Erzincan polis lojmani ne durumda acill yardim

Esim polis şark görevi icin 2. Sıraya Erzincan yazdik ama ilke yazmadik diye pişmanız çıkma olasılığı da var Erzincan hakkında bilgi verirmisinz

Esim polis şark görevi icin 2. Sıraya Erzincan yazdik ama ilke yazmadik diye pişmanız çıkma olasılığı da var Erzincan hakkında bilgi verirmisinz
Erzincan memleketim, fakat çok fazla bilgim yok çünkü orada uzun süre yaşamadım. Ancak iki yıl önce gitme fırsatım oldu ve o günden beri Erzincan’a dair çok güzel izlenimlerim var. Doğası gerçekten harika, insanları ise son derece kibardır. Ayrıca, şehir oldukça temiz ve düzenli. En önemlisi ise Erzincan’ın harika bir valisi var, Hamza Aydoğdu. Erzincanlılar çok şanslılar, böyle vizyoner ve halkına değer veren bir valiye sahip oldukları için. Hamza Aydoğdu, şehri geliştirmek ve halkına daha iyi hizmet sunmak adına büyük bir çaba sarf ediyor.

Erzincan'da gezilip görülecek çok şey var. Erzincan’ın doğal güzelliklerinden biri olan Erzincan girlevik Şelalesi, gerçekten görülmeye değer. Ayrıca, Erzincan Ergan dağı Kayak Merkezi, kış sporlarını sevenler için harika bir seçenek. Erzincan’daki termal sular ve şehrin ünlü olan 'ekşi suyu' da sağlığa olan katkılarıyla tanınıyor. Erzincan'da, hem doğal güzellikleri hem de tarihi dokusu ile gerçekten çok şey keşfedebilirsiniz. Erzincan'ı kesinlikle çok seveceğinizi düşünüyorum. :KK25:

Ben erzincanda 7 yıl yaşadım. Doğu gibi değil.terör zaten yok.merkezi güzel.avmsi var.ermerkez var.erzincanpark var. Alışveriş için.sinema vs için. çağlayan şelalesi ve ekşisuyu var pikniz ve gezme için.ergan kayak merkesi var kışın kaymak ve teleferik için. İnsanları biraz gösteriş seviyor giyinme olarak.her yıl bir kaç küçük deprem oluyor sallantı bazen hissediliyor ama evlerde 4 kat yukarısı yasak olduğu için çok sıkıntı olmuyor.genel olarak şirin tatlı bir şehir.küçük ama bir çok imkan var.

Suan cok kahrediyorum hersene birinci siraya yazarken neden ikinci siraya yazdik diye inşallah erzincan cikar cok istiyorum😔

Back
X