• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapının önce kullanımı?

eleadorapurple

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
3
0
36
24
Merhabalar. Biraz komik bir senaryo ama deneyimizine ve bilginize danışmak istedim..
Dün ilişki esnasında geri çekilme ile korundum, ejekülasyon gözle görülür şekilde dışarda gerçekleşti ama ne olur ne olmaz diye bugün 25. saatte ertesi gün hapı kullandım.
Ama eczaneden dönerken, hap alalı 1-1.5 saat olmuşken sürpriz bir beraberlik daha gerçekleşti ve yine geri çekilme ile ejekülasyonun dışarda olduğunu gördüğümüz bir durum oldu.
İçerde olmadığından %99 eminiz fakat olası %1 ihtimal için, 1.5 saat önceden aldığım Ella'nın koruyuculuğu nedir? Bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum.

Merhabalar. Biraz komik bir senaryo ama deneyimizine ve bilginize danışmak istedim..
Dün ilişki esnasında geri çekilme ile korundum, ejekülasyon gözle görülür şekilde dışarda gerçekleşti ama ne olur ne olmaz diye bugün 25. saatte ertesi gün hapı kullandım.
Ama eczaneden dönerken, hap alalı 1-1.5 saat olmuşken sürpriz bir beraberlik daha gerçekleşti ve yine geri çekilme ile ejekülasyonun dışarda olduğunu gördüğümüz bir durum oldu.
İçerde olmadığından %99 eminiz fakat olası %1 ihtimal için, 1.5 saat önceden aldığım Ella'nın koruyuculuğu nedir? Bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum.
sonrakıne etkı etmıyormus :) zaten yuzde 1 dıyosun ya eger hemen arkasından ıcmıs olsan bıle ilac da yuzde 1 koruyamayabılıyo. sanırım yumurtlama gerceklestıyse 15 dk sonra bıle ıcsen yumurtlama sonrası hıc bı ıse yaramaz o ılac:) :) olaylar olaylar :) bı de ertesı gun hapları yılda bı kac tane alınıyor. yanı sınırlı kullanımı var zarar verır yanı :) aklında bulunsun gerı cekılme korumaz. zevkı etkılıyor tabı de prezervatıf bence kullanın. sonradan vah tuh olmasın:))

sinirli kullanimina dikkat ediyorum zaten, bir yil icerisinde 2. kullanimim bu. normal sartlarda kondom kullanmaya ozen gosteriyoruz ama ani gelisti dun de, bugun de.. umarim bi sikinti olmaz

Back