Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ertesi gün hapı hakkında
- Konu Sahibi unknownnn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ertesigünhapı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ocak 2021
- 84
- 39
- 8
- 31
Hahaha insallah canm 8 gun olacak tek icimi ferahlatan senin yorumların..... inşallah dedigin gibi olur.Bende 2gune adet olurum dıye düşünüyorum.. stres yapmayın okadar ne konumdasınız bilmiyorum ama benim ilişki kadar karışık olamaz:)) bi o eksik hamılelık Hadi bak ben inanıyorum bu işten 3mzde temiz çıkıcaz
- 26 Ocak 2021
- 84
- 39
- 8
- 31
Hadi gözün aydın. Darisi bize insallah dedigin gibi..Kızlaar ben adet oldum:) Darısı başınıza tam zamanında benimki.. bi önceki kullandıgım zamanda geçikme yapmamıştı..
Benimn daha var 10 subat beklenen adet günüm. Ama haptan sonra 3/ 4 gun cok kasik bel agrım oldu. Insallah bnde olurum günüm gelince..
- 26 Ocak 2021
- 84
- 39
- 8
- 31
Ben birde gidip kan verdim korkudan cuma günü yarin cikacak iliski olalı 9 gün oluyor du kan verdigimde ama duramadim kasik agrisi bel agrisi bide o kahverengi akinti korkuttubeni. Cunku daha onceki ertesigun hapi kullandiklarimda böyle agri akinti olmamıştı. Inşallah hamilelk yoktur
Benim de önceden kullandığımda 8 gün gecikmişti şimi 2 gün geçikti bakalım umarım yoktur çok stresliyimBen birde gidip kan verdim korkudan cuma günü yarin cikacak iliski olalı 9 gün oluyor du kan verdigimde ama duramadim kasik agrisi bel agrisi bide o kahverengi akinti korkuttubeni. Cunku daha onceki ertesigun hapi kullandiklarimda böyle agri akinti olmamıştı. Inşallah hamilelk yoktur
- 26 Ocak 2021
- 84
- 39
- 8
- 31
Yoktur insallah kardeşim sıkma canını. laram7 dediği gibi üçümuzde kurtulacaz bu işten hamile degiliz inşallah. Laram kurtuldu bizde kurtulacaz inşallah merak etmeBenim de önceden kullandığımda 8 gün gecikmişti şimi 2 gün geçikti bakalım umarım yoktur çok stresliyim
6 gün gecikince reglim bugün erken gebelik testi aldım kızlar tek çizgi hiç silik çizgi falan da çıkmadı güvenilir midir bu testlerYoktur insallah kardeşim sıkma canını. laram7 dediği gibi üçümuzde kurtulacaz bu işten hamile degiliz inşallah. Laram kurtuldu bizde kurtulacaz inşallah merak etme
- 26 Ocak 2021
- 84
- 39
- 8
- 31
Canm benimde bekledigim adete 5 gun kaldi. Bnde bugün erken gebelik testi yaptim tek cizgi cıktı. Eczacı 6 gün kala bisey varsa kesin cikar dedi. Daha 5 gun var ama kasik göğüs ağrısı yüzünden erkenden yaptım. Senin günün geçmesine ragmen yapmışsın kesin doğrudur bnce snede bisey yok sadece adetin gecikmiş gelir inşallah en kisa zamanda.6 gün gecikince reglim bugün erken gebelik testi aldım kızlar tek çizgi hiç silik çizgi falan da çıkmadı güvenilir midir bu testler
- 26 Ocak 2021
- 84
- 39
- 8
- 31
Prodoctor verdi bana da hatta ne olur ne olmaz diye 1 tane daha aldım normal hamilelik testi onun adı da al biMarkasi neydi bu arada ben awox diye bir marka verdi eczaci bi an once adet olup kurtuluruz stresten inşallah
- 26 Ocak 2021
- 84
- 39
- 8
- 31
Prodoctor iyiymiş hiç merak etme bisey yok sende. Kesin... bi jinekologa git gecikti diye adet söktürücü hap verirProdoctor verdi bana da hatta ne olur ne olmaz diye 1 tane daha aldım normal hamilelik testi onun adı da al bi
Umarım dediğin gibidir bi an önce adet oluruzz şu stres çok fenaProdoctor iyiymiş hiç merak etme bisey yok sende. Kesin... bi jinekologa git gecikti diye adet söktürücü hap verir
- 26 Ocak 2021
- 84
- 39
- 8
- 31
Merak etme adet olucaz inşallah stres daha geciktiriyor 15 gündür bnde aklimdan bi an cikarmadim cok stres yapiyoruz testlere güven Allahin iznyle bisey yok inşallahUmarım dediğin gibidir bi an önce adet oluruzz şu stres çok fena
Nasıl bi kanamaydı kaç gün sürdüKızlar ben de ertes72 kullandım adetim bittikten iki gün sonraydı. Ertesi kullandıktan tam 7 gün sonra peçete kan gördüm acaba yerleşme kanaması mı çok endişeleniyorum
- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
Yaklaşık bir yıl önce yine kullanmıştım emziriyordum ozamanlar hatta ama şimdi adetime daha iki hafta varken adet gibi kanama yaşıyorum adetten daha az amacimcime28 Ertesi gün hapi yılda bir seferden fazla kullanilirsa faydasi olmazmiş, ilk kez doğru şekilde kullandiysaniz gebelik olma ihtimali cook düşük
- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
Bugun başladı adet kanaması gibi ama azar azar geliyoNasıl bi kanamaydı kaç gün sürdü
Rengi canlı kırmızıysa yerleşme kanaması değildirBugun başladı adet kanaması gibi ama azar azar geliyo