• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtuldum..

mslanlt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
462
396
33
Uzun sure önce ayrıldığım eski sevgilimle yeniden karşılaştık. Yardıma ihtiyacı vardı yardım ettim.
Birsey hissetmiyorum aadece yardım ettim.
Ama o bundan faydalanmak istedi.
Beni rahat bırakmasını söyledim.
Kapıya sık sık geldi ve ısrarla zili çaldı. Bana zarar vereceğini anladım.zaten önceden bu tarz hareketleri llmustu.
Hemen Kades e bastım. Arkadaşımı aradım.
Aile içi şiddetten geldiler.
Sikayetci oldum.
Uzaklaştırma aldirdim.
Heryerden engellemiştim bu yüzden mail atmış.
Mailde " kimse seni bana yakıştırmadi.
Herkes çirkin ve sorunlu olduğunu düşünüyordu. Ben bunları hep susturdum ve seni sevdim. Ama hiç bir zaman benimle aynı kulvarda olmadın. Kendini bir şey sanma. İyi ki s..gittin " yazmış
Bunu da delil olarak ekledim

İçimi acıtan, o kişilerin kim olduğunu biliyorum.onlar benim de arksdaslarimdi.
Yalan soylemiyor.gercejten demişlerdir.
Sikayetci olduğum için aileme ulaşıp birlikte olduğumuzu söyleyecekmis söylesin, ama tutucu bir ailem var. Başım dik bir şekilde, kendi ayaklarım üzerinde durmaya devam edeceğim. Güvenliğim için ailem beni memlekete gitmeye zorlayacak ve üzülecekler onlara zarar vermesini hiç istemiyorum.
Sizce by kişiden kurtulabilecek miyim.baska delilim yok.sadece mail var. Ve polisler gelmişti o kadar

Uzun sure önce ayrıldığım eski sevgilimle yeniden karşılaştık. Yardıma ihtiyacı vardı yardım ettim.
Kapıya sık sık geldi ve ısrarla zili çaldı. Bana zarar vereceğini anladım.zaten önceden bu tarz hareketleri llmustu.
Sikayetci oldum.
Uzaklaştırma aldirdim.
Herkes çirkin ve sorunlu olduğunu düşünüyordu. Ben bunları hep susturdum ve seni sevdim. Ama hiç bir zaman benimle aynı kulvarda olmadın. Kendini bir şey sanma. İyi ki s..gittin " yazmış

Sikayetci olduğum için aileme ulaşıp birlikte olduğumuzu söyleyecekmis söylesin, ama tutucu bir ailem var. Başım dik bir şekilde, kendi ayaklarım üzerinde durmaya devam edeceğim. Güvenliğim için ailem beni memlekete gitmeye zorlayacak ve üzülecekler onlara zarar vermesini hiç istemiyorum.
Sizce by kişiden kurtulabilecek miyim.baska delilim yok.sadece mail var. Ve polisler gelmişti o kadar
Keşke yardım istediğinde hiç oralı olmasaydın, başına iş açmışsın yoktan yere. Ama şikayetçi olman iyi olmuş, korkup uzaklaşır.

Sikayetci oldum.
Uzaklaştırma aldirdim.

Malesef ülkemizde bu tür dengesiz adamlara anca götürüp ifade verdirip 3-5 kuruş para cezasıyla salıyorlar . Mail içeriğinde de zaten tehtit şantaj yok. .

Keşke yardım istediğinde hiç oralı olmasaydın, başına iş açmışsın yoktan yere. Ama şikayetçi olman iyi olmuş, korkup uzaklaşır.
İnş. Normal biri değildi. Zor şeyler yaşadı. Psikolojik olarak iyi durumda değil. Beni de çok yormustu. İnsanlık yapmak istedim. Ama yanlış yaptım. Bela gibi oldu ,ilk defa evime polis geldi.

Malesef ülkemizde bu tür dengesiz adamlara anca götürüp ifade verdirip 3-5 kuruş para cezasıyla salıyorlar . Mail içeriğinde de zaten tehtit şantaj yok. .
Evet yok. Ama o korkuyla arkadaşımı aradım. Arksdas avukat, o da hemen polislere haber verdi. Acaba bunu delil olarak kullanabilir miyim ki

Avukat daha iyi yönlendirir ama ben bir kadın olarak helal olsun size ailenize her şeye rağmen kendinize güvendiğiniz için demek istedim sadece. Allah sizi korusun🙏
Teşekkür ederim ,ne olur dua edin benim için.yalniz yaşıyorum, yalnız olduğumu hassas biri olduğumu biliyor.ama korkak olmadığımı gördü. Daha once de boyle tehditler almıştım ondan ama ugrasmamistim. Daha ileri gitmişti. Aradan iki sene geçti. Bu konuların geride kaldığını düşündüm onun için de. Kin tutmuyorum ben.
Ailem muhafazakar, tek yaşamama zaten karşı çıkıyorlardi ins bu konudan haberleri olmaz. onların üzülmesini benim icin endise etmesini istemiyorum

Evet yok. Ama o korkuyla arkadaşımı aradım. Arksdas avukat, o da hemen polislere haber verdi. Acaba bunu delil olarak kullanabilir miyim ki
Avukat arkadaşınıza sorun . Tehtit santaj yok yani sonuçta sadece eski sevgili isyanı bide küfür var belki o iş görebilir

Hiçbir şey yapamaz, şikayetten dolayı bir tarafları tutuşmuş ki sizin canınızı yakacak şeyler söylemiş. Tabi yine de temkinli olun lütfen.
Ailenize falan da ulaşacağını sanmıyorum, klasik erkek tehditi işte.

Bu tür tiplerin artistliği savcıyı görene kadar.
Savcıyı görünce süt dökmüş kediye dönüyor çoğu.
Yine de temkini elden bırakmayın.
Bir daha kapınıza gelirse, rahatsız edecek şeyler yaparsa bunları kayda alın mutlaka.
Uzaklaştırma ihlali olursa çıksın bakalım savcı karşısına.
Avukat arkadaşınız çok daha doğru yönlendirecektir.

Back
X