• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş sorunsalı

Eşimle 3 senelik evliyiz ve bu 3 sene hep tartışmalarla geçti bi aile terapistine gidelim dedik çünkü kendi içimizde aşamıyoruz neyse ben buldum terapisti gittik genç güzel alımlı bi kadın eşim bi anda değişti terapistin ilişkimiz hakkında söyledikleriyle değil kadın bana bunu dedi güldü felan dedi terapistten sonra çok soğuk bir kelam etmeyiz sıcakı bahane eder ayrı yatar bir haftadır aramızda bi cünsellik yok Ama terapist bu görüşmede eşimle tek görüşecek Resmen gün sayıyor terapiye gitmek için geçen bunun niyetini anlamak için terapist şimdi içinden iyi ki böyle kocam yok demiştir dedim hemen atladı kadın evli mi diye çok gururum kırıldı normalde çok beğenilen biriyim ama kendimi çok çirkin değersiz hissediyorum Galiba boşanma davası açacağım
Bu erkekler neden böyledir güzzell alımlı bir eşin var sen başkasına nasıl bakarsın ya böyle erkekler yüzünden olan kadına oluyor 🙃 çocuk var mı 🤔

Dizilerde filmlerde görürdüm de inanmazdım. Doğrudur valla yapan yapar. Ezik moduna girmeyin keşke erkek terapist bulup ona gitseniz aynı duyguları yaşatsanız of. Eşinizin başka kadınlara olan tavrını yenimi farkediyorsunuz?

Daha önce travestiyle aldattı ve benim hamileliğim lohusalığım ağır depresyonla geçti ailelerin sabredin boşanmayın laflarıyla 3 senemi hiç ettim şimdi evlattan bahsediyor ve ben düğünden sonraki gün kına günü ben kuafördeyken genel ev aramış insan

Daha önce travestiyle aldattı ve benim hamileliğim lohusalığım ağır depresyonla geçti ailelerin sabredin boşanmayın laflarıyla 3 senemi hiç ettim şimdi evlattan bahsediyor ve ben düğünden sonraki gün kına günü ben kuafördeyken genel ev aramış insan
Arkadaşım bu herifin uçkuru düşük , pislik ve daha sayamayacağım bir sürü kötü sıfatı hakediyor. Aileler bunu alsın başına çalsın.

Mide bulandı eşinizden görmeden .Terapistten başka insan kalmadı galiba yuruyeck.Birde şu var isterse dünya guzeli olaym ya da kocam kör olsun genç alımlı terapiste falan götürmem .Hepsinin köküne kıran girdi galiba genç alimlisina gittiğinize göre.

Terapistin söylediği şuydu zaten sizin aranızda hiçbişey kalmamış benim çiftlerden aldığım bi enerji vardır sizde bu enerji yok sürekli birbirinizi suçluyorsunuz

Terapist yerine boşanma avukatıyla görüşmeniz lazımmış zaten sizin.

Terapistin adı .. hatta googleda arayıp görebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Belliydi zaten.

Eşimle 3 senelik evliyiz ve bu 3 sene hep tartışmalarla geçti bi aile terapistine gidelim dedik çünkü kendi içimizde aşamıyoruz neyse ben buldum terapisti gittik genç güzel alımlı bi kadın eşim bi anda değişti terapistin ilişkimiz hakkında söyledikleriyle değil kadın bana bunu dedi güldü felan dedi terapistten sonra çok soğuk bir kelam etmeyiz sıcakı bahane eder ayrı yatar bir haftadır aramızda bi cünsellik yok Ama terapist bu görüşmede eşimle tek görüşecek Resmen gün sayıyor terapiye gitmek için geçen bunun niyetini anlamak için terapist şimdi içinden iyi ki böyle kocam yok demiştir dedim hemen atladı kadın evli mi diye çok gururum kırıldı normalde çok beğenilen biriyim ama kendimi çok çirkin değersiz hissediyorum Galiba boşanma davası açacağım
Yazılanları 😱😱 böyle okudum. Gerçekten insanlar çıldırmış....

Ya bırakın kime yuruyirsa yurusun ruh hastası. Belki birini bulur da sizi kurtarir bi hayattan. Ya mesjlariniza baktım aldatma var.
Eşiniz gerçekten kadına asilmiyorsa bile size oyke gelecek çünkü icinize şüphe tohumu ekilmis bir kere.
Ayrıca aileleri de anlamıyorum. Idare et yuva yıkma diyorlar da harama üç kur çözmüş biriyle aynı evde kendileri mi yaşıyor acaba da ahkam kesmeyi biliyorlar.
Geçenlerde bir yerde okumuştum kocamj ne zaman bosamaya karar verdim bikiyormusunuz
Ben onsuz yaşayamam derken o donsuz başkasının koynunda yasarken bende o evde onun donlarini yıkarken diyordu.
Bilmiyorum ama böyle adamlardan bir b....k olmaz

Bosuna terapiste para vermeyin avukata lazım olcak paralar

Burda kimse size fake demedi neden terapistin adını verdiniz durduk yere?
Yok alımlı güzel diye de konuda açıklamışsınız. Kimse kim bu terapist demedi. Reklam kokusu aldım ben.

Back