erva147'nin diyet günlüğü...

helal valla sana canım :jeyyar:
ay bnde yapıcam oruçluktan sonra bu böle olmuyo çok yavaş veriyorum tam 8 gün oldu bn 1 kilo verdim..
birde bişy sorcam istedgmz zaman yiyebliyor muyuz ögün sınırlaması varmı ?

helal valla sana canım :jeyyar:
ay bnde yapıcam oruçluktan sonra bu böle olmuyo çok yavaş veriyorum tam 8 gün oldu bn 1 kilo verdim..
birde bişy sorcam istedgmz zaman yiyebliyor muyuz ögün sınırlaması varmı ?

hayır canım sınırlama yok . istedğin kadar yiyebiliosun . tuz yok baharat katabilirsin .
kilo verme azalınca diyet değiştrmek gerekiyo bence =) bende bu haftadan sonra diyet değiştirebilirim belki . önceden 5 günde 3.5 vermiştim şimdi 2 ye düştü . hollywood diyeti denesem mi diye düşünüyorum . olmassada bu diyetime devam edicem =)
ne önerirsin ? bildğin bi diyet varmı . olmassa beraber benmkine devam =)olumunekankayizsmile

hmm hollywood çok zor bnce dayanablr msn ? birde bnce artık şok diyet yapma derim.
zaten az yemeye alışmışsndr.normal devam et az az ye herşeyden.bn şuan öle yapıyorum bak 1 kilo verdim..ve nerdeyse yemedgm yok..

yok bu olmz dersen isveç diyetini tawsiye ederim. sadce 3 gn yapabldim 3 günün sonunda 2.5 kilo wrdim hergn nerdeyse 1 kilo gidiyor onda. ama hasta oldum bn bayılck gbi oldum.
aç kalmadım ama enerjim kıpırdıck gücüm koca bir ----0--- dı kaydirigubbakcemile3

hmm hollywood çok zor bnce dayanablr msn ? birde bnce artık şok diyet yapma derim.
zaten az yemeye alışmışsndr.normal devam et az az ye herşeyden.bn şuan öle yapıyorum bak 1 kilo verdim..ve nerdeyse yemedgm yok..

yok bu olmz dersen isveç diyetini tawsiye ederim. sadce 3 gn yapabldim 3 günün sonunda 2.5 kilo wrdim hergn nerdeyse 1 kilo gidiyor onda. ama hasta oldum bn bayılck gbi oldum.
aç kalmadım ama enerjim kıpırdıck gücüm koca bir ----0--- dı kaydirigubbakcemile3

bence zor değil . yani ilk 2 gün meyvesuyu biraz zorlar ama ben dayanıklıyım o konuda . o zamn sen benim diyetede dayanamassın sanırım . isveç diyeti nasıl ? biraz bilgilendirirmsn .?:uhm:vereliniortak

araştrdım söyledğin diyeti canım . baya iddialı bi diyetmiş . denemek lazım . deniycemde =)

13 gün yapılıyor 10 kilo falan werdiriyormuş hatta 18 falan diyen de var kaydirigubbakcemile3
aaa senn diyet bana koly gbi geldi ama yaa,istedgmz zaman yiyebiliyoruz sonuçta
nsee 9unda başlıyorum sennkine
sn yapıcak msn isveçi ?

olumunekankayizsmile
13 gün yapılıyor 10 kilo falan werdiriyormuş hatta 18 falan diyen de var kaydirigubbakcemile3
aaa senn diyet bana koly gbi geldi ama yaa,istedgmz zaman yiyebiliyoruz sonuçta
nsee 9unda başlıyorum sennkine
sn yapıcak msn isveçi ?

canım yapcam galiba baya kilo verdiriyomş çnkü denemek lazım . bayramadan sonra sana destek amaçlı katılırım 1 hafta benim diyete ondan sonra başlarım isveç diyetine =)
1 hafta beraber yaparız hem bakalım sen nasıl sonç alcaksn benm diyetten .

Tmm o zaman canım kaydirigubbakcemile3
ayın 9u bayramın ilk günü başlıyorum hem baklavada yemem bölece inş naniknanik
İSvç diyeti açı bırakmıyor işte ama enerjiden düşüyorsun o zman sn şöle yap akşamları diyet dondrma ye enerjiden düşme =)

Tmm o zaman canım kaydirigubbakcemile3
ayın 9u bayramın ilk günü başlıyorum hem baklavada yemem bölece inş naniknanik
İSvç diyeti açı bırakmıyor işte ama enerjiden düşüyorsun o zman sn şöle yap akşamları diyet dondrma ye enerjiden düşme =)

bayramın ilk günü zor olmazmı ya . 2. günü başlasak cnm ? yada bayram bttikten sonraki pazartesi ))???

