Erva147'nin Resimli Başarı Öyküsü

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123
merhaba kızlar. ilk önce şunu sölemeliyim,birgün oda arkadaşım bana bu siteden bahsetti.
kendisi sık sık giriyor diyet sayfalarını takip ediyordu.
onunla birlikte bende bakıyordum. buraya zayıflayan herks için
"aaa nasıl zayflamş,,bizde böle olablrmyz ki" diyip sabh diyete giriyor akşama bozuyorduk :)
ben ara sıra burayı takip etsem de üyelik almadım. hep arkadaşımın bu adresinden takip ettim forumu.
üyelik almadgm içn gene onun adresinden yazıyorum. çok ısrar etti buraya yazmam için :)

şimdi gelelim kiloma 2 yıl önce bu siteyi ilk gördgmde 66 idim. şimdi 58 hatta 57 de oluyor sabhları :)
bnde çok çektim kilolardan,istedgm kıyafeti alamamaktan,yazları mutsz olmaktan.
bende istiyordm şık şıkıdım elbiseler giymeyi bikini giyip denize gitmeyi o şortların içine sıgabilmeyi...

inanın sorun bikini veya şort giymek değil. onların içine sıgabilcegini bilmek.. giymesekte olur ya ama onun içine sığablrm bana tam olur düşüncesi ALLAHIM ne kadar büyük bir sewinçtir dimi ? bu bana büyük küçüğü varmı diyeblmek ahh ahh . bilirim hepsini bilirim yaşadım!
hiç güzel duygular değildr. ama şimdi bam başka duygulardayım.
dolabmda salaş uzun bol şeyler dğil rengarenk dar üstme tam oturan,orasını burasını çekştrmeyecgm kıyafetlerim var :)
saçım başım makyajım bile değişti artk daha kendime güveniyorum :)
ve şöle birşey var, bn tüm bu duygudan neden kendimi mahrum bırakmşm yıllardır diyorum.......
en güzel çaglarımda neden utanp sıkılmş zorluk çekmşm ben neden neden neden !

arkadaşlar lafı uzatmayayım lütfen sorun kendinize neden bu işkence 1 tabak daha fazla yemk için mi ?
değer mi hiç ha ? neler kaçırdık biz yıllarca bir bilseniz. o muhteşem duygu nelere bedel bir bilseniz.
lütfen düşlerinizi ertelemeyin,yıllarca böle ugraşmaktansa sıkın dişinizi 3 ay farkı görüceksniz.

Son düzenleme:
2 senede 55 den 70 e çıkan biri olarak inşallah bende vermeye başlayacağım yarından itibaren 2 sene öncesine kadar bende küçük beden isteyendendim şimdi offff offfff tartı alarak başladım dün inşallah yarından itibarende yediklerimide kısıcam diyet bölümüne gireceğimi hiç dşünmememiştim ama yarım sattir diyetlistelerini geziyorum yorumumu yaparak çıkıyorum.hayatımda ilk defa diyet yapacağım inşallah başaracağım (annem aşçı çok da güzel yemek yapar ona rağmen başarağım inşallah)

inş cnm öncelikle sağlıklı besleniyorum bn de diyet yapıyorum deme :)
ben yaptıklarımı anltmak istiyorum burda sizin için daha faydalı olur bu arada hedefim 54 olmk daha yolum var yani :)

sabhları : erkn kalkıyorum hemen 1 küçk şişe ılık su içiyorm (500ml )
yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum. kahvaltım gün gün değişyor.
ekmk olarak ya 1 dilm ekmk kullanıyorum / ya hiç kullanmıyorum / yada yarım simit yiyiorum.
1 kk peynr az domats salatalık 1 adet haşlama yumrta

ara : 1 ayran (bazen 2-3 kraker veya bisküvi )

öğlen: yemeklerden az az yiyorum ekmk bu öğünde hiç kullanmıyorum. ( bu öğünde et ve tavuk / yogurt yemeye özen gösteriyorum)

ara : meyve yada meyveli activia yoğurt

akşam : çorba ve bir yemek ( 2 - 3 çeşit yemek yapmıyorum çünkü görnce dayanamıyorum. önce çorbamı içiyorum zaten yavaş yavaş midem doluyor.
sonra az yemek yiyiyorum bu bulgr pilavı taze fasulye bezelye yemeği olablr.

akşm yemeğinden sonra hiç bşy yememeye özen göstryorum. bunun için erknden dişimi fırçalıyorum

Gün içinde 2.5 / 3 ltre su içiyorum mutlaka ! ve gene gün içinde sürekli harekt halinde olmaya özen göstryorum en az 1 saat yürüyorum.
inanın bana kızlar bu şeklde hem aç kalmıyorsunz hem yiyiyorsnz hem sağlıklı kilo veriyorsunz.
yok inanmayın 2 gnde 2 kilo falan filanlara. bu szn hayat stilnz oldumu hayatınz boyunca sağlıklı olursnz :)

Tebrik ederim.. Umarım hedef kilona ulaşırsın.. Çok güzel değinmişsin olaya.. neden bu işkenceye katlanıyoruz ki gerçekten.. zayıflamak en güzel abur cuburlara bedel.. İnşallah bende bir kaç ay sonra başardım diye fotolarımı koyarım siteye.. hepimize başarılarrrr

cnm tebrikler yazdiklarin cok guzel yaptiginda diyet bile deip aslinda olmasi greken ama is onu basarabilmek irade tamamen off kilo veremeyenlerin sorunu bu iste irade,sen kendine nasil hakim oldun mesela?ve bi kac foto daha ekleyebilirmisin.ama yine yeniden seni tebrik ediyorum ve yrn hatta simdi bende basladimmmm:)

tebrik ederimm cok saglıklı bi şekilde zayıflamışsın. peki ne kadar sürede verdin bu kiloları ?

seni canı gömülden tebrik ediyorum arkadaşım çok güzel vermişsin bende 8 ay önce doğum yaptım 2 çocuk annesiyim vede 24 yaşındayım doğuma 80 kiloyla gittim eve geldiğimde 74 tüm kısa sürede 68 indim bebek 6 aylık olana kadar hiç bi diyet yapmadım sadece emzirdim ek gıdalara da 6 aydansonra başladım sanırım sırf emzirmekten gitti bu kilolar 6 ay dolunca yediklerime daha dikkat etmeye başladım başka bi sayfaya kendi yaptıklarımı yazdım hergün trendy diye bi arkadaşımın sayesinde sağolsun 2 ayda 4 kilo verdim hala orayı takip ediyorum hedefim 55 olmak 2 gündür zeytin yaparağı çayınada başladım emziren annelerde gönül rahatlığıyla kullanabilir ama şunu belirtmeliyimki 6 ay dolmadan sakın ama sakın diyet yapılmamalı her cuma günleri tartı günüm

tebrikler canım. 10 kilo ne kadar fark ediyor işte.
ben de merak ettim ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?

benim de bir gün böyle anlatacağım bir zaferim olsun irademe karşı e mi? tebrik ederim bu arada, çok haklısınız neler kaçırdığımızı düşününce değmiyor

arkadaşım tebrik ederim gerçekten,harikasın..ben de 4 kilo vermek istyorum ama veremiyorum yani.bir on gün kadar akşam 6 dan sonra yoğurt ve meyve dışında birşey yemedim ama hiç farketmedi..bilenler varsa bu akşam yemeinden sonra yememek gerçekten etkilimi ?? ve 10 gün sonuç beklemek için çok mu erken ? devam etmelimiyim sizce ?bilgisi olanlar yazarsa sevinirim şimdiden hepimize ince sağlıklı günler..

akşam yemeğinden sonra bence meyvede dahil olmak üzere hiçbişe yeme
geç yenen herşey yağ olarak depolanıyor
ve akşam yemeğini en geç saat 7 de ye
yatana kadar miden tamamen acıksın
çünkü yağ yakma hormonu sadece aç iken salgılanır
acıktıkça su iç

Son düzenleme:

tamamm birde öyle deniyim bakalım zaten 7 den sonra yememek zor gelmiyor bana.seninde çizelgeni gördüm maşallah ne güzel kilo vermişsin..sende bu şekilde mi kilo verdin acaba ?

kesnlikle irade canm buna artk yüzde bin eminim :) ve şunu tekrar sölüyorum şimdi başlamazsanz ilerde tekrar tekrar bu sorunlarla karşılaşıcaksınız. LÜTFEN sıkın dişinizi 3 ayda farkı görüceksinz. bn kendime tabiki çok hakim olamadım canm kaçırmalarım çok oldu. ama şöle çikolata aldım yiyorum diyorum ki kendime bunca çektklerine yazık etme yarısını ye diger yarısını arkadaşına ver paylaş yada sakla diyorum. bn hep şey düşündüm ama o kadar zorluyorum kendime 1 çikolata için yazık etmk istemiyorum diyorum :) haaa yapamadgm zamanlarda oldu o zamnlarda bol bol su içmeye özen göstrdm neden blmyorum

tebrik ederimm cok saglıklı bi şekilde zayıflamışsın. peki ne kadar sürede verdin bu kiloları ?

cnm tam olarak 8 - 9 kilo verdm oda 3 ayımı falan aldı. açıkcası takvim falan tutmadım çnkü hala hedefime ulaşmdm :)

cnm bebeğin hayrlı olsun öncelikle :) ve haklısın emzirmek yag yakıyormuş. her yerde hatta ve hatta miranda kerr in röporjn da okumştum. normalden 2 kat fazla çalışıyormş metobolizma .

tatlım.supersn tebrıkler.yalnız 1 saat yürüyorum demişsin.hangi saatlerde yürüyorsun?

cnm en başlarda sabah erkn kalkıp yürüyodum.kahvaltı yapmadan önce. ama o zamn metablizmanın çalşmadgnı öğrendim. o yüzden kahvaltı yaptıktan sonra yürümeye başladım. daha sonra okula gidiş geliş yürümeye başladım dedğim gbi gün içinde hep harekt halinde olmaya çalştım.

tebrikler canım. 10 kilo ne kadar fark ediyor işte.
ben de merak ettim ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?

cnm 3 ay kadar bi süre oldu. hala daha devam ediyorum tam bir takvim tutmadım hedefm 54 çnkü :) yanlz ilk ay hızlı verdgmi biliyyorum,çnkü 3 haftadan falan midem inmşti.
inmişti derken yag gtmedi tabi ama şişlk yoktu artık.

benim de bir gün böyle anlatacağım bir zaferim olsun irademe karşı e mi? tebrik ederim bu arada, çok haklısınız neler kaçırdığımızı düşününce değmiyor

canm bnm ilk önce inş diyelim verblrsn sakın ümtsz olma. bn de çokkkk başlayp başlayp bıraktım. ama şu anki duygularım tarf edilemz yaa :)
akşm kesnlkle yemek yeme 7 den sonra cnm. vucudun çok harekt halinde olmadgı için ve metabolizma akşm yavaşladgı içn yediklerini yakamazsın kilo olarak kalır o.
METABOLİZMA EN HZLI SABAH çalışır kızlar. o yüzden kuvvetli bi kahvaltı yapmaktan korkmayın :) abartmayın ama tabi :)

herkese merhabalar kızlarrr... burada yazılanları okudukça gerçekten istikrarlı bir şekilde diyetime devam ediyorum ve bozmuyorum . ben pazartesi gününden beri diyetteyim ve bugün çarşamba ... şimdiye kadar on kere bozmam gerekirdi diyeti amaaaa burda yazılanları okudukça bende başarıcam diyorum kendi kendime . bakalım cuma günü tartılacağım kilo vermişmiyim ... diyete başlamadan öncaki kilom 74,7 cuma günü kaç çıkıcam bakalım.

bende baslıyorum bgun cnm...destegıne ıhtıyacım var aynen senın kılolarındaym 60 lı rakamlarda gezıorm tabıkı 50 lere ınmek ıstıyorum ozguven kalmadı....bır ayda kac kılo verırım senın dedgın yollla

tebrikler ervacım, süper olmussun. 1 ay sonra fıstık ötesi olursun
bende 76 lardaydım dogum kıloları tabiii :)))
sımdı 65 im bazen 64 ü görüorum sabahları.
1-2 haftadır salmıstım kacamaklarım oluodu... 1 tabak fazla yemek ıcın degermı lafın daannnnkkkk dıye tosladı kafama :)))
gercekten degmez... gözüm döndüğünde bu lafını hatırlıcam hep. deger mi diye?????
tesekkurler ve tekrar tebrıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…