• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurum da çene cerrahisi arıyorum:((

BTL87

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
205
1
16
Erzurum
Arladaşlar 20 lik bi gömülü dişim var, 3 ayda bir iltihap yapıyoo, dr amaliyatla almamız lazım dedi, fakat kime ? Önereceğiniz bi prof ya da bu işin uzmanı dr arıyorum, ramazanda artık yaptırmam lazımm

erzurumda arkadaşımla birlikte ortodonti tedavisi yaptırıyoruz. o iki tane 20 lik dişini erzurum diş kliniğinde mahmut beye çektirdi memnun kaldığını söyledi istersen bir araştır

erzurumda arkadaşımla birlikte ortodonti tedavisi yaptırıyoruz. o iki tane 20 lik dişini erzurum diş kliniğinde mahmut beye çektirdi memnun kaldığını söyledi istersen bir araştır

Teşekkür ederim fakat amaliyatla anca alınırmış, normal diş dr değilde çene cerrahisi olması lazımmış, eğer dediğiniz dr anlattığım gibiyse arartırırım??

arkadaşında dişi baya sorunluydu. Bir araştırın derim ismi mahmut yılmaz. Reklam yaptığımı düşünmeyin aynı klinikte ortodontiste gidiyorum ama pek memnun değilim işini iyi yapıyor ama bilgi vermeyip bir şey sormaya da çekiniyorum :)

Back