Ertesi gün hapı !

Gloomheareas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
7
0
36
Almanya
Kızlar merhaba, yeni olduğum için nereye yazmalıyım bilemedim ama bi sorunum var :/ biraz utanıyorum ama eşimin kondomu ilişki sırasında yırtıldı ve korunamadik. Yurtdisi oldugu için henüz doktora başvuramadim ama 4tane diane 35içtim, doğru mu yaptım bilmiyorum ama o korkuyu tahmin edebilirsiniz. Norlevodan korktuğum için kullanmadım. 12saat geçti ve feci bir mide bulantısı yaşıyorum. Ayni zamanda gebe kalma endişeside var tabii... Sizce içtiğim ilac ertesi gün hapı gibi olur mu ? Ya da gebeligi önler mi ? Henüz 1sene bebèk düşünmüyoruz çünkü...

Kullanmıyordum canım 6ay falan önce kullanmıştım ilac vardi evde o kadar endişe ettim ki içtim valla, midem hala bulanıyo

ay hemde 6 aylik evde duran ilaci.. ahhh dogum kontrol hapi hic ertesi gun hapi etkisi yaratirmiii.. eger migde bulantilarin hala devam ederse kesinlikle doktora git. simdi normalde hapi icerken 2 gun arka arkaya unuttugunda icebiliyorsun 2 tane en fazla ayni anda ama senin bunyen de alisik degil su an 6 aydan beri almamissin hapi.. hap yan etki yapmistir o kadar hormonu bi anda aldigin icin. dedgim gibi devam ederse doktora git hemen.. hamilelik konusunada gelince... Artik Allahin bilecegi birsey canim.

Son düzenleme:
Bi an zehirlendim falan sandım ama bulantım geçti yoğurt falan yedim rahatladım :) şimdi tek soru işareti gebelik.. Bazıları senelerce ister olmaz bazılarının ki ilk seferde olur ama bu doğum kontroller etkili olmamış midir

Arkadaslar adetimin 4. günü eşimle ilişki de bulunduk 5. gün ertesi gün hapı aldım ve 1 hafta sonra tekrar kanamam oldu hamile olma ihtimalim var mı bana yardımcı olurmusunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…