- 14 Ağustos 2020
- 14
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi simgeesengin
-
normal adet kanina benzior kirmizi deilmi normal ve rengi kirmiziya donduyse sknti yok normalde o ilaclar adet gecikmesi yapior ama sanslisin zmannda gelmisAdetimin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadım 4 gün sonra kanama meydana geldi ve 2. Günündeyim bu kanama neden meydana geldi hamile miyim diğer ay adet görür müyüm
birde iliskiden daha 4 gun gecmis hemen yerlesme kanamasi olmaz normal adet kanidir oAdetimin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadım 4 gün sonra kanama meydana geldi ve 2. Günündeyim bu kanama neden meydana geldi hamile miyim diğer ay adet görür müyüm
Aslında koyu renkli gelmeye başladı. bu kan gelmeden 1 hafta önce adetim bitmişti yani 1 ay içinde iki kere kanama yaşadım aslında hala da devam ediyor şuan kırmızı kırmızı geliyor İlacın yan etkisi diye tahmin ediyorumnormal adet kanina benzior kirmizi deilmi normal ve rengi kirmiziya donduyse sknti yok normalde o ilaclar adet gecikmesi yapior ama sanslisin zmannda gelmis
Kanama yaşadığım için gebelik olmaz sanırım hiç böyle bir durum yaşadınız mıAslında koyu renkli gelmeye başladı. bu kan gelmeden 1 hafta önce adetim bitmişti yani 1 ay içinde iki kere kanama yaşadım aslında hala da devam ediyor şuan kırmızı kırmızı geliyor İlacın yan etkisi diye tahmin ediyorum
Ama adetim yeni bitti 4 gün sonra yine adet görmüş gibi kan geliyor hala da devam ediyorbirde iliskiden daha 4 gun gecmis hemen yerlesme kanamasi olmaz normal adet kanidir o
gebe olasılığım düşüktür dimi çünkü ilişkiden 2 saat sonra kullandım hapıilac kanama yapıyor canım. ilacin yan etkileri çok cesitli, kanama yapıyor kanamayı kesiyor, hormonal bozukluklara yol aciyor kist vb. Adet duzensizligi yapıyor. Ertesi gunu hapini çok tavsiye etmem. Senin gibi Bi zamanda kullandim bir buçuk yıldir çekiyorum.
Evet bu yüzden ertesi günü hapı kullandım ilişkiden 2 saat sonraguzelim adetin sonunda gebelik ihtimali zaten cok dusuktur. Icine boşaldı mı ?
ama adetin bittikten bir gun sonrasiydi değil miEvet bu yüzden ertesi günü hapı kullandım ilişkiden 2 saat sonra
Şöyle anlatayım adetim sabah bitti biz birlikte olduk ve içime boşaldı 2 saat sonra ertesi günü hapını kullandım 4 gün sonra da adet gibi kanama görüyorumama adetin bittikten bir gun sonrasiydi değil mi
arkadas dogrunsolemis duzensizkik yapar miktari günü gunu uzadi demkki kimisinde adeti geciktirirAma adetim yeni bitti 4 gün sonra yine adet görmüş gibi kan geliyor hala da devam ediyor
ilacin etkisidir pko filan yoksa o ilaçlar etkilip yaAslında koyu renkli gelmeye başladı. bu kan gelmeden 1 hafta önce adetim bitmişti yani 1 ay içinde iki kere kanama yaşadım aslında hala da devam ediyor şuan kırmızı kırmızı geliyor İlacın yan etkisi diye tahmin ediyorum
Aynı gün adetim bittikten 1 saat sonra falan birliktelik olduama adetin bittikten bir gun sonrasiydi değil mi
yani sanmıyorum bir şey olacagını canım.Aynı gün adetim bittikten 1 saat sonra falan birliktelik oldu
çook normal kanaman olması. Kullandıgın hapın ya ertes ya da ella oldugunu düsünüyorum. ikisi de ağır hormon haplarıdır. Dedigim gibi 2sini de kullandım ve çok pişmanım hala çekiyorum. Her insanda etkisi farklıdır kanaman da hapın bir etkisi, dilersen durumu ogrenmek adına doktora gidebilirsin. Ben beklediğim adetten 8 gün sonrasında olmuştum hap yüzünden. Ve haplar yüzünden kist oluşmuş sanırsam. Adet düzenim çok iyiydi 19unda olurdum, sonra 28-27-32-35-33 gibi sayılara kaydı. dikkat etmeni tavsiye ederim. :)Şöyle anlatayım adetim sabah bitti biz birlikte olduk ve içime boşaldı 2 saat sonra ertesi günü hapını kullandım 4 gün sonra da adet gibi kanama görüyorum
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda gidicem zaten ama ilk defa kullandım böyle bir hap korkuyor insan ister istemez bu virüs yüzünden de çekinmiştim gitmeyibu arada son bir şey daha: dilersen doktora gitdemişim amaa yok yok sen kesinlikle gitmelisin. o ilaçların benim adıma başıma sarmadıgı şey kalmadı. hem fiziksel hem psikolojik açıdan tahmin edemeceğin seviyede sıkıntılar yaşadım/ yaşıyorum. Doktor ile hareket etmen cok faydalı olur. Kimse bana söylemedi böyle olabilir doktora git diye zamanında bilmeden kullandım.
Ertes hapıydıçook normal kanaman olması. Kullandıgın hapın ya ertes ya da ella oldugunu düsünüyorum. ikisi de ağır hormon haplarıdır. Dedigim gibi 2sini de kullandım ve çok pişmanım hala çekiyorum. Her insanda etkisi farklıdır kanaman da hapın bir etkisi, dilersen durumu ogrenmek adına doktora gidebilirsin. Ben beklediğim adetten 8 gün sonrasında olmuştum hap yüzünden. Ve haplar yüzünden kist oluşmuş sanırsam. Adet düzenim çok iyiydi 19unda olurdum, sonra 28-27-32-35-33 gibi sayılara kaydı. dikkat etmeni tavsiye ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?