- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
Yazmistim cevabimda da merkezde yildizkent, palandoken ve şükrüpaşayi tavsiye ederim. Oralar diger semtlere gore daha yeni sayilir site seklinde. Diger semtler zaten daha eski binalar fln. 1 minibusle butun erzurumu gezersinizHımm bende meb persobeliyim. Eşim merkez ilçelerde kalmamız için dilekçe verdi benm kadrom yakutiye palandöken ilçe mem ve erzurum il mem de varmış. Peki merkezde en iyi semtler hangisi ki acebaa :)) ay soğuk soğuk deyi beni burda üşütttünüz vallabiz eşimle eşimle Cağ Kebabı'nın hastasıyız Hatta tayinler açıklanmadan önce Erzurum'a çıkarsa Tayinimiz artık bol bol cağ kebabı yeriz diye espri ile yapmıştık
Yazmistim cevabimda da merkezde yildizkent, palandoken ve şükrüpaşayi tavsiye ederim. Oralar diger semtlere gore daha yeni sayilir site seklinde. Diger semtler zaten daha eski binalar fln. 1 minibusle butun erzurumu gezersinizbir de hastaneler bakimindan da cok iyidir. Eski saglik bakani erzurumluydu bir avuc erzurumda yanyana hastaneler var. Hatta bizim akrabalardan istanbulda yasayanlar hastalaninca ameliyat vs olmak icin hemen erzuruma gidiyo sira derdi yok beklemek yok
hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir yerdir seveceğinize inanıyorum, havası da Erzurum merkeze göre çok daha ılıktır:)Arkadaşlar tortuma çıktı tayin :))
Teşekkür ederimm :) inşallah biz tortumdan tortumda bizden memnun kalır :)hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir yerdir seveceğinize inanıyorum, havası da Erzurum merkeze göre çok daha ılıktır:)
Biraz önyargı ve taraflı bakılmış güzel memleketime doğrusu bir egeli olarak farklı bir bakış açısı da olamazmış. Umarim genel olarak hayatınızın her alanında insanları on yargılarınızla yanlış düşüncelere sokmuyorsunuzdur zira üzücü.Ay ya hazır konu açılmış ken içimi dökim bari. Burası hiç yaşanılır yer degil inan ki ben inanır mısın tam bir ay hasta oldum soguktanhala üşütebilirim her an diye korkuyorum hassas bi bünyem var. Ya insanlar burda niye yaşar diye düşünürdüm kışın. Şimdi havalar iyi her yer yesil biraz sevmeye başladım ama inan bir egeli olarak çok zorlandım. Hani kış deyip geçmemek lazım tam8 ay sürüyor kabus gibi onun dışında merkezde çok sosyal faaliyet oluyor. İktidarın doğu kalesi olmasının getirdiği bi firsat ile belediye iyi çalışıyor. Karda kıyamette ısınmak için zıplaya ziplaya mustafa sandal konserine falan gittik bi subat gecesi. İki avm var. Eh idare eder yani.
On yargı gidip görmeden yaşamadan verilen yargıdır. Benimkiler ön yargı değil gerçekler canım.Biraz önyargı ve taraflı bakılmış güzel memleketime doğrusu bir egeli olarak farklı bir bakış açısı da olamazmış. Umarim genel olarak hayatınızın her alanında insanları on yargılarınızla yanlış düşüncelere sokmuyorsunuzdur zira üzücü.
Bizzat on yargının kendisi canım bu. Orada uzun bir süre geçirmemişsiniz yani vakit geçirmeyi eminim denememişsiniz ki böyle berbat bir yermiş uslubunuzla bahsetmissiniz. Sevmek beğenmek beğenmek zorunda değilsiniz ama insanları yasanmayacak bir yermiş gibi yansıtmayin o zaman. Ben egede yaşıyorum sevmiyorum yıllardır buradayim ama hiç bir yerde sizin gibi tavırla yorumlamıyorumOn yargı gidip görmeden yaşamadan verilen yargıdır. Benimkiler ön yargı değil gerçekler canım.
Narman kesinlikle yazın hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar eşim askeri personel Erzurum'a tayinimiz çıktı. Tekrar il içi tayinimiz olacak. Bilgisi olan arkadaşlar yaşam şartları imkanlar sosyallik. Terör vs. Açısından bildiğiniz yerleri değerlendirir misiniz? biz merkez ilçeler dışında aşkale oltu horasan cs düşündük bi fikir verin lütfeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?