Eş ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sselenaveares

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
27
-21
37
Benim sorunum eşimin kardeşinin yeni boşanmış olması ve haftada en az 2 gün bizde yemek yemesi dışarı çıktığımızda hiçbir şekilde bişi ödememesi. Ama kendine çok rahat alışveriş yapması. Bizi bi yemeğe bile çağırmaması. Eşimle konuşsam yeni boşandı ekonomik sorunu var diyecek susturacak beni aramızda bunun yüzünden gerginlik de çıksın istemiyorum ama kadın düşüncesiz biri. Ne yapmalıyım lütfen en makul yol ne olur sizin başınıza gelse ne yapardınız?

Sınırı esiniz belirleyecek. Rahatsızlık duyduğunuzu söyleyin. Kimle kalıyor ablası ?

Kendi kardeşiniz evinize gelse onun da lokmalarını sayar mısınız ? Eşiniz büyük kardeş mi bilmiyorum; eşinizin kardeşinden hesabı ödemesini istemesini mi beklerdiniz ?

Hayati alt ustu olmus birinden bir ogun yemegi kiskanmazdim esimin kardesinden hic kiskanmazdim
Ama diye baslayan tum bahanelere rağmen
Ne yapsin sizin yemeginizi mi odesin, alman usulu mu yapsin?
Bi kere de bişeyi ödese olmaz mı ben mi çok abartıyorum? Öyleyse söyleyin ona da okeyim. Ama kendisi kurslara yazılıyor alışverişler yapıyor.

Ödeme sorun değil ki, ödese bile sorun cikaracaksiniz çünkü tumden yok olmasini, esinizin kök ailesini yok saymasini isteyen kisilerdensiniz, o yuzden odeme/odememe sorununa yorum yapmiyorum, çünkü sorununuz bu değil, sorununuz sevmemeniz ve kiskanmaniz.

Benim kardeşim aldığı ilk maaşından biz uzaktayız diye kutlama için para gönderen bir kardeş ilk maaşı da 17.000₺. Mesele karşı tarafın düşüncesizlik
Düşünce para ile mi ölçülüyor, verdikleri kadar mi seviyorsunuz insanlari?

Bir evlilik ne kadar kötü olursa olsun, bosanmak yikicidir, yas ve toparlanma sureci olan bir olaydir. Yaninda olup destek olacaginiza, lokmasini saymayi birakmalisiniz.

Evliyken de zerre emeği yoktu. Benimle çok uğraştı. Toplasan evine 3 kez yemeğe gitmişimdir. Huyu böyle kadının dönemiyle ilgili bişi değil ama siz çok ezberden ve üstten insan paylıyorsunuz.

Aylardır desteğim bu başka konu 5 aydır yanındayım kendi annesi bile benim kadar yanında olup her ağladığında koşmadı. Burda başka bir durum var ama anlayacak gibi değilsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…