Erzurum'da kulak burun boğaz doktoru tavsiyesi olan var mı? acil lütfen!

ateseren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
117
1
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. bir arkadaşımın çocuğunun kulak arkasında yağ bezesi gibi bir şey çıkmış. doktora götürmüşler, kanser olabilir demişler. onlar da başka doktora götürmüşler o da kanser değil demiş. arkadaşımın kafası karıştığı için bilgisine deneyimine güvenilen kulak burun boğaz doktoru arıyor. ben de sizin bilginize başvurmak istedim. erzurumda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?özellikle prof. teşekkür ederim...

Son düzenleme:
canim doktor ismi bilmiyorum ama erzurum özel buhara hastanesi veya özel sifa hastanesi bu konuda yardimci olacaktir.

üniversite hastanesinde bu alanda önemli bir doktor tanıyormusunuz?

yok canim bilmiyorum ailem yakin bi ilcede yasiyor herhangi bir sorunda bu iki hastaneye gidiyorlar.
rabbim sifa versin.benim yegenlerimdede oluyor bu bezeler kulak iltihabindan..insallah arkadasinin cocugununkide ondan olmustur.

yok canim bilmiyorum ailem yakin bi ilcede yasiyor herhangi bir sorunda bu iki hastaneye gidiyorlar.
rabbim sifa versin.benim yegenlerimdede oluyor bu bezeler kulak iltihabindan..insallah arkadasinin cocugununkide ondan olmustur.

cevabınız için teşekkür ederim.

X