- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
Teşekkür ederim :)Bu gün gömlek üzeri kalin bi ceket ile çıktım dışarı ama ben hassas biriyim. Dışarıda çoğu kişi gömlek üzeri bi trençkot ile geziyordu. Ama aniden yağmur soğuk olabiliyor bi kazak da yedek getirsen fena olmaz
Esim erzurumlu 2 defa gittim 2 defa da Mutlu donemedim erzurumdan....yanlis yazmis olabikirim ismi ackakalemiydi ne esim orda beni hava alanina biraktik tan sonra donuste trafik kazasi gecirdi 12 yasinda bir cocuk oldu karsi taraftan....ne kadar karsi taraf %90 hatali olsa da psikolojikmen coktuk kahrolduk....uzgun bir sekilde erzurumu terkettik....2.gidisimizde k.v problemler yasadik kus ayrildik anladikki erzurum bize iyi gelmiyor....Kim olursa olsun asla hinis taraflarini onermem hem merkeze asiri uzak hem yabanci biri yapamaz....erzurumun tek sevdigim yonu cag kebabi yok boyle bir lezzet patlayincaya kadar yemedigime pismanim....
Bir daha erzuruma gidecegimide sanmiyorum....
Hadi yaErzuruma en aşağı 10 kez iş için gitmiş her gittiğimde de üç beş gün kalmış biri olarak soğuğunu geçtim insanları bir garip.tahammülsüz ve hoşgörüden uzaklar.en azından benim muhattap olduklarım öyleydi.her ramazan ülkenin ilk linci bu ilden boşuna çıkmıyor.
oldukça milliyetçi ve muhafazakar insanlardır. Aile olarak yaşantınızı sürdüreceğiniz için zorluk çekmezsiniz.Merhaba arkadaşlar eşim askeri personel Erzurum'a tayinimiz çıktı. Tekrar il içi tayinimiz olacak. Bilgisi olan arkadaşlar yaşam şartları imkanlar sosyallik. Terör vs. Açısından bildiğiniz yerleri değerlendirir misiniz? biz merkez ilçeler dışında aşkale oltu horasan cs düşündük bi fikir verin lütfeeennnn
Ahh ahh memleket iste sogukta olsa daglari kurakta olsa denizi olmasa da insan özlüyorMerhaba arkadaşlar eşim askeri personel Erzurum'a tayinimiz çıktı. Tekrar il içi tayinimiz olacak. Bilgisi olan arkadaşlar yaşam şartları imkanlar sosyallik. Terör vs. Açısından bildiğiniz yerleri değerlendirir misiniz? biz merkez ilçeler dışında aşkale oltu horasan cs düşündük bi fikir verin lütfeeennnn
Oyle cok sicak olmasini bekleme. Biz yazin temmuz agustosta gittigimizde kislik pijamalarimi gotururdum. Istanbulda kisin giydigimi orda o aylarca giyiyorum. Asla uzerime ceket trenckot almadan disari cikamam. Gunduzleri neyse de aksamlari daha cok soguk olurTemmuzun sonuna doğru gidecez. Havalar sıcak olur herhalde o zamanlar da
Tabi yün yorganla yatiyoduk biz gittigimizdeYazında mı serin oluyor :)
Ispir kizlari icin merkezdekiler cok hamarat derlerİspirliyim terör diye bir şey yok oralarda Rize'ye yakın bir yerdir tabi ki fazla sosyal değil ama sizi çokta mutsuz etmez. Akrabamız 2-3 yıl eşinin işi için Palandökendeydi o çok memnundu hatta İstanbul'a dönerken üzülmüştü oradaki ortamı içinKuzenim Atatürk üniversitesinde okudu o da çok memnundu öğrenci olarak bir çok şey yapıyorlardı merkezde sıkılacağınızı sanmam
Ispir kizlari icin merkezdekiler cok hamarat derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?