cnm tebrikler yazdiklarin cok guzel yaptiginda diyet bile deip aslinda olmasi greken ama is onu basarabilmek irade tamamen off kilo veremeyenlerin sorunu bu iste irade,sen kendine nasil hakim oldun mesela?ve bi kac foto daha ekleyebilirmisin.ama yine yeniden seni tebrik ediyorum ve yrn hatta simdi bende basladimmmm:)inş cnm öncelikle sağlıklı besleniyorum bn de diyet yapıyorum deme :)
ben yaptıklarımı anltmak istiyorum burda sizin için daha faydalı olur bu arada hedefim 54 olmk daha yolum var yani :)
sabhları : erkn kalkıyorum hemen 1 küçk şişe ılık su içiyorm (500ml )
yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum. kahvaltım gün gün değişyor.
ekmk olarak ya 1 dilm ekmk kullanıyorum / ya hiç kullanmıyorum / yada yarım simit yiyiorum.
1 kk peynr az domats salatalık 1 adet haşlama yumrta
ara : 1 ayran (bazen 2-3 kraker veya bisküvi )
öğlen: yemeklerden az az yiyorum ekmk bu öğünde hiç kullanmıyorum. ( bu öğünde et ve tavuk / yogurt yemeye özen gösteriyorum)
ara : meyve yada meyveli activia yoğurt .
akşam : çorba ve bir yemek ( 2 - 3 çeşit yemek yapmıyorum çünkü görnce dayanamıyorum. önce çorbamı içiyorum zaten yavaş yavaş midem doluyor.
sonra az yemek yiyiyorum bu bulgr pilavı taze fasulye bezelye yemeği olablr.
akşm yemeğinden sonra hiç bşy yememeye özen göstryorum. bunun için erknden dişimi fırçalıyorum
Gün içinde 2.5 / 3 ltre su içiyorum mutlaka ! ve gene gün içinde sürekli harekt halinde olmaya özen göstryorum en az 1 saat yürüyorum. inanın bana kızlar bu şeklde hem aç kalmıyorsunz hem yiyiyorsnz hem sağlıklı kilo veriyorsunz.
yok inanmayın 2 gnde 2 kilo falan filanlara. bu szn hayat stilnz oldumu hayatınz boyunca sağlıklı olursnz :)
arkadaşım tebrik ederim gerçekten,harikasın..ben de 4 kilo vermek istyorum ama veremiyorum yani.bir on gün kadar akşam 6 dan sonra yoğurt ve meyve dışında birşey yemedim ama hiç farketmedi..bilenler varsa bu akşam yemeinden sonra yememek gerçekten etkilimi ?? ve 10 gün sonuç beklemek için çok mu erken ? devam etmelimiyim sizce ?bilgisi olanlar yazarsa sevinirim şimdiden hepimize ince sağlıklı günler..
akşam yemeğinden sonra bence meyvede dahil olmak üzere hiçbişe yeme
geç yenen herşey yağ olarak depolanıyor
ve akşam yemeğini en geç saat 7 de ye
yatana kadar miden tamamen acıksın
çünkü yağ yakma hormonu sadece aç iken salgılanır
acıktıkça su iç
cnm tebrikler yazdiklarin cok guzel yaptiginda diyet bile deip aslinda olmasi greken ama is onu basarabilmek irade tamamen off kilo veremeyenlerin sorunu bu iste irade,sen kendine nasil hakim oldun mesela?ve bi kac foto daha ekleyebilirmisin.ama yine yeniden seni tebrik ediyorum ve yrn hatta simdi bende basladimmmm:)
tebrik ederimm cok saglıklı bi şekilde zayıflamışsın. peki ne kadar sürede verdin bu kiloları ?
seni canı gömülden tebrik ediyorumarkadaşım çok güzel vermişsin bende 8 ay önce doğum yaptım 2 çocuk annesiyim vede 24 yaşındayım doğuma 80 kiloyla gittim eve geldiğimde 74 tüm kısa sürede 68 indim bebek 6 aylık olana kadar hiç bi diyet yapmadım sadece emzirdim ek gıdalara da 6 aydansonra başladım sanırım sırf emzirmekten gitti bu kilolar 6 ay dolunca yediklerime daha dikkat etmeye başladım başka bi sayfaya kendi yaptıklarımı yazdım hergün trendy diye bi arkadaşımın sayesinde sağolsun 2 ayda 4 kilo verdim hala orayı takip ediyorum hedefim 55 olmak 2 gündür zeytin yaparağı çayınada başladım emziren annelerde gönül rahatlığıyla kullanabilir ama şunu belirtmeliyimki 6 ay dolmadan sakın ama sakın diyet yapılmamalı her cuma günleri tartı günüm
tatlım.supersn tebrıkler.yalnız 1 saat yürüyorum demişsin.hangi saatlerde yürüyorsun?
tebrikler canım. 10 kilo ne kadar fark ediyor işte.
ben de merak ettim ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?
benim de bir gün böyle anlatacağım bir zaferim olsun irademe karşı e mi? tebrik ederim bu arada, çok haklısınız neler kaçırdığımızı düşününce değmiyor
arkadaşım tebrik ederim gerçekten,harikasın..ben de 4 kilo vermek istyorum ama veremiyorum yani.bir on gün kadar akşam 6 dan sonra yoğurt ve meyve dışında birşey yemedim ama hiç farketmedi..bilenler varsa bu akşam yemeinden sonra yememek gerçekten etkilimi ?? ve 10 gün sonuç beklemek için çok mu erken ? devam etmelimiyim sizce ?bilgisi olanlar yazarsa sevinirim şimdiden hepimize ince sağlıklı günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?