Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu erkekler neden böyledir güzzell alımlı bir eşin var sen başkasına nasıl bakarsın ya böyle erkekler yüzünden olan kadına oluyorEşimle 3 senelik evliyiz ve bu 3 sene hep tartışmalarla geçti bi aile terapistine gidelim dedik çünkü kendi içimizde aşamıyoruz neyse ben buldum terapisti gittik genç güzel alımlı bi kadın eşim bi anda değişti terapistin ilişkimiz hakkında söyledikleriyle değil kadın bana bunu dedi güldü felan dedi terapistten sonra çok soğuk bir kelam etmeyiz sıcakı bahane eder ayrı yatar bir haftadır aramızda bi cünsellik yok Ama terapist bu görüşmede eşimle tek görüşecek Resmen gün sayıyor terapiye gitmek için geçen bunun niyetini anlamak için terapist şimdi içinden iyi ki böyle kocam yok demiştir dedim hemen atladı kadın evli mi diye çok gururum kırıldı normalde çok beğenilen biriyim ama kendimi çok çirkin değersiz hissediyorum Galiba boşanma davası açacağım
Arkadaşım bu herifin uçkuru düşük , pislik ve daha sayamayacağım bir sürü kötü sıfatı hakediyor. Aileler bunu alsın başına çalsın.Daha önce travestiyle aldattı ve benim hamileliğim lohusalığım ağır depresyonla geçti ailelerin sabredin boşanmayın laflarıyla 3 senemi hiç ettim şimdi evlattan bahsediyor ve ben düğünden sonraki gün kına günü ben kuafördeyken genel ev aramış insan
Daha önce travestiyle aldattı ve benim hamileliğim lohusalığım ağır depresyonla geçti ailelerin sabredin boşanmayın laflarıyla 3 senemi hiç ettim şimdi evlattan bahsediyor ve ben düğünden sonraki gün kına günü ben kuafördeyken genel ev aramış insan
Belliydi zaten.Daha önce travestiyle aldattı ve benim hamileliğim lohusalığım ağır depresyonla geçti ailelerin sabredin boşanmayın laflarıyla 3 senemi hiç ettim şimdi evlattan bahsediyor ve ben düğünden sonraki gün kına günü ben kuafördeyken genel ev aramış insan
Ay iyi misiniz siz, neden kadının adını veriyorsunuz.Terapistin adı .. hatta googleda arayıp görebilirsiniz
Mesaj nasıl siliniyorTerapistin adı .. hatta googleda arayıp görebilirsiniz
YazılanlarıEşimle 3 senelik evliyiz ve bu 3 sene hep tartışmalarla geçti bi aile terapistine gidelim dedik çünkü kendi içimizde aşamıyoruz neyse ben buldum terapisti gittik genç güzel alımlı bi kadın eşim bi anda değişti terapistin ilişkimiz hakkında söyledikleriyle değil kadın bana bunu dedi güldü felan dedi terapistten sonra çok soğuk bir kelam etmeyiz sıcakı bahane eder ayrı yatar bir haftadır aramızda bi cünsellik yok Ama terapist bu görüşmede eşimle tek görüşecek Resmen gün sayıyor terapiye gitmek için geçen bunun niyetini anlamak için terapist şimdi içinden iyi ki böyle kocam yok demiştir dedim hemen atladı kadın evli mi diye çok gururum kırıldı normalde çok beğenilen biriyim ama kendimi çok çirkin değersiz hissediyorum Galiba boşanma davası açacağım
Avukatı erkek tercih edin bari![]()
Bosuna terapiste para vermeyin avukata lazım olcak paralarDaha önce travestiyle aldattı ve benim hamileliğim lohusalığım ağır depresyonla geçti ailelerin sabredin boşanmayın laflarıyla 3 senemi hiç ettim şimdi evlattan bahsediyor ve ben düğünden sonraki gün kına günü ben kuafördeyken genel ev aramış insan