Ertesi gün hapı kullananlar

Ella düzeni geciktirir. Periyodun biraz bozulabilir. Hatta Bir sonraki ayda böyle olabilir. Kisiden kisiye degisiyor Duzeledebilir. Ama hamile değilsindir. Hem adet donemine yakin olmus yumurtlama bitmis çoktan, hem de ella baya güçlü. Ben de kullanmıştım. Hormonlarini durdurdun sen onunla. Azıcık sabret ,olmazsan adet söktürücü kullanırsın doktora danışıp 👍

Arkadaslar bundan 1 ay oncesinde adetimin bitisinin ardindan 3. Günde iliski oldun esimin prezervatifi yırtıldı sabah 11 de ertesi gun hapi ictim şimdi adet bekliyorum acaba olurmuyum insallah hamile kalmam

Dün korunmasız birliktelik oldu adet takvimime göre yüksek hamile kalma şansı eşim e söyledim ertesi günü hap al diye akşam işten gelince içeceğim merkeze uzak yerdeyim yaa 72 saat içinde içilebilir diyor sizce çok endişeliyim😑

Dün korunmasız birliktelik oldu adet takvimime göre yüksek hamile kalma şansı eşim e söyledim ertesi günü hap al diye akşam işten gelince içeceğim merkeze uzak yerdeyim yaa 72 saat içinde içilebilir diyor sizce çok endişeliyim😑
72 saat içinde içilir ama ne kadar erken icilirse koruma orani okadar yuksek olur ben 9 10 saat sonra icmistim suan adet bekliyorum

72 saat içinde içilir ama ne kadar erken icilirse koruma orani okadar yuksek olur ben 9 10 saat sonra icmistim suan adet bekliyorum
inş olursun benim iki kızım var küçük olan 1.5 yaşında 🙄3. bir bebek çok zor olur benim için inş bende 1 saat sonra içeceğim eşim i bekliyorum

bende
Benim bide ust üste oldu oglum 2 yasinda kizom yeni 1 yasina girdi bide sezeryan ust uste üçuncüsü cok zor benim icin oyüzden hamile kalmak istemiyorum😔
benimde sezeryan canm ve benimde adet döneminden hemen sonra yumurtlama günü hemde yüksek hamile kalma şansı diyor kullandığım takvim yöntemi

Adetime 3 gün kala korunmasız ilişkiye girdim. 2 saat içerisinde ertesi gün hapı (ella) içtim. Hapı içeli tam 11 gün oldu. Adetim gelmedi. Stres yapıyorum artık midem bulanmaya başım ağrımaya başladı. Endişeliyim lütfen yardımcın olun.
aynı durumdayz benim 2 ay oldu gecikeli tarlusalda kulandm fayda etmedi testlerm temiz saglk ocgndaki doktr bekle ddi stres yapma yada kadn doguma gt bi ilac wermedi bnde beklyrm 😔

Kaç gün gecikmişti adetiniz ? Benim 1 gün gecikti şuan ve gelecek gibi durmuyor. Öyle aniden mi geldi yoksa belirti falan var mıydı karın ağrısı bel ağrısı falan
Bende bekarlığimdam beri fazla belirti olmaz onden kahve rengi leke geldi aksam üstü hasta oldum noemal gunum 20 siyle 30 u arasıydı dün oldum

Arkadaslar bundan 1 ay oncesinde adetimin bitisinin ardindan 3. Günde iliski oldun esimin prezervatifi yırtıldı sabah 11 de ertesi gun hapi ictim şimdi adet bekliyorum acaba olurmuyum insallah hamile kalmam
Ben ertesi gün hapını ilk kullandığım zaman adetim hiç gecikmemişti, ardından 1 sene sonra ikinci kere kullandığımda 2 ay boyunca adet olmadım çünkü hormonlarımı alt üst etmişti. Bence kişiden kişiye değişiklik gösterir ama adet olmazsanız da hapın etkisindendir o küçük hap hormonları gerçekten çok değiştiriyor, merak etme eninde sonunda mutlaka olursun

Ben ertesi gün hapını ilk kullandığım zaman adetim hiç gecikmemişti, ardından 1 sene sonra ikinci kere kullandığımda 2 ay boyunca adet olmadım çünkü hormonlarımı alt üst etmişti. Bence kişiden kişiye değişiklik gösterir ama adet olmazsanız da hapın etkisindendir o küçük hap hormonları gerçekten çok değiştiriyor, merak etme eninde sonunda mutlaka olursun

Hasta oldum zaten çok şükür. İlacı zaten vaktinde ictim cok geckalmadim. Tabi insan boyle bi durum yasiyisinca ister istemez şüphe duyuyo ben bi de ilk kez kullandim. Ayin 20 siyle 30 u arası adet olurum ikinci dogumumdan beri. Strese girince adet sokturücü de icmistim belki onun da etkisi olabilir gerci kutu bitiminden 5 ile 10 gun icinde kanama olurmus ben kutu bitmeden oldum. Bilemiyorum artik

Hic sorma. Bence. Bu soruyu
Ya bişey sormak istiyorum geçen ayın 16 sında erkek arkadaşımla ilişkiye girdik reglim biteli iki gün olmuştu boşalma durumu olmadi ben her ihtimale karşı ilk defa ertesi gün hapı kullandım ama hala regli olmadım 3 gün gecikti hamilelik riski var mıdır biri cevaplasın lütfen

Ya bişey sormak istiyorum geçen ayın 16 sında erkek arkadaşımla ilişkiye girdik reglim biteli iki gün olmuştu boşalma durumu olmadi ben her ihtimale karşı ilk defa ertesi gün hapı kullandım ama hala regli olmadım 3 gün gecikti hamilelik riski var mıdır biri cevaplasın lütfen

Yok canim. Ertesi gun haplari hem etkili hem de biraz agir ilaclar hormonlari cok etkili adet gecikmesi olabilir. Hani daha cok bekleyenler de var

X