- 13 Ağustos 2016
- 84
- 42
- 8
- Konu Sahibi Hayalperestpiyon
-
IstemiyorumSiz hamile kalmak istