Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off aynı devam edio bugn yne 3.gnüm 3 4 gnde bi çkablyrm tuvlte =( sanırm yurda gdince dvm edeblcem dyete orda spor salonu flan da var evde bişy ypamıorm ki =(
kızlar ben geldimm =) ben sizden farklı diyet yapıyorum. bugün meyve günümdü armut ve kırmızı erik yedim btün gün . sabah kalkarkalkmaz limonlu suyumu içtim sonra kiraz sapı demleyip içtim . yeşil çay ve bol su tabiki =) bugünüm böyle geçti =)
1.gün= 72.6
2.gün= 72.3
3.gün= 71.6
4.gün= 71.4 çıktım tartıda
az verdim bu sefer . 6. günün sabahı tam belli olacak =)
bu arada kabzlığa armut iyi geliyo cnm armut yiyin üstüne su için bnde işe yaradı =)
hızlı gidiyorsun gene kafam döndü kafamçokkarıştı
yaa o diyetten mi yapsam acaba bnde ? ama bn oruç tutuyorum canım genede faydası olurmu ki ? 16 güne kadar 59 u görmk istiyorum yaaboshayallersmile
kızlar kabızlık için salatalık öneririm, gerçekten kesin çözüm; bu arada aktivia yoğurt da işe yarargünde 2 saat tempolu yürüyüş çok etkili, bu arada step-aerobice gitme şansınız varsa gidin çünkü saatte 500 kalori yaktırıyo...
bu arada kızlar 3500 kalori yarım kilo demek; yani yarım kilo vermek için 3500 kalori yakmış olmamız lazım... diyelim ki vücudun günlük ihtiyacı 1500 kalori, yediklerimizden de 1500 kalori kazandık, bunlar birbirini dengeler ne kilo alırız ne kilo veririz, ama üstüne spor yapıp 500 kalori yakarsak günde 500 kalori kar etmiş oluruz; ama gördüğünüz gb çok hızlı ilerleyen bi süreç deil, yani 7 gün bu şekilde devam edildiği takdirde yarım kilo verilebiliyo; aslında sağlıklı olanı budur; ama siz hızlı kilo vermek istediğiniz için vücudun ihtiyacı atıyorum 1500se siz 1200 falan yiyosunuz diyelimki sporla da 500 yaktınız kazancımız burda 800 kalori oldu, yani daha hızlı kilo vermiş olduk; metabolizmamız buna alışana kadar rejime devam etmemiz gerekir yoksa kaybedilen kilolar aynen geri alınır, bu yüzden 1 haftalık, 5 günlük mucizevi diyetler hiç bi işe yaramaz...
rejm bi hayat biçimidir ve ömür boyu devam etmelidir, yani rejimin kelime anlamı zayıflamak deil sağlıklı beslenmektir, ideal kiloya ulaşıldıktan sonra bile bu yaşam biçimine devam edilmesi gerekir, yoksa sürekli kilo alıp vermekle uraşırız...
ya faydası olur tabiki ama dayanabilirmisin bilmiyorum canım . çünkü akşama kadar aç olcaksın zaten tek öğünle idare edebilirmisin . yaparım dersen anlatırım diyeti =)
canım şöle düşündüm ben,oruç varken şimdiki düzenimi korucam.
oruç bitincede ilk gün buna başlıcam.hatta süper oldu 9 unda buna başlasam 19una kadar yani hedefime kadar 10 gn bunu uygularım:lepi: sen anlt gene canım.aklımda bulunsun.
hedefim :
ayın 9una kadar 63 olmak
9 undan 19 una kadar 60 olmak hatta 59 delikafadulden
ayy daha hırslandım mekik çekim bi 30 tane kaydirigubbakcemile3
pazartesi 72.6 ile başlamştm diyetime . Dün btti bu sabah tartıldım ve 70.8 çıktım kzlarr =)
pazartesi 72.6 ile başlamştm diyetime . Dün btti bu sabah tartıldım ve 70.8 çıktım kzlarr =)
ayy ben de bundan yapsam mı ya hç bi şeklde klo vremyrm neden neden neden...zaten hiç ekmek yemezdm iyce bıraktm herşyden az az yiorm olmuo olmuo olmuo..bni görenlern klo almıssn demesne snir oluormmmklava: