Bu abazayı boşamak için geç bile kalmışsınEşimle 3 senelik evliyiz ve bu 3 sene hep tartışmalarla geçti bi aile terapistine gidelim dedik çünkü kendi içimizde aşamıyoruz neyse ben buldum terapisti gittik genç güzel alımlı bi kadın eşim bi anda değişti terapistin ilişkimiz hakkında söyledikleriyle değil kadın bana bunu dedi güldü felan dedi terapistten sonra çok soğuk bir kelam etmeyiz sıcakı bahane eder ayrı yatar bir haftadır aramızda bi cünsellik yok Ama terapist bu görüşmede eşimle tek görüşecek Resmen gün sayıyor terapiye gitmek için geçen bunun niyetini anlamak için terapist şimdi içinden iyi ki böyle kocam yok demiştir dedim hemen atladı kadın evli mi diye çok gururum kırıldı normalde çok beğenilen biriyim ama kendimi çok çirkin değersiz hissediyorum Galiba boşanma davası açacağım
Karakteri gayet ortada, terapiste bile alıcı gözle bakan adama tekmeyi basmak gayet iyi bir fikirEşimle 3 senelik evliyiz ve bu 3 sene hep tartışmalarla geçti bi aile terapistine gidelim dedik çünkü kendi içimizde aşamıyoruz neyse ben buldum terapisti gittik genç güzel alımlı bi kadın eşim bi anda değişti terapistin ilişkimiz hakkında söyledikleriyle değil kadın bana bunu dedi güldü felan dedi terapistten sonra çok soğuk bir kelam etmeyiz sıcakı bahane eder ayrı yatar bir haftadır aramızda bi cünsellik yok Ama terapist bu görüşmede eşimle tek görüşecek Resmen gün sayıyor terapiye gitmek için geçen bunun niyetini anlamak için terapist şimdi içinden iyi ki böyle kocam yok demiştir dedim hemen atladı kadın evli mi diye çok gururum kırıldı normalde çok beğenilen biriyim ama kendimi çok çirkin değersiz hissediyorum Galiba boşanma davası açacağım
Yuh yani hiç böyle net konuşmam bu konularda ama boşanmak galiba en hayırlısı sizin için.Eşimle 3 senelik evliyiz ve bu 3 sene hep tartışmalarla geçti bi aile terapistine gidelim dedik çünkü kendi içimizde aşamıyoruz neyse ben buldum terapisti gittik genç güzel alımlı bi kadın eşim bi anda değişti terapistin ilişkimiz hakkında söyledikleriyle değil kadın bana bunu dedi güldü felan dedi terapistten sonra çok soğuk bir kelam etmeyiz sıcakı bahane eder ayrı yatar bir haftadır aramızda bi cünsellik yok Ama terapist bu görüşmede eşimle tek görüşecek Resmen gün sayıyor terapiye gitmek için geçen bunun niyetini anlamak için terapist şimdi içinden iyi ki böyle kocam yok demiştir dedim hemen atladı kadın evli mi diye çok gururum kırıldı normalde çok beğenilen biriyim ama kendimi çok çirkin değersiz hissediyorum Galiba boşanma davası açacağım
Eşiniz sizi hak etmiyor. NetEşimle 3 senelik evliyiz ve bu 3 sene hep tartışmalarla geçti bi aile terapistine gidelim dedik çünkü kendi içimizde aşamıyoruz neyse ben buldum terapisti gittik genç güzel alımlı bi kadın eşim bi anda değişti terapistin ilişkimiz hakkında söyledikleriyle değil kadın bana bunu dedi güldü felan dedi terapistten sonra çok soğuk bir kelam etmeyiz sıcakı bahane eder ayrı yatar bir haftadır aramızda bi cünsellik yok Ama terapist bu görüşmede eşimle tek görüşecek Resmen gün sayıyor terapiye gitmek için geçen bunun niyetini anlamak için terapist şimdi içinden iyi ki böyle kocam yok demiştir dedim hemen atladı kadın evli mi diye çok gururum kırıldı normalde çok beğenilen biriyim ama kendimi çok çirkin değersiz hissediyorum Galiba boşanma davası açacağım
Vahşi şeyler izle ilk 2 bölümTerapistine de yürümezsin pes! İflah olacak gibi değil. Boşanırken avukatına da yürüyebilir, o potansiyel var gibi...
Yaa merak ettim bak şimdi ilk defa duydumVahşi şeyler izle ilk 2 bölümdevamı kötü diye 2 bölüm diyorum 20 dk lık bi izle izle Allah aşkına aç izle
Sürünmek istiyorsa sürünsün anlaşmalıya yanaşmıyorsa o da çekecek cefayı bırakın Allah aşkına ama önce bir terapistiniz ile görüşün belki siz yanlış anlamışsınızdır bilemedimOrtak velayet diye tutturmuş bir türlü bu konuda anlaşamadık oğlum 20 aylık bu yüzden ortak velayet olmasını istemiyorum ama anlaşmalıya yanaşmıyor
Bak kadın aldatıldığını nasıl anlıyor kopucaksınYaa merak ettim bak şimdi ilk defa duydumOlaylar benzer sanırım
Ortak velayet diye tutturuyorlar sonra başka kadınla yeni hayat kurup çocuğu aramıyorlar.Ortak velayet diye tutturmuş bir türlü bu konuda anlaşamadık oğlum 20 aylık bu yüzden ortak velayet olmasını istemiyorum ama anlaşmalıya yanaşmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?