benim zmanım yok canım okul açılana kadar yani ayın 20sine kadar vermem gerek kilo boshayallersmile
cnm bnle başlamak zorunda değilsin istrsen sen isveçe başlarsın önmli değil yani yerimseniben

benim zmanım yok canım okul açılana kadar yani ayın 20sine kadar vermem gerek kilo boshayallersmile
cnm bnle başlamak zorunda değilsin istrsen sen isveçe başlarsın önmli değil yani yerimseniben

tamam cnm sen başla o zman kolay gelsin =) gelişmeleri yaz buraya =) sormak istedğinide sor cnm zemuszemus başarılar olumunekankayizsmile

iftara 5 dakika kaldı şimdiden yazım buraya sonra utancak şekilde yemim naniknanik

yarım tabak bulgur pilavı ( 5 kaşıklık)

tabagın diger yarısı da fasulye yemeği (5 kaşıklık )

tuzsuzz yagsz salata

yarım kase mercimek çorbası

çerez tabagı light yogurt

iftara 5 dakika kaldı şimdiden yazım buraya sonra utancak şekilde yemim naniknanik

yarım tabak bulgur pilavı ( 5 kaşıklık) 4 kaşık yedim

tabagın diger yarısı da fasulye yemeği (5 kaşıklık )3kaşık yedim

tuzsuzz yagsz salata

yarım kase mercimek çorbası

çerez tabagı light yogurt

ayy ne mutlu bana kaçamak yapmadım sofrada kızlar.
ekmk yemedim helva yemedim :lepi:

yarım saat sonra spor yapcam 30 mekik çekcem,kalça ve basen harektleride..
kaydirigubbakcemile2

gayet güzel tatlım . bugün benim diyetimin bayram günü =) yani haftasonu ,=)

sabah = 1 dilim kepek ekmeği . domates salatalık peynir yedim
ara = 1 bardak tuzsuz ayran
öğle = 2 kaşık kadar türlü 2 kaşık kadar yoğurt .
ara = 1 bardak tuzsuz ayran
akşam = 3-4 kaşık kadar menemen . 2 dilim beyaz ekmek ( bu çok oldu :[ )

üfff biskremm çekio canım dolapta paket var dayanamıyorumeyvahedigeldismile
su içiorum bol bol 2 ltre oldu şimdiye kadar yatana kadar inş 3le kapatıcam
üff canım acayip tatlı bişler çekiyor yaa

eskiden günde bir paket bisküvi bitirirdim.
mutlaka bir tane çikolata yerdim.
sulu yemekler oldumu mutlaka yarım beyaz ekmk yerdim.
kahvaltılarda tost yada yagda yumurta yapardım 3-4 dilim ekmk yerdim
sürekli dolaptaki şeleri atardım azgıma.
film izliyceğimde tost yapardım colamı da alırdım pc başında film izlerken yerdim.
cipsi çok yerdim 2 dakk da biterdi :1:

şimdi : çikolata 10 gündür falan yok sorun yaşamıyorum..
bisküvi arada yiyorum çok özledm kendilerini kaydirigubbakcemile3
ekmek sulu yemek görünce yiyesim geliooo,kahvaltılarda tost yapasım gelio ama savaşıyorum bu konuda ..
dolaba halaaa şuan bile gidiyor elim ama sonra cıssss diyorum meyve alıp kapatıyorum kaydirigubbakcemile3

çook nefsim hakim olduğunda ya bisküviye saldırıyorum yada dolaptan peynr atıyorum agzıma
ama sonra pişman olup yakmaaya çalışıyorum

bunu ölesine yazdımm ne kadar güzel şey varsa uzaklaşmışım yaa kaydirigubbakcemile3
ama arada çok fark var.ne kadar obur gbi yermişim.
şimdi canım biskrem istiyor ama suyum yanımda olmadı ceviz atıcam agzıma :lepi:

böle yaparak 1 kio werdim yavaş ama napim :( çok kaçamklarım oluyor ama oruç olunca gözüm aç oluyor.inş bayramda düzene giricem..

düzeltemee : diyetin 4.gnü sanırım 64 rakamını gördüm fakat sonraları çok kaçak yaptım bu yüzden yavaş verdiğimi biliyorum.bir kere kıymalı pide yemştm bak yazmamışım onu :(
o kadar yaglı ki pideler mafoldumben

sonra bir kere de sahurda doydugum haldee gözüm aç oldgu içn yarım paket bisküvi yedim.
özellkle 2 gndr sahurda ekmk dilimi baya arttı !!
hatalarımı bliyorum bunlar olmasaydı inanıyorum 2.5 kilo wermş olurdum 8 günde.
ama bir daha yapmıcam bisküvi ve ekmk yok artık.buraya kadar :umursamaz:

düzeltemee : diyetin 4.gnü sanırım 64 rakamını gördüm fakat sonraları çok kaçak yaptım bu yüzden yavaş verdiğimi biliyorum.bir kere kıymalı pide yemştm bak yazmamışım onu :(
o kadar yaglı ki pideler mafoldumben

sonra bir kere de sahurda doydugum haldee gözüm aç oldgu içn yarım paket bisküvi yedim.
özellkle 2 gndr sahurda ekmk dilimi baya arttı !!
hatalarımı bliyorum bunlar olmasaydı inanıyorum 2.5 kilo wermş olurdum 8 günde.
ama bir daha yapmıcam bisküvi ve ekmk yok artık.buraya kadar :umursamaz:

gunlukunu cok begendım takımda beklıyorum senı canımm

olumunekankayizsmile

Back
X