Ertesi gün hapına rağmen hamile kalmış olabilir miyim?

gunesligunlergorecegiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2023
39
111
13
Reglime 2 gün kala ilişki oldu. Ertesi gün hapı almama gerek yoktu belkide ama aldım. Reglim 4 gün gecikti kızlar. Norlevo kullandım ilişkiden iki saat sonra filan. Sizce hamilelik var mıdır her şeye rağmen? Ertesi gün hapını tam vaktinde kullanıp (özellikle norlevo), hamile kalan var mı aranızda?

Reglime 2 gün kala ilişki oldu. Ertesi gün hapı almama gerek yoktu belkide ama aldım. Reglim 4 gün gecikti kızlar. Norlevo kullandım ilişkiden iki saat sonra filan. Sizce hamilelik var mıdır her şeye rağmen? Ertesi gün hapını tam vaktinde kullanıp (özellikle norlevo), hamile kalan var mı aranızda?
sonuç ne oldu peki var mı gelişme

Regl olmadan birkaç gün önce doğurganlık çok düşük ihtimal yumurtlama dönemi çok riskli oluyor onun için regl takvimi aplikasyonu kur telefonuna bayağı bilgilendirici oluyor ertesi gün hapı bazen regl yi 1 ay geciktirdigi oluyor telaşa kapilma emin olamazsan ilerleyen günlerde gebelik testi yaparsın

Back