Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erva147'nin Resimli Başarı Öyküsü
- Konu Sahibi erva147
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba kızlar. ilk önce şunu sölemeliyim,birgün oda arkadaşım bana bu siteden bahsetti.
kendisi sık sık giriyor diyet sayfalarını takip ediyordu.
onunla birlikte bende bakıyordum. buraya zayıflayan herks için
"aaa nasıl zayflamş,,bizde böle olablrmyz ki" diyip sabh diyete giriyor akşama bozuyorduk :)
ben ara sıra burayı takip etsem de üyelik almadım. hep arkadaşımın bu adresinden takip ettim forumu.
üyelik almadgm içn gene onun adresinden yazıyorum. çok ısrar etti buraya yazmam için :)
şimdi gelelim kiloma 2 yıl önce bu siteyi ilk gördgmde 66 idim. şimdi 58 hatta 57 de oluyor sabhları :)
bnde çok çektim kilolardan,istedgm kıyafeti alamamaktan,yazları mutsz olmaktan.
bende istiyordm şık şıkıdım elbiseler giymeyi bikini giyip denize gitmeyi o şortların içine sıgabilmeyi...
inanın sorun bikini veya şort giymek değil. onların içine sıgabilcegini bilmek.. giymesekte olur ya ama onun içine sığablrm bana tam olur düşüncesi ALLAHIM ne kadar büyük bir sewinçtir dimi ? bu bana büyük küçüğü varmı diyeblmek ahh ahh . bilirim hepsini bilirim yaşadım!
hiç güzel duygular değildr. ama şimdi bam başka duygulardayım.
dolabmda salaş uzun bol şeyler dğil rengarenk dar üstme tam oturan,orasını burasını çekştrmeyecgm kıyafetlerim var :)
saçım başım makyajım bile değişti artk daha kendime güveniyorum :)
ve şöle birşey var, bn tüm bu duygudan neden kendimi mahrum bırakmşm yıllardır diyorum.......
en güzel çaglarımda neden utanp sıkılmş zorluk çekmşm ben neden neden neden !
arkadaşlar lafı uzatmayayım lütfen sorun kendinize neden bu işkence 1 tabak daha fazla yemk için mi ?
değer mi hiç ha ? neler kaçırdık biz yıllarca bir bilseniz. o muhteşem duygu nelere bedel bir bilseniz.
lütfen düşlerinizi ertelemeyin,yıllarca böle ugraşmaktansa sıkın dişinizi 3 ay farkı görüceksniz.
Eki Görüntüle 364967 Eki Görüntüle 364968
Tebrikler bende diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum, 4,5 kilo verdim kaldı 12,5 :) Darısı benim başıma
benim de iş hayatına atıldığımdan beri kilolarımla başım dertte 3 ay stepe gidiyorum kilo veriyorum yaz sonu yine eski halime dönmüş oluyorum yada 2 ay diyet yapıyoram 3 ay normal yaşıyorum 4.aya eski halimdeyim inanın bıktım artık yapmadığım işkence kalmadı bedenime mezoterapi karboksi terapi herballife soğan ve maydanoz suyu yok efendim lahana suyu iğrenç böğk artık bıktım sağlıklı bi şekilde kilo vermek istiyorum 2 aydır step aerobik yapıyorum vücudumda incelme var ama kilo veremiyorum yaşım 27 boyum 170 kilom 70 artık sanırım bnim metabolizmam durdu şu göbüşüm beni hiiç bırakmicak sanırım benim gibi kilo vermek isteyen arkadaşlar varsa biribirimize yardımcı olmak için grup kursak ve bunu yarışmaya falan çevirsek belki biraz daha etkili olur yada böyle başarılı arkadaşlardan taktik alsak 2 ayda 1 kilo bile veremez mi insan yaaaaa(
merhaba kızlar. ilk önce şunu sölemeliyim,birgün oda arkadaşım bana bu siteden bahsetti.
kendisi sık sık giriyor diyet sayfalarını takip ediyordu.
onunla birlikte bende bakıyordum. buraya zayıflayan herks için
"aaa nasıl zayflamş,,bizde böle olablrmyz ki" diyip sabh diyete giriyor akşama bozuyorduk :)
ben ara sıra burayı takip etsem de üyelik almadım. hep arkadaşımın bu adresinden takip ettim forumu.
üyelik almadgm içn gene onun adresinden yazıyorum. çok ısrar etti buraya yazmam için :)
şimdi gelelim kiloma 2 yıl önce bu siteyi ilk gördgmde 66 idim. şimdi 58 hatta 57 de oluyor sabhları :)
bnde çok çektim kilolardan,istedgm kıyafeti alamamaktan,yazları mutsz olmaktan.
bende istiyordm şık şıkıdım elbiseler giymeyi bikini giyip denize gitmeyi o şortların içine sıgabilmeyi...
inanın sorun bikini veya şort giymek değil. onların içine sıgabilcegini bilmek.. giymesekte olur ya ama onun içine sığablrm bana tam olur düşüncesi ALLAHIM ne kadar büyük bir sewinçtir dimi ? bu bana büyük küçüğü varmı diyeblmek ahh ahh . bilirim hepsini bilirim yaşadım!
hiç güzel duygular değildr. ama şimdi bam başka duygulardayım.
dolabmda salaş uzun bol şeyler dğil rengarenk dar üstme tam oturan,orasını burasını çekştrmeyecgm kıyafetlerim var :)
saçım başım makyajım bile değişti artk daha kendime güveniyorum :)
ve şöle birşey var, bn tüm bu duygudan neden kendimi mahrum bırakmşm yıllardır diyorum.......
en güzel çaglarımda neden utanp sıkılmş zorluk çekmşm ben neden neden neden !
arkadaşlar lafı uzatmayayım lütfen sorun kendinize neden bu işkence 1 tabak daha fazla yemk için mi ?
değer mi hiç ha ? neler kaçırdık biz yıllarca bir bilseniz. o muhteşem duygu nelere bedel bir bilseniz.
lütfen düşlerinizi ertelemeyin,yıllarca böle ugraşmaktansa sıkın dişinizi 3 ay farkı görüceksniz.
Eki Görüntüle 364967 Eki Görüntüle 364968
ğüzelll vermsinnn tam şuanki kilom benim 66 tı 60 olmaya gayret ediyorummmm ayrıntılarını paylaşırmısınnn