Egm yapıyor mu bilginiz var mı ? Meb için geçerli diyor bazı sitelerde .3 yil sarti kalkmadi ki. Kesintisiz ayni yerden sgk li olmasi gerekiyor ozel sektorde ise. Ama iki yila duseceginin mujdesi verilmis. Kabus gibi bi sistem.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eş durumundan tayin şartı
- Konu Sahibi tse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Egm yapıyor mu bilginiz var mı ? Meb için geçerli diyor bazı sitelerde .
evet mebte kesintisiz 3yıl sigorta şartı var
- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
evet mebte kesintisiz 3yıl sigorta şartı var
bu kesin değil.
Ben kadrolu değilim işte eşim olacak kişi Egm de ve benm şehrime gelmek istiyor egm şartları çok ağır ya eş durumunu nasıl yapcaz bilmiyorum ..3 yılı doldurdum yoksa.kurumdan kuruma değişir. meb te eğitim özrü yok..
- 9 Eylül 2013
- 381
- 547
- 103
3 yıl şartı 2 yıla inecek muhtemelen ama, her kurum için geçerli değil. doktorlar, polisler ve askeriye stratejik personel olduğu için eş durumunda özel sektörde çalışanın yanına gidemiyor. polisleri ve askeriyeyi bilmiyorum ama doktorlar için atama nakil yönetmeliğinde böyle bir madde olmasına rağmen eş durumu tayinleri yapılmıyor. sizin için en mantıklısı eğitim yolu olabilir.
- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
nasıl kesin değil. 2yıl şartı olduğu için tayin alamayan arkadaşlar var.bu kesin değil.
devrem evlendi, adaylığı 1 ay sonra doldu. sonra bu yönetmelik çıktı.
1yıl ayrı beklemek zorunda kaldılar..
- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Ben kadrolu değilim işte eşim olacak kişi Egm de ve benm şehrime gelmek istiyor egm şartları çok ağır ya eş durumunu nasıl yapcaz bilmiyorum ..3 yılı doldurdum yoksa.
egm arayın. herhangi bir ilde atamainsan kaynakları bölümüne sorun. biz ne desek farklı olur.bakanlıktan bakanlığa değişir
- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
nasıl kesin değil. 2yıl şartı olduğu için tayin alamayan arkadaşlar var.
devrem evlendi, adaylığı 1 ay sonra doldu. sonra bu yönetmelik çıktı.
1yıl ayrı beklemek zorunda kaldılar..
sen meb i diyorsun tamam. ben öğretmenler için kesin değil onu kastettim.
Tsekkürler canımegm arayın. herhangi bir ilde atamainsan kaynakları bölümüne sorun. biz ne desek farklı olur.bakanlıktan bakanlığa değişir