Eryaman Hastanesi & Sincan Koru Hastanesi & Batıkent Bilgi Hastanesi kıyaslaması

mesrutia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
13
0
36
öncelikle merhabalar,
bugün itibariyle 29 haftalık hamileyim. Ankaraya 550 km uzaklıkta çalışıyorum, doğum için ailemin yanına gelicem ve sincan civarındaki hastanelerin birinde doğum yapmak istiyorum.
daha önce Etimed hastanesinde Banu uçar hanıma ilk muayenem için geldik taaa 550 km den ve resmen pişman oldum. ne tansiyon ölçülmesi, ne kilo kontrolü, kilo takibi yapıp yapmayacağını sorduğumda kilo almak istemiyosan diyestisyene git, istersen gel tartıym diye bi cevap aldım. ilgisizliğinden dolayı birdaha da ankaraya gelmedim. kendi ilçemizde özel hastane olmadığından ve devlet hastanesindeki doktorumuz yeni doğum yaqptığüından hep başka il ve ilçelere gitmek durumunda kaldım.
şimdi 32. haftada doğum iznine ayrılıp gelicem ankaraya, yardımlarınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var.
banu hanımı en iyi hekim sitesinde çok övdükleri için gitmiştim, ancak tam bi fiyaskoydu benim için. nerdeyse yüzümüze bakmadı. yine aynı sitede eryaman hastanesinden Mesut ve Oscar bey övülüyor.
sincan koru hastanesinde doğum yapan arkadaşlarımın doktorları HRs hastanesine geçmiş.
batıkent bilgi hastanesinde daha yeni iki tanıdığım doğum yaptı, birebir konuşamadım henüz ikisiyle de.
bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

merhaba merutia ,
ben çok araştırdım bu konuyu hamile kalmadan aylar öncesinden başladım araştırmaya , şuan sincan koru hastanesi Meltem hanım a gidiyorum , tavsiye ederim , ama eğer erkek bayan ayrımın yoksa Aşkın bey e gitmelisin , daha sempatik ve güler yüzlü , aslında Sincan koru hastanesi olarak konu ve yorum çok oradan da okuyabilirsin yorumları ,

teşekkürler artemisstar, evet koru hakkında çok yorum var, diğer hastanelere giden yok sanırım. genel olarak da nette bulamadım. kadın erkek ayrımım yok. muayene ücretleri nasıl biliyomusun, doğum hakkında fiyat veriyolar mı? yorumun için teşekkürler.

koru bu konuda gerçekten başarılı , DR ları çok iyi , yenidoğum ünitesi mevcut , kanamam olmuş acile gitmiştim sürekli DR var ve ilgililer , o sebeple çok tercih ediliyor , muayene ücreti 77 tl , doğum sezaryan-normal aynı 1.750 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…