Uzun sure önce ayrıldığım eski sevgilimle yeniden karşılaştık. Yardıma ihtiyacı vardı yardım ettim.
Birsey hissetmiyorum aadece yardım ettim.
Ama o bundan faydalanmak istedi.
Beni rahat bırakmasını söyledim.
Kapıya sık sık geldi ve ısrarla zili çaldı. Bana zarar vereceğini anladım.zaten önceden bu tarz hareketleri llmustu.
Hemen Kades e bastım. Arkadaşımı aradım.
Aile içi şiddetten geldiler.
Sikayetci oldum.
Uzaklaştırma aldirdim.
Heryerden engellemiştim bu yüzden mail atmış.
Mailde " kimse seni bana yakıştırmadi.
Herkes çirkin ve sorunlu olduğunu düşünüyordu. Ben bunları hep susturdum ve seni sevdim. Ama hiç bir zaman benimle aynı kulvarda olmadın. Kendini bir şey sanma. İyi ki s..gittin " yazmış
Bunu da delil olarak ekledim
İçimi acıtan, o kişilerin kim olduğunu biliyorum.onlar benim de arksdaslarimdi.
Yalan soylemiyor.gercejten demişlerdir.
Sikayetci olduğum için aileme ulaşıp birlikte olduğumuzu söyleyecekmis söylesin, ama tutucu bir ailem var. Başım dik bir şekilde, kendi ayaklarım üzerinde durmaya devam edeceğim. Güvenliğim için ailem beni memlekete gitmeye zorlayacak ve üzülecekler onlara zarar vermesini hiç istemiyorum.
Sizce by kişiden kurtulabilecek miyim.baska delilim yok.sadece mail var. Ve polisler gelmişti o kadar
Birsey hissetmiyorum aadece yardım ettim.
Ama o bundan faydalanmak istedi.
Beni rahat bırakmasını söyledim.
Kapıya sık sık geldi ve ısrarla zili çaldı. Bana zarar vereceğini anladım.zaten önceden bu tarz hareketleri llmustu.
Hemen Kades e bastım. Arkadaşımı aradım.
Aile içi şiddetten geldiler.
Sikayetci oldum.
Uzaklaştırma aldirdim.
Heryerden engellemiştim bu yüzden mail atmış.
Mailde " kimse seni bana yakıştırmadi.
Herkes çirkin ve sorunlu olduğunu düşünüyordu. Ben bunları hep susturdum ve seni sevdim. Ama hiç bir zaman benimle aynı kulvarda olmadın. Kendini bir şey sanma. İyi ki s..gittin " yazmış
Bunu da delil olarak ekledim
İçimi acıtan, o kişilerin kim olduğunu biliyorum.onlar benim de arksdaslarimdi.
Yalan soylemiyor.gercejten demişlerdir.
Sikayetci olduğum için aileme ulaşıp birlikte olduğumuzu söyleyecekmis söylesin, ama tutucu bir ailem var. Başım dik bir şekilde, kendi ayaklarım üzerinde durmaya devam edeceğim. Güvenliğim için ailem beni memlekete gitmeye zorlayacak ve üzülecekler onlara zarar vermesini hiç istemiyorum.
Sizce by kişiden kurtulabilecek miyim.baska delilim yok.sadece mail var. Ve polisler gelmişti o kadar