Erzincan///24

konuşmak için konu bulalım böyle kısır döngüde kalıyor mesela erzincana özgü yemek tarifleri verin ben bilmiyrum malesef

konuşmak için konu bulalım böyle kısır döngüde kalıyor mesela erzincana özgü yemek tarifleri verin ben bilmiyrum malesef

Arkadaşlar merhaba
ben erzincanlı değilim Sivaslıyım ama Erzincanlı aileye gelin gidiyorum
Bana yardımcı olurmusunuz adetler hakkında, eğin ( kemaliye)
Mesela sözde ne yapılır, nişanda ne yapılır ? Bayramda ne yapılır ? Erkek tarafı ne yapar kız tarafı ne yapar?

Şimdiden teşekkürler bilmiyorumkismile

arkadaşlar merhaba
ben erzincanlı değilim sivaslıyım ama erzincanlı aileye gelin gidiyorum
bana yardımcı olurmusunuz adetler hakkında, eğin ( kemaliye)
mesela sözde ne yapılır, nişanda ne yapılır ? Bayramda ne yapılır ? Erkek tarafı ne yapar kız tarafı ne yapar?

şimdiden teşekkürler bilmiyorumkismile

bende erzıncanlıyım sıvasa gelın gıtcem kısmetse :)

bende erzıncanlıyım sıvasa gelın gıtcem kısmetse :)

Süper yaa hadi o zaman sen bana anlatırmısın neler olur biter erzincanda adetler nedir.
Öğrenmek istediğin olursa bende yardımcı olmaya çalışırım istersen olumunekankayizsmile

Süper yaa hadi o zaman sen bana anlatırmısın neler olur biter erzincanda adetler nedir.
Öğrenmek istediğin olursa bende yardımcı olmaya çalışırım istersen olumunekankayizsmile

valla ben pek bılmem cnm ama sunu solıyım her erzıncanlının aynı olmuyo yanı mesela ılıcclıyım ama koyden koye bıle adetler farklı oluyo bunu bılıyorum

valla ben pek bılmem cnm ama sunu solıyım her erzıncanlının aynı olmuyo yanı mesela ılıcclıyım ama koyden koye bıle adetler farklı oluyo bunu bılıyorum

Hımmmm bilmiyorumkismile
Bana eğin hatta başpınar lazım o zaman :çok üzgünüm:

Hımmmm bilmiyorumkismile
Bana eğin hatta başpınar lazım o zaman :çok üzgünüm:

ben eğinliyim arkadaşım başpınara çok yakınınım köyüme gidincede mutlaka giderim başpınara ne öğrenmek istersen ben bildiğim kadarıyla sana yardımcı olmak isterim:teytey::teytey::teytey:
bende giresunlulara gelin gidiyorum güzel eğinimden ayrılıp...:kedi::kedi::kedi:

ben eğinliyim arkadaşım başpınara çok yakınınım köyüme gidincede mutlaka giderim başpınara ne öğrenmek istersen ben bildiğim kadarıyla sana yardımcı olmak isterim:teytey::teytey::teytey:
bende giresunlulara gelin gidiyorum güzel eğinimden ayrılıp...:kedi::kedi::kedi:

harika yaa çok sevindim. Ben bu yaz eğine gittim. zaten okuduysan bende divriğiliyim.yani arada sadece birtane dağ var.
ama doğruya doğru köylerini bilmem ama eğin çok güzel bir yer, gerçi biz taşyoldan gittik biraz korkunçtu 2 gece kabus gördüm sürekli ama gerçekten değdi alkisalkisalkis

Tatlım ben eğininadetlerini merak ediyorum.yani kız istemesinden tutda ne takılır kız tarafı ne takar ? nişanda bayramda yine aynı şekilde. Yardımcı olursan sevinirim.

her yerde bir Hemşo bulmak ne kadar anlamlı :KK66:

Aranıza yeni katılan bir Erzincanlı olarak ; Selamlar diyorum herkesee....

selam kızlar bende erzincan ilçesi tercanlıyım.

selam erzincaaaann
10 gün oldu erzincandan ayrılalı otobüse bindiğim an özledim valla.dönmeme de daha çok var:gitme: yaz boyu burnumda tütecek..

bende kemahlıyım...gurur duyuyorum memleketimle çok seviyorum

X