- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
- 103
- Konu Sahibi Renkli bukalemun
-
Kendimi o süreçten sonra bu kadar erken hazır hissetmiyorum o yüzdenHamile kalırsanız neden üzülürsünüz ki bu kadar anlayamadımGenelde bebeğini kaybedenler hemen yeniden hamile kalmak ister
Ben onu kapatmayı unutmuşum teşekkür ederim size sonlandırmayı.ben 9.haftada kürtaj olmuştum üzerinden 8 hafta geçmişGebe miyim diye soruyorsunuz ama 17 haftalık da gebe görünüyorsunuz yani takvimde :)) anlayamadım ben.
Hormonları çok etkiliyor o ilaç gecikme sebebi o olabilir, gelinimiz de kullanıp bi 2 3 ay kadar gecikmeler yaşadı bikaç haftalık. Siz bi test yapın rahatlayın.
Sanirim kurtaj olmak zorunda kaldigi gebeliginden kalan bir takvim.Gebe miyim diye soruyorsunuz ama 17 haftalık da gebe görünüyorsunuz yani takvimde :)) anlayamadım ben.
Prospektüsü adeta hatmettim ilk 72saatte alırsanız gebelik olmaz diyordu kaldı ki ben üzerinden bir saat bile geçmeden aldım .Ertesi gün hapı yüzde yüz koruma sağlamaz, gebe kalma ihtimaliniz vardır. Yan etkilerinden biri regl döngüsünü bozmasıdır ama bildiğim kadarıyla herkeste her zaman olmaz. Lütfen test alın ve böyle konuları foruma değil de bir doktora, eczacıya sorun gerekirse. Prospektüse bakın, internette vardır attıysanız da. Burada yanlış bilgiler olabilir, sizi yanlış yönlendirebilir.
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin hazır olduğunuzda inşallah..kondoma çok güven olmuyor, bi defa da benim içimde kalmıştı sabah koştur koştur jinekoloğa gidip çıkarttırmıştık, Allah tan bi şey olmadıBen onu kapatmayı unutmuşum teşekkür ederim size sonlandırmayı.ben 9.haftada kürtaj olmuştum üzerinden 8 hafta geçmiş
Yok artıkAllah hayırlı sağlıklı evlat versin hazır olduğunuzda inşallah..kondoma çok güven olmuyor, bi defa da benim içimde kalmıştı sabah koştur koştur jinekoloğa gidip çıkarttırmıştık, Allah tan bi şey olmadı
ay çok rezildi ya doktor da şok olmuştuYok artıkay neyse buna da şaşırmayayım buda başıma gelir mazallah
Kadın olmak çok zor çok incelik gerektiriyor velhasılı kelamYaratan ol derse olur ,ama o haplar o kdr guvenilir ki adeta menepoza sokar :) saka bi yana gecikme de yapar hormonu bozuyoruz kolay mi?
Ay gece gece kendi stresimi gerginliğimi unutturdun güldürdün beni Allah da seni güldürsün inşallahay çok rezildi ya doktor da şok olmuştubakın çıkardım içiniz rahat olsun dedi, ay nolur göstermeyin zaten çok utanıyorum demiştim hayatımın en kepaze anlarındsn biriydi
Evet kullandığım uygulama da hamile kalma şansı yüksek diyordu.Ovilasyın dönemindemydiniz ki ay hamile kalmayım diye eczane koştunuz, YUMURTLAMA DÖNEMİNDE OLMADAN HAMİLE KALINMAZ
amiiinnn ne güzel dua etmişsin :) o görüntüyü ben hatırlamak istemiyorum ama hayatımda ilk defa gördüğüm o doktor ve an zihnime çakılı, aklıma geldiği an gözümde canlanıyor..kadıncağız gülcekti de hipokrattan utandı zaarAy gece gece kendi stresimi gerginliğimi unutturdun güldürdün beni Allah da seni güldürsün inşallah☺ şöyle bir hayal ettim de görüntüyü
Ya bu ne güzel içten bir anlatım nasıl sevecensin sen öyleamiiinnn ne güzel dua etmişsin :) o görüntüyü ben hatırlamak istemiyorum ama hayatımda ilk defa gördüğüm o doktor ve an zihnime çakılı, aklıma geldiği an gözümde canlanıyor..kadıncağız gülcekti de hipokrattan utandı zaar
kucaklaşalım o zamanYa bu ne güzel içten bir anlatım nasıl sevecensin sen öyleşuan kocaman bir kucaklayıp sımsıkı sarılasım geldi ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?