• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ervus'un yeni evi

cnm buarada salon takımın ve yemek odan çok çok güzel nerden ve kaça aldın sormamda sakınca yoktur inşallah:))

ohhhh missss gibi ev sağlıcakla kullann zevk sahibi olduğunuz belli duvar kağıdı oooo fayanslar süper desuar da çok şık ...havuza nazır daha ne olsun deilmi ...şükür teala :)

forumdaki en güzel evlerden biri :nazar: huzur ve mutlulukla oturun
dresuar çok güzel, nereden aldın acaba??

çok zarif güle güle oturun. dresuara bayıldım sizmi yaptırdınız yoksa hazır satılıyormu? bide o üstündeki biblo fazlalık gibi duruyor.

evinizzzzzzz harikaa bayıldım bayıldım bayıldımmmmm!!!!

muhteşem bir eviniz var ,o eşyalar felan ,çok zevkli bir insansınız..

ve ooo mutfağa,banyoya,ve holdeki aynalığa bayıldımm...

mutlulukla,huzurla oturun..

Evinde eşyalarında tek kelimeyle harika. İyi günlerde, ağzınızın tadıyla oturun inşallah!!:nazar::nazar:

antredeki dresuar assolist evleri gibi çok kokoş ama şık...:1:bide oda kapıları farklı ve güzeller.sağlıkla oturun:nazar:

bende evine bayıldım eşyaların :nazar:çok zevkle özenerek seçilmiş Allah içinde sağlık ve mutluluk dolu günler geçirmeni nasip etsin

canım evin çok güzellllllll bayıldım köşe takımını çook beğendim nerden aldın

banyo çok güzel.oğlunun odasının rengı mavı ya o veyaz olup üzerine mavı duvar kagıdı yada tam duzvar kagıdı ,bordur olsaydı daha ıyı olurdu.cunku mavı odayı donuk ve soğuk tutar.bıde ben bu evı gormustum ya ınternette galıba gırısı cok hosuma gıtmıstı.ordan hatırladım .ya ankara yada istanbuldaydı ve fiyatı pahalıydı :18:çççook güsel gü
nlerde otur

cnm evin gerçekten çok şık.güle güel otur inş.normalde kahverengi asla mobilyalarımda kullanacağım bir renk değildir.ama oturma odan çok hoş olmuş.çok zevk sahibisin.

Back
X