Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arladaşlar 20 lik bi gömülü dişim var, 3 ayda bir iltihap yapıyoo, dr amaliyatla almamız lazım dedi, fakat kime ? Önereceğiniz bi prof ya da bu işin uzmanı dr arıyorum, ramazanda artık yaptırmam lazımm
erzurumda arkadaşımla birlikte ortodonti tedavisi yaptırıyoruz. o iki tane 20 lik dişini erzurum diş kliniğinde mahmut beye çektirdi memnun kaldığını söyledi istersen bir araştır
erzurumda arkadaşımla birlikte ortodonti tedavisi yaptırıyoruz. o iki tane 20 lik dişini erzurum diş kliniğinde mahmut beye çektirdi memnun kaldığını söyledi istersen bir araştır
Teşekkür ederim fakat amaliyatla anca alınırmış, normal diş dr değilde çene cerrahisi olması lazımmış, eğer dediğiniz dr anlattığım gibiyse arartırırım??
arkadaşında dişi baya sorunluydu. Bir araştırın derim ismi mahmut yılmaz. Reklam yaptığımı düşünmeyin aynı klinikte ortodontiste gidiyorum ama pek memnun değilim işini iyi yapıyor ama bilgi vermeyip bir şey sormaya da çekiniyorum :)