- 30 Nisan 2023
- 1.427
- 1.490
- 31
- Konu Sahibi Sofiasofia
Hanımlar merhabalar, şimdi size bi şey sormak istiyorum. Biz eşimin ailesine uzakta bi şehirde yaşıyoruz yazları da yanlarına gidiyoruz genelde. Eşimin annesi ile konuşma sıklıgımız gayet ideal geliyor bana. İşte haftada bir bazen 10 bazen de 15 günde bir nasılsın diye sorarız. Abartmadan. Son birkaç aydır tuhafıma giden bi şey var. Normalde eşimin babası çok telefonla ilgilenmeyen biri, ben de eşim de çoğu zaman ulaşamayız telefonuna. Genelde de eşimin annesi ile konuşurken o da orada olur ve konuşuruz. Eşim şu an uzakta çalışıyor. Benim dikkatimi çeken de şu, önceden yine eşimin annesi ile konuşurken eşimin babası da hani en azından telefonu alır nasılsın iyi misin kızım derdi çok uzun tutmasak da bir hal hatır sorardık. O yüzden ben de buna alıştıgım için direkt onu telefonundan aramıyorum ulaşamam diye. Ama aylarca artık hiç eşimin babasına denk gelmiyorum garip şekilde. Geçen gün de eşimin annesi ile konuşurken içeri girdi sesi geldi kayınvalidemin benle konuştugunu anladı ama sadece selam söyle dedi sanırım. Telefonu almadı. Hani şimdi şey diyenler olacak aman çok mu önemli konuşsan ne olacak diyenler olacak. Ben o kadar önemsemedim ama şu tuhafıma gidiyor noldu da değişti? Bir süre önce kardeşi abisinden yani eşimden para istemişti eşimde zamanında çok verdiği için vermek istemedi çünkü bizim borçlarımız var diye. Hani ben yorum bile yapmadan eşim direkt durumu anlatmış. Acaba diyorum benim eşimi değiştirdiğimi falan mı düşünüyorlar birkaç sene arada soran eden konuşan adam neden birden böyle yapar tuhaf geliyor? Hani önemseme diyebilirsiniz ama her yaz tonla yol çekip gidiyorsam yanlarına 2 ayda bir merhaba nasılsın demez mi insan, o zaman ben neden arıyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim acaba