Erva147'nin Resimli Başarı Öyküsü

Arkadaşım tebrikler, sağlıklı kilo vermişsin ben de diyete başladım 1.5 ay oldu, 5 kilo verdim ama sanki kilo vermem yavaşladı bu aralar kilom sabit nedense gram gram gidiyor. ben de şuan 69 kiloyum ve 57ye düşmek istiyorum. sen kaç ayda verdin canım?

arkadaşlar ara öğünlerde leblebi yerseniz gerçekten tok tutuyor.sarı ya da beyaz farketmiyor.bi de ben kabuklu badem yiyorum.onunda tok tutuco özelliği var ve saçlara da çok iyi geliyor.

Tebrikler bende diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum, 4,5 kilo verdim kaldı 12,5 :) Darısı benim başıma

tebrik ederim arkadaşım çok güzel vermişsin 8 kiloda bile çok değişmişsin gayet hoş görünüyosun. 4 kilo daha verince nasıl olursun merak ediyorum:)

Konu sahibi , maşallah
Bİ sorum olacaktı, diyette kilo verme durunca ne yapıyorsunuz kızlar? Bunula ilgili topiktede tam olarak bir cevap bulamadım :26:

benim de iş hayatına atıldığımdan beri kilolarımla başım dertte 3 ay stepe gidiyorum kilo veriyorum yaz sonu yine eski halime dönmüş oluyorum yada 2 ay diyet yapıyoram 3 ay normal yaşıyorum 4.aya eski halimdeyim inanın bıktım artık yapmadığım işkence kalmadı bedenime mezoterapi karboksi terapi herballife soğan ve maydanoz suyu yok efendim lahana suyu iğrenç böğk artık bıktım sağlıklı bi şekilde kilo vermek istiyorum 2 aydır step aerobik yapıyorum vücudumda incelme var ama kilo veremiyorum yaşım 27 boyum 170 kilom 70 artık sanırım bnim metabolizmam durdu şu göbüşüm beni hiiç bırakmicak sanırım benim gibi kilo vermek isteyen arkadaşlar varsa biribirimize yardımcı olmak için grup kursak ve bunu yarışmaya falan çevirsek belki biraz daha etkili olur yada böyle başarılı arkadaşlardan taktik alsak 2 ayda 1 kilo bile veremez mi insan yaaaaa(

bende 68 kiloyum ve boyum 1.65
kilo vermek istiyorum,uyguladığın yöntem kolay ve harika görünüyor..
yalnız egzersiz olmadan kalıcı kilolardan kurtulmak zor değilmi?

ğüzelll vermsinnn tam şuanki kilom benim 66 tı 60 olmaya gayret ediyorummmm ayrıntılarını paylaşırmısınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…