Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
helal valla sana canım :jeyyar:
ay bnde yapıcam oruçluktan sonra bu böle olmuyo çok yavaş veriyorum tam 8 gün oldu bn 1 kilo verdim..
birde bişy sorcam istedgmz zaman yiyebliyor muyuz ögün sınırlaması varmı ?
hmm hollywood çok zor bnce dayanablr msn ? birde bnce artık şok diyet yapma derim.
zaten az yemeye alışmışsndr.normal devam et az az ye herşeyden.bn şuan öle yapıyorum bak 1 kilo verdim..ve nerdeyse yemedgm yok..
yok bu olmz dersen isveç diyetini tawsiye ederim. sadce 3 gn yapabldim 3 günün sonunda 2.5 kilo wrdim hergn nerdeyse 1 kilo gidiyor onda. ama hasta oldum bn bayılck gbi oldum.
aç kalmadım ama enerjim kıpırdıck gücüm koca bir ----0--- dı kaydirigubbakcemile3
13 gün yapılıyor 10 kilo falan werdiriyormuş hatta 18 falan diyen de var kaydirigubbakcemile3
aaa senn diyet bana koly gbi geldi ama yaa,istedgmz zaman yiyebiliyoruz sonuçta
nsee 9unda başlıyorum sennkine
sn yapıcak msn isveçi ?
Tmm o zaman canım kaydirigubbakcemile3
ayın 9u bayramın ilk günü başlıyorum hem baklavada yemem bölece inş naniknanik
İSvç diyeti açı bırakmıyor işte ama enerjiden düşüyorsun o zman sn şöle yap akşamları diyet dondrma ye enerjiden düşme =)
benim zmanım yok canım okul açılana kadar yani ayın 20sine kadar vermem gerek kilo boshayallersmile
cnm bnle başlamak zorunda değilsin istrsen sen isveçe başlarsın önmli değil yani yerimseniben
iftara 5 dakika kaldı şimdiden yazım buraya sonra utancak şekilde yemim naniknanik
yarım tabak bulgur pilavı ( 5 kaşıklık) 4 kaşık yedim
tabagın diger yarısı da fasulye yemeği (5 kaşıklık )3kaşık yedim
tuzsuzz yagsz salata
yarım kase mercimek çorbası
çerez tabagı light yogurt
kaçamak = 1 dilim kek =(=(=(
düzeltemee : diyetin 4.gnü sanırım 64 rakamını gördüm fakat sonraları çok kaçak yaptım bu yüzden yavaş verdiğimi biliyorum.bir kere kıymalı pide yemştm bak yazmamışım onu
o kadar yaglı ki pideler mafoldumben
sonra bir kere de sahurda doydugum haldee gözüm aç oldgu içn yarım paket bisküvi yedim.
özellkle 2 gndr sahurda ekmk dilimi baya arttı !!
hatalarımı bliyorum bunlar olmasaydı inanıyorum 2.5 kilo wermş olurdum 8 günde.
ama bir daha yapmıcam bisküvi ve ekmk yok artık.buraya kadar :umursamaz: