• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı hakkında

Ertesi gün hapi konusunu sen benden once açmıştın ben 21 ocakta kullandim ertes72 yi ve 6 şubatta adet oldum 20 gün gecikme cok fazla sen erken gebelik ve bir cok normal gebelik testi yaptırdın hamilelik yoktur bnce olsa birinde çıkardı. Hastaneye gitmedin mi hala
Hayır gidemedim malesef

Benim de ara kanama sandığım şey regl miydi acaba diye düşünüyorum sonuçta herkeste gecikme yapmıyomuş erken regl de yapabiliyomuş o tarihi baz alırsam birkaç güne olmam gerekir:KK43:
Adetim bittikten sekiz gün sonra ertes72 kullandım kullandıktan altı gün sonra adet oldum normal mi kasık ağrısı yoğun ve kanamam var iki gündür adet gibi sizce bu neden sonraki adetim herzamanki tarihte mi olur yoksa haptan sonra oluşan adetten sonra mı saymaliyim deneyimleriniz olduğu için sormak istedim lütfen beni aydinlatirmisiniz ?

Adetim bittikten sekiz gün sonra ertes72 kullandım kullandıktan altı gün sonra adet oldum normal mi kasık ağrısı yoğun ve kanamam var iki gündür adet gibi sizce bu neden sonraki adetim herzamanki tarihte mi olur yoksa haptan sonra oluşan adetten sonra mı saymaliyim deneyimleriniz olduğu için sormak istedim lütfen beni aydinlatirmisiniz ?
Ara kanamadır büyük ihtimalle sonraki adet tarihiniz gecikebilir biraz bazılarında hiç gecikmeden beklenen tarihte de oluyomuş

Back