ERZURUM'da tavsiye edebileceğiniz en iyi kadın doğum doktoru kimdir? LÜTFEN YARDIM..

evet gttım canım sanırım sende doğum yaptın ılk gttımde acılen doğuma yetişmem lazım dedı aklıma sen geldın sağlıkla kucağına almşsındır umarım gayet memnun kaldım zeynep hanımdan devam edecceğim coksaol :)

Ben Zeynep hanıma 1 kez gittim bana iyi gibi geldi ama daha iyi bir tavsiyesi olan var mı

Arkadaşım ben tüp bebek yöntemiyle hamileyim kıymetli gebelik sonuçta 3.tüp bebek ile gebe kaldım. Eşimde doktor Buharaya gittik hümeyra hanıma en iyisi o diye açıkçası ben memnun kalmadım. Benim yakın arkadaşıma buharada 33 haftada suyu az bebeği alalım demişler o Nenehatunda Dr.Sevil Kiremitli ye gitmiş yakın takiple 37 haftada doğurdu ben de Sevil Hanıma gittim çok memnun kaldım çok öneririm.Sıra çok orda hastasıda çok randevuyla gidersen sorun olmuyor. bunu pek çok Erzurum başlığında yazdım çünkü benim gibi arayışa düşen arkadaşlara yardımcı olmak istedim. Erzurumda iyi doktor bulmak zor muayenehanede bulamadık

Pocohontass canim saglicakla alirsin yavrunu kucagini insallah Rabbim helimizi kurtarsin saglicakla.. ben de buharada guldemet hanima gidiyorum ama dogumu buharda yapmaya cekiniyorum acikcasi devlet dusunuyorum ama simdiye kadar da buharaya gidip doguma baska yere gitmek nasil olur hic bimiyorum

TanGO zeynep hanim da buharada degil mi canim duydum onun adini brn de buharada guldemete gidiyorum ama ben de daha iyi bi alternatif bulsam degistirebilirim

Canım ben doğuma kadar Sevil Hanımla devam edeceğim kendisinden eşimde bende memnunum Güldemet hanıma hiç gitmedim ama buharaya 2 kez gittim ikisindede pek memnun kalmadım

Merhaba bende tüp bebek tedavisi ile hamileyim üçüz bekliyom inşallah erzırumda perinatolağa gitmek isyiyorum bildiğiniz vat mı

Evet o ne kadar istiyo detaylı ultrason için bide nadıl bi doktor acaba

Doktor iyidir üniversite doktoru ve prof. Fiyatı da 350 imiş bu detaylı ultrason için ama muayene ücretini bilmiyorum.
Buhara hastanesine sordum Zeynep diye bir doktorun muayenesi 70 lira imiş detaylı ultrasonda telefonda kesin bilgi vermiyormuşlar ama 500 800 arası değişir dedi. Çok çok pahalı oraya gitmektense Metin beye gitmek çok daha mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…