erzurum merkezde guzel tesettur gelinbasi ve makyaj yapabilen kuafor ariyoruml

karisikkafa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
5
0
1
Erzurum
Erzurum merkezde bildiginiz iyi bi kuafor varmi arkadaslar. O gun benim icin cok onemli ve nisanimdaki gibi gelinbasimin ve makyajimin kotu durmasini istemiyorum. Bilgisi olanlardan yardim bekliyorum.

Erzurum merkezde bildiginiz iyi bi kuafor varmi arkadaslar. O gun benim icin cok onemli ve nisanimdaki gibi gelinbasimin ve makyajimin kotu durmasini istemiyorum. Bilgisi olanlardan yardim bekliyorum.

tatlim ben Erzurum'dayim bende o konuda muzdaribim ama benim halam kuafördu gitti birazda o yuzden ama onun yaninda calistigi bi abla vardi o sonra kendi yerini acti benimde ondan baska guvenecegim yer yok o yuzden ona yaptiracagim yildizkentte kuaföru istersen git konus bi belki anlasirsin dugunun ne zaman canim ve hayirli olsun

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

Son düzenleme:

Kızlar Kırık Tarak bayan kuaförünü önerebilrim. Birsürü yakınım arkadaşım orda yaptırdı, porselen gelin makyajında kesinlikle bir numara.. Öğretmen evi karşısında ki şubesinde Elif hanım var ona yaptırın makyajınızı. Bende orayı kullanıcam inşallah.

Şimdiden mutluluklarr..

saol tatlim sanada simdiden mutluluklar:) ama ben cok sade istiyorum makyajı tatlım nisanda porselen yaptirmistim rahat edemedim :)

Kizlar tesekkur ederim cvplariniz icin. Soylediginiz yerleri arastircm. Bu sefer gonlume gore bir yer bulurum insallah.bu arada tesekkur ederim dugun 17 agustosta cok az kadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet az kalmis yildizkentte jale kuaför canim yakinsa bir git bak istersen iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…