Erzurumlu arkadaşlar ya da Erzurumda yaşayanlar yardımm :(

Yazmistim cevabimda da merkezde yildizkent, palandoken ve şükrüpaşayi tavsiye ederim. Oralar diger semtlere gore daha yeni sayilir site seklinde. Diger semtler zaten daha eski binalar fln. 1 minibusle butun erzurumu gezersiniz bir de hastaneler bakimindan da cok iyidir. Eski saglik bakani erzurumluydu bir avuc erzurumda yanyana hastaneler var. Hatta bizim akrabalardan istanbulda yasayanlar hastalaninca ameliyat vs olmak icin hemen erzuruma gidiyo sira derdi yok beklemek yok

Erzuruma kasim basinda ayinda gittim. Kar atistiriyordu ve kasim basinda bile asiri bir soguk vardi. Ben orayi ocak subatta dusunemiyorum
Merkezi bence gayet guzel yasanabilir hareketli bir sehir gibi geldi. Halki muhafazakar. Oltu ve tortuma gittim. Tortumda hava daha sicak daha ilimandi.artvine cok yakin zaten. Horasan hinis biraz sıkıntılı die biliyorum ben

Bu arada yakutiye merkez oluyor yani erzurum merkezine yakutiye deniliyor onu da yeni yaptilar. Ben erzurum merkez dogumluyum kimligimi degistirdigimde yakutiye yazdilar ilk defa orda ogrenmistim

Aman Allahımm.. kiralar ne kadar fazla.. en kötü evler 600 lira.. yakutiye içn baktmda biraz. Oyy il merkezinde tazminat bile alamıyormuşuz.. yahu ankarada fıstık gibi evde 450 ye oturuyorm. Abooo yandık ki ne yandk. Bi de çalışamıcam bebekten dolay :) eşim tek başına geçindirck artık bizi..

Tşkler arkadaşlar yorumlarınız için çok yardımcı oldunuz hepiniz de.. Allah razı olsun

hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir yerdir seveceğinize inanıyorum, havası da Erzurum merkeze göre çok daha ılıktır:)
Teşekkür ederimm :) inşallah biz tortumdan tortumda bizden memnun kalır :)

Biraz önyargı ve taraflı bakılmış güzel memleketime doğrusu bir egeli olarak farklı bir bakış açısı da olamazmış. Umarim genel olarak hayatınızın her alanında insanları on yargılarınızla yanlış düşüncelere sokmuyorsunuzdur zira üzücü.

On yargı gidip görmeden yaşamadan verilen yargıdır. Benimkiler ön yargı değil gerçekler canım.

On yargı gidip görmeden yaşamadan verilen yargıdır. Benimkiler ön yargı değil gerçekler canım.
Bizzat on yargının kendisi canım bu. Orada uzun bir süre geçirmemişsiniz yani vakit geçirmeyi eminim denememişsiniz ki böyle berbat bir yermiş uslubunuzla bahsetmissiniz. Sevmek beğenmek beğenmek zorunda değilsiniz ama insanları yasanmayacak bir yermiş gibi yansıtmayin o zaman. Ben egede yaşıyorum sevmiyorum yıllardır buradayim ama hiç bir yerde sizin gibi tavırla yorumlamıyorum

Narman kesinlikle yazın hayırlısı olsun

Erzurumluyum ve ege bölgesinde yaşıyorum. Erzurum da insanlar birbirlerine cann diye hitap ederler. Kışı çetin geçer, öyle genclerin aradığı gibi ulu orta alkol mekanları olmaz. Bir erzurum evleri vardır kiii buranın bütün mekanlarina değişmem. Erzurum insanın özü'dür, Türk'ün yıkılmaz kalesidir, tarihtir. Sosyal aktiviteler sınırlıdır yalan yok. Ama güvenle yuruyebildigin yollari vardır. Bir Allah kulu terör eylemi yapmaya cesaret dahi edemez. Bilir ki o yola çıkacak olursa, eceli çok yakındır!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…