- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.901
- 83
- Konu Sahibi Hayalperestpiyon
-
Korunmayi reddediyorsa siz de onu reddedin. Sagliginiza yazik, siz kendinize hic acimiyor musunuz?Inanin bu meseleden dolayi tartisiyoruz. Korunmayi hic sevmiyor ve reddediyor devamli
Ilk zamanlar reddedemiyordum ama son zamanlarda sorun haline gelmeye basladi hepten. Bi caresine bakicamKorunmayi reddediyorsa siz de onu reddedin. Sagliginiza yazik, siz kendinize hic acimiyor musunuz?
Yok sevgili değilmiş esiymis ben bilgilerine dayanarak söyledim onu tepki almasın diye ama evliymis ... Gerçi yine de fark etmiyor işin ucunda istenmeyen gebelik oluşacak..Hem sevgili hem de korunmayı sevmiyor iyi o zaman sen vücudunu hormona boğmaya devam et
Benim sorum bu degildi. Soruma uygun cevap alirsam sevinirim. Üslüba da dikkat edelim mümkünse.Cocuk istemeyen insanlar neden korunmaz anlamiyorum.
Hayir Orta Cag'da da yasamiyoruz korunma yontemlerini bilmiyor olamazsiniz.
Sorum bu degil. Soruma uygun cevap vermeniz daha mantikli olur. SEVGILIM DEGIL EŞIM.Hem sevgili hem de korunmayı sevmiyor iyi o zaman sen vücudunu hormona boğmaya devam et
Benim sorum bu degildi. Soruma uygun cevap alirsam sevinirim. Üslüba da dikkat edelim mümkünse.
Offf tamam tesekkur ederim. Uzaklasin sorumdan mumkunse tavriniz hosuma gitmedi. Sizi alakadar eden birsey olmamasina ragmen sacma bir uslup kullaniyorsunuz. Uyarmama ragmen devam. Neyse iyi gunlerBenim cevabim bu.
Uslubum da gayet normal.
Erkek kisminin cani korunmak istemiyor diye kendinize hormon yuklemesi yapiyorsunuz. Umarim yan etkilerini falan okumussunuzdur.
Ayrica ertesi gun hapi veya adet sokturucu kullandigi halde de hamile kalan bir suru kadin var. Gebelik bolumunde konulari okuyabilirsiniz.
Offf tamam tesekkur ederim. Uzaklasin sorumdan mumkunse tavriniz hosuma gitmedi. Sizi alakadar eden birsey olmamasina ragmen sacma bir uslup kullaniyorsunuz. Uyarmama ragmen devam. Neyse iyi gunler
Istedigi konuya SAYGI CERCEVESINDE VE SORUYA UYGUN CEVAPLARLA yorum yapabilir. Hem soruma uygun cevap vermeyip farkli konulardan bana aklinizca fikir vermeye calisiyorsunuz hem de ukala bir uslubunuz var. Bana kalirsa siz kendi evinizin duzenini ve hatta kendinizi duzeltin. Ondan sonra burada yorum kismina gecebilirsiniz. Iyi gunler. Cevap vermeyecegim geri kalan yorumlarinizaBu forumdaki herkes istedigi konuya yazmakta ozgur.
Bizi alakadar etmiyorsa konu neden aciyorsunuz?
Istedigi konuya SAYGI CERCEVESINDE VE SORUYA UYGUN CEVAPLARLA yorum yapabilir. Hem soruma uygun cevap vermeyip farkli konulardan bana aklinizca fikir vermeye calisiyorsunuz hem de ukala bir uslubunuz var. Bana kalirsa siz kendi evinizin duzenini ve hatta kendinizi duzeltin. Ondan sonra burada yorum kismina gecebilirsiniz. Iyi gunler. Cevap vermeyecegim geri kalan yorumlariniza
Böyle birşey mümkün olmaz sanırımEsimle iliskiye girdik. Korunmadik. Iliskiden 2 3 saat kadar sonra ella ertesi gün hapi kullandim. Adetim yaklasık 3 4 gün önce bitti yumurtalama dönemim oldugunu söylüyorlar. Hamile kalir miyim ?
14 ila 19 gün yumurtlama dönemi oluyor sizin hamile Olmanız mümkün görünmüyor ama hayırlısı diyelim yinedeAdetiniz bittikten 4 gun sonramı oldu birliktelik
Yanlıs alıntı yapmışsınız konu sahibi ben değilim14 ila 19 gün yumurtlama dönemi oluyor sizin hamile Olmanız mümkün görünmüyor ama hayırlısı diyelim yinede
120 saate kadar içiliyor cnm.Esimle iliskiye girdik. Korunmadik. Iliskiden 2 3 saat kadar sonra ella ertesi gün hapi kullandim. Adetim yaklasık 3 4 gün önce bitti yumurtalama dönemim oldugunu söylüyorlar. Hamile kalir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?