• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı hakkında

Bende 2gune adet olurum dıye düşünüyorum.. stres yapmayın okadar ne konumdasınız bilmiyorum ama benim ilişki kadar karışık olamaz:)) bi o eksik hamılelık🙈 Hadi bak ben inanıyorum bu işten 3mzde temiz çıkıcaz🤪

Bende 2gune adet olurum dıye düşünüyorum.. stres yapmayın okadar ne konumdasınız bilmiyorum ama benim ilişki kadar karışık olamaz:)) bi o eksik hamılelık🙈 Hadi bak ben inanıyorum bu işten 3mzde temiz çıkıcaz🤪
Hahaha insallah canm 8 gun olacak tek icimi ferahlatan senin yorumların..... inşallah dedigin gibi olur.

Kızlaar ben adet oldum:) Darısı başınıza tam zamanında benimki.. bi önceki kullandıgım zamanda geçikme yapmamıştı..

Kızlaar ben adet oldum:) Darısı başınıza tam zamanında benimki.. bi önceki kullandıgım zamanda geçikme yapmamıştı..
Hadi gözün aydın. Darisi bize insallah dedigin gibi..
Benimn daha var 10 subat beklenen adet günüm. Ama haptan sonra 3/ 4 gun cok kasik bel agrım oldu. Insallah bnde olurum günüm gelince..

Ben birde gidip kan verdim korkudan cuma günü yarin cikacak iliski olalı 9 gün oluyor du kan verdigimde ama duramadim kasik agrisi bel agrisi bide o kahverengi akinti korkuttubeni. Cunku daha onceki ertesigun hapi kullandiklarimda böyle agri akinti olmamıştı. Inşallah hamilelk yoktur

Ben birde gidip kan verdim korkudan cuma günü yarin cikacak iliski olalı 9 gün oluyor du kan verdigimde ama duramadim kasik agrisi bel agrisi bide o kahverengi akinti korkuttubeni. Cunku daha onceki ertesigun hapi kullandiklarimda böyle agri akinti olmamıştı. Inşallah hamilelk yoktur
Benim de önceden kullandığımda 8 gün gecikmişti şimi 2 gün geçikti bakalım umarım yoktur çok stresliyim

Yoktur insallah kardeşim sıkma canını. laram7 laram7 dediği gibi üçümuzde kurtulacaz bu işten hamile degiliz inşallah. Laram kurtuldu bizde kurtulacaz inşallah merak etme
6 gün gecikince reglim bugün erken gebelik testi aldım kızlar tek çizgi hiç silik çizgi falan da çıkmadı güvenilir midir bu testler

6 gün gecikince reglim bugün erken gebelik testi aldım kızlar tek çizgi hiç silik çizgi falan da çıkmadı güvenilir midir bu testler
Canm benimde bekledigim adete 5 gun kaldi. Bnde bugün erken gebelik testi yaptim tek cizgi cıktı. Eczacı 6 gün kala bisey varsa kesin cikar dedi. Daha 5 gun var ama kasik göğüs ağrısı yüzünden erkenden yaptım. Senin günün geçmesine ragmen yapmışsın kesin doğrudur bnce snede bisey yok sadece adetin gecikmiş gelir inşallah en kisa zamanda.

Kızlar ben de ertes72 kullandım adetim bittikten iki gün sonraydı. Ertesi kullandıktan tam 7 gün sonra peçete kan gördüm acaba yerleşme kanaması mı çok endişeleniyorum

cimcime28 cimcime28 Ertesi gün hapi yılda bir seferden fazla kullanilirsa faydasi olmazmiş, ilk kez doğru şekilde kullandiysaniz gebelik olma ihtimali cook düşük

cimcime28 cimcime28 Ertesi gün hapi yılda bir seferden fazla kullanilirsa faydasi olmazmiş, ilk kez doğru şekilde kullandiysaniz gebelik olma ihtimali cook düşük
Yaklaşık bir yıl önce yine kullanmıştım emziriyordum ozamanlar hatta ama şimdi adetime daha iki hafta varken adet gibi kanama yaşıyorum adetten daha az ama

Back