- 25 Şubat 2020
- 5
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Gizlii1234
-
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirtmek isterim ki bi bir soru değildir. Asıl amaç iç dökmek ve bilgilendirmektir.
Bu konuyla alakalı yüzlerce konuya, entrye, foruma denk geleceksiniz. Okuduğunuz yorumların %90nını okumamış olmayı dileyeceksiniz. Zaten bok olan ruh haliniz iyice boklaşacak. Tecrübeyle sabittir.
O zaman başlıyorum...
Bundan 5 gün önce sevgilimle birlikte olduk. Korunmasızdı. (Burada gelen yorumlar şunlar olacak "eh kardeşim korunsaymışsın...". "bu kadar korkuyosan yapmasaydın...", "sevgilin mii yanacaksın" ve daha fazlası. Kendinizi bu dünyada yaşayan bir pislik ve upucuz bir kadın olarak hissedecekseniz. Çünkü unutmayın herkes çok akıllı ve namuslu, siz hariç.) 3 saat sonrasında ertes72 isimli ilacı aldım. Zaten içimde müthiş bir vicdan muhasebesi yaparken düştüm google çukuruna. Araştırmadığım konu, şu arama çubuğuna yazmadığım kelime-cümle kalmadı. Binlerce senaryo çizdim kafamda. Hamile miyim, hamileysem naparım, kürtaj nasıl olunur, nerede olurum ve kimle giderim, eğer değilsem erkek arkadaşımla bir daha olmaması gerektiği konuşmasınu nasıl yaparım falan falan falan. Okudukça delirecekmişim gibi hissettim, hayat kalitem 0a düştü. (Ek bilgiler: reglimin 13.günüydü, içime boşalma olmadı, Polikistik over kistim var.)
Biliyorum korkunç bir ruh hali. Müthiş bir pskolojik savaş. Bu yazıyı sık sık güncellemeyi düşünüyorum. En sonunda ise genel bir bilgilendirme yazacağım.
(25.02.20) Mevcut Durum: Bugün 5. Günümdeyim. Bugüne kadar kasıklarımda hafif bir ağrı oldu ama hafifti. Hatta bazen pskolojik mi diye bile düşündüm. 5.günün akşamına doğru çok hafif bir kan geldi ve regl ağrısı yaşıyorum. Hala devam ediyor. Açık pembe ve kırmızı karışımı bir rengi var. Birkaç tane parçacık da gördüm. Ne kanaması olduğunu bilmiyorum her şey olabilir. Edindiğim bilgilere göre yerleşme kanaması için erkenmiş (6-12 gün arasında olurmuş) hapın yan etkisi olabilir ama şu an için sıvı bir lekelenme ya da ilaç etki gösterdi ve döllenen bir yumurtam varsa onu düşürüyorum. Dayanamayıp ve korkup yaptığım erken hamilelik testinde de negatif sonuç aldım ama güvenmiyorum.
Ben çok regl ağrısı çeken birisi değilimdir ama şu an bu kanama regl ağrısından beter kıvrandırıyor onun haricinde 2 gün sonra da doktora gidicem bir test için. Herhangi bi durum varsa kan testinde falan çıkar diye düşünüyorum bakalım. Ben çok etkili bi ilaç olduğu hissedebiliyorum şu an zatenIçimde prezervatif kaldığı için bende hemen ertesi gün eczaneye kosa kosa gittim ertesi gun hapi almaya :) banada ertes72 vermisti eczaneci. Oglum daha yasinda bile degildi 2. Istemiyordum o ara. Yan etkilerini hic hatirlamiyorum. Sonuc hamile degilim :) icine bosalmamis zaten bence bosuna moralini hic bozma çok çok minik bir ihtimal hamile kalmış olman. Millet neler yapıyoda olmuyor. Arada ilişki nasıl başlıyo anlamiyosun seni anliyorum bu yüzden korunsaydın minvali yapmicam. Ama yinede bundan sonra tedbirli davranmanızda fayda var.
Yani benim arkadaşımdan tecrübe edindiğim şu var; kızın düzenli adetleri vardı , evliydi ama daha bir kaç aylıktı , ella kullandı 1.5 ay sonra regl oldu üstüne çok yoğun bir şekilde olduğunu söylemişti . İlacın etkisindendir diye düşünüyorum :)Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirtmek isterim ki bi bir soru değildir. Asıl amaç iç dökmek ve bilgilendirmektir.
Bu konuyla alakalı yüzlerce konuya, entrye, foruma denk geleceksiniz. Okuduğunuz yorumların %90nını okumamış olmayı dileyeceksiniz. Zaten bok olan ruh haliniz iyice boklaşacak. Tecrübeyle sabittir.
O zaman başlıyorum...
Bundan 5 gün önce sevgilimle birlikte olduk. Korunmasızdı. (Burada gelen yorumlar şunlar olacak "eh kardeşim korunsaymışsın...". "bu kadar korkuyosan yapmasaydın...", "sevgilin mii yanacaksın" ve daha fazlası. Kendinizi bu dünyada yaşayan bir pislik ve upucuz bir kadın olarak hissedecekseniz. Çünkü unutmayın herkes çok akıllı ve namuslu, siz hariç.) 3 saat sonrasında ertes72 isimli ilacı aldım. Zaten içimde müthiş bir vicdan muhasebesi yaparken düştüm google çukuruna. Araştırmadığım konu, şu arama çubuğuna yazmadığım kelime-cümle kalmadı. Binlerce senaryo çizdim kafamda. Hamile miyim, hamileysem naparım, kürtaj nasıl olunur, nerede olurum ve kimle giderim, eğer değilsem erkek arkadaşımla bir daha olmaması gerektiği konuşmasınu nasıl yaparım falan falan falan. Okudukça delirecekmişim gibi hissettim, hayat kalitem 0a düştü. (Ek bilgiler: reglimin 13.günüydü, içime boşalma olmadı, Polikistik over kistim var.)
Biliyorum korkunç bir ruh hali. Müthiş bir pskolojik savaş. Bu yazıyı sık sık güncellemeyi düşünüyorum. En sonunda ise genel bir bilgilendirme yazacağım.
(25.02.20) Mevcut Durum: Bugün 5. Günümdeyim. Bugüne kadar kasıklarımda hafif bir ağrı oldu ama hafifti. Hatta bazen pskolojik mi diye bile düşündüm. 5.günün akşamına doğru çok hafif bir kan geldi ve regl ağrısı yaşıyorum. Hala devam ediyor. Açık pembe ve kırmızı karışımı bir rengi var. Birkaç tane parçacık da gördüm. Ne kanaması olduğunu bilmiyorum her şey olabilir. Edindiğim bilgilere göre yerleşme kanaması için erkenmiş (6-12 gün arasında olurmuş) hapın yan etkisi olabilir ama şu an için sıvı bir lekelenme ya da ilaç etki gösterdi ve döllenen bir yumurtam varsa onu düşürüyorum. Dayanamayıp ve korkup yaptığım erken hamilelik testinde de negatif sonuç aldım ama güvenmiyorum.
(26.02.2020) Mevcut Durum 1- Regl olmuşum gibi kanamam var hala. normalde ağrı çekmem ben ama bunda baya sancılı bi süreç oluyor.
Bence ilacın etkisiyle bu durumu yaşıyorsun cok kafana takma pskolojin bozulursa Daha Sorunlu seyler yasarsinMerhaba arkadaşlar. Öncelikle belirtmek isterim ki bi bir soru değildir. Asıl amaç iç dökmek ve bilgilendirmektir.
O zaman başlıyorum...
(26.02.2020) Mevcut Durum 1- Regl olmuşum gibi kanamam var hala. normalde ağrı çekmem ben ama bunda baya sancılı bi süreç oluyor.
Ertes 72 kullandıktan sonra vajinadan parça gibi bişeyler geldim, birde mukusa benzer meni gibi bişey,Içimde prezervatif kaldığı için bende hemen ertesi gün eczaneye kosa kosa gittim ertesi gun hapi almaya :) banada ertes72 vermisti eczaneci. Oglum daha yasinda bile degildi 2. Istemiyordum o ara. Yan etkilerini hic hatirlamiyorum. Sonuc hamile degilim :) icine bosalmamis zaten bence bosuna moralini hic bozma çok çok minik bir ihtimal hamile kalmış olman. Millet neler yapıyoda olmuyor. Arada ilişki nasıl başlıyo anlamiyosun seni anliyorum bu yüzden korunsaydın minvali yapmicam. Ama yinede bundan sonra tedbirli davranmanızda fayda var.
Cevap verin lütfen hemen parça gibi bişey geldimi içtiğiniz gün ve neden olurErtes 72 kullandıktan sonra vajinadan parça gibi bişeyler geldim, birde mukusa benzer meni gibi bişey,
Ertes 72 kullandıktan sonra vajinadan parça gibi bişeyler geldim, birde mukusa benzer meni gibi bişey,
4 aydır cinsel birlikteliğim olmadı yazmışsınız . 4 aydın regl olmadınız mi ?Selam arkadaşlar korunmasız bir cinsel deneyim yaşadım partnerim bosalmadığına emin ama ben değilim onun için iliskiden 10 dk sonra gidip ertes72 aldım herhangi bir belirti görmedim zaten regl takvimim çok düzensiz 4 aydır cinsel birlikteliğim olmadı ama Mayıs ayı reglmi olmadım hamile kalma olasılığım nedir? Cevaplarınızı bekliyorum
Hayır oldum tabii ki ben dün olan muhabbet için sordum sadece ama bu Mayıs ayı reglsini artık stressten mi havalardan mı artık olamadım dört ay sonra ilk defa dün oldu cinsel birlikteliğim4 aydır cinsel birlikteliğim olmadı yazmışsınız . 4 aydın regl olmadınız mi ?
Anladım canım büyük ihtimal strestendir . İçine boşalma falan olmadıysa çok zor hamile olmanHayır oldum tabii ki ben dün olan muhabbet için sordum sadece ama bu Mayıs ayı reglsini artık stressten mi havalardan mı artık olamadım dört ay sonra ilk defa dün oldu cinsel birlikteliğim
Teşekkür ederim inşallah yoktur öyle bir şey:)Anladım canım büyük ihtimal strestendir . İçine boşalma falan olmadıysa çok zor hamile olman
Ben daha 2 gün önce kullandım ama hiç öyle bir şey olmadı ama normaldir korkmaInanın bendeki yan etkilerini hatırlamıyorum malesef
Korkma yan etkisidir ben de 2 gün önce kullandım böyle bir şey olmasıErtes 72 kullandıktan sonra vajinadan parça gibi bişeyler geldim, birde mukusa benzer meni gibi bişey,
Bende nişanlımla 9 aydır korunmasız birliktelik yaşıyorum. Bende ara ara hamilelikten korkuyorum çok şükür başıma öyle bir şey gelmedi. Ertesi gün hapı hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla ara kanama yapıyormuş. Kese falan olsaydı doktor söylerdi size içiniz rahat olsun.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirtmek isterim ki bi bir soru değildir. Asıl amaç iç dökmek ve bilgilendirmektir.
O zaman başlıyorum...
25.02.20- Bugün 5. Günümdeyim. Bugüne kadar kasıklarımda hafif bir ağrı oldu ama hafifti. Hatta bazen pskolojik mi diye bile düşündüm. 5.günün akşamına doğru çok hafif bir kan geldi ve regl ağrısı yaşıyorum. Hala devam ediyor. Açık pembe ve kırmızı karışımı bir rengi var. Birkaç tane parçacık da gördüm. Ne kanaması olduğunu bilmiyorum her şey olabilir. Edindiğim bilgilere göre yerleşme kanaması için erkenmiş (6-12 gün arasında olurmuş) hapın yan etkisi olabilir ama şu an için sıvı bir lekelenme ya da ilaç etki gösterdi ve döllenen bir yumurtam varsa onu düşürüyorum. Dayanamayıp ve korkup yaptığım erken hamilelik testinde de negatif sonuç aldım ama güvenmiyorum.
26.02.2020-Regl olmuşum gibi kanamam var hala. normalde ağrı çekmem ben ama bunda baya sancılı bi süreç oluyor.
28.02.20-Sabah doktordaydım. Sürecin normalliğinden bahsetti. Ultrasonla kistlerime vs. Baktı. Korkulacak bir şey olmadığından bahsetti.
Bende nişanlımla 9 aydır korunmasız birliktelik yaşıyorum. Bende ara ara hamilelikten korkuyorum çok şükür başıma öyle bir şey gelmedi. Ertesi gün hapı hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla ara kanama yapıyormuş. Kese falan olsaydı doktor söylerdi size içiniz rahat olsun.
Bende biliyorum ama nişanlıma anlatamıyorum. Erkekler bu konuda oldukça rahat davranıyorlar.Hamile kalmaktan korkuyorsanız kesinlikle korunun tahminimce geri çekilme ile korunuyorsunuz ama bu şekilde hamile kalan çok tanıdığım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?