3 yil sarti kalkmadi ki. Kesintisiz ayni yerden sgk li olmasi gerekiyor ozel sektorde ise. Ama iki yila duseceginin mujdesi verilmis. Kabus gibi bi sistem.
Ben kadrolu değilim işte eşim olacak kişi Egm de ve benm şehrime gelmek istiyor egm şartları çok ağır ya eş durumunu nasıl yapcaz bilmiyorum ..3 yılı doldurdum yoksa.
3 yıl şartı 2 yıla inecek muhtemelen ama, her kurum için geçerli değil. doktorlar, polisler ve askeriye stratejik personel olduğu için eş durumunda özel sektörde çalışanın yanına gidemiyor. polisleri ve askeriyeyi bilmiyorum ama doktorlar için atama nakil yönetmeliğinde böyle bir madde olmasına rağmen eş durumu tayinleri yapılmıyor. sizin için en mantıklısı eğitim yolu olabilir.
nasıl kesin değil. 2yıl şartı olduğu için tayin alamayan arkadaşlar var.
devrem evlendi, adaylığı 1 ay sonra doldu. sonra bu yönetmelik çıktı.
1yıl ayrı beklemek zorunda kaldılar..
Çok teşekkür ederim bilginiz için.Eğitim ya da sözleşmeli bir kurumda mı çalışmam lazım özeldeyim ben herşey zor olmak zorunda mı seneye kadar kpss hazırlanıp bu sorunu kendi imkanlarımla çözmemiz lazım ..
Ben kadrolu değilim işte eşim olacak kişi Egm de ve benm şehrime gelmek istiyor egm şartları çok ağır ya eş durumunu nasıl yapcaz bilmiyorum ..3 yılı doldurdum yoksa.
nasıl kesin değil. 2yıl şartı olduğu için tayin alamayan arkadaşlar var.
devrem evlendi, adaylığı 1 ay sonra doldu. sonra bu yönetmelik çıktı.
1yıl ayrı beklemek zorunda kaldılar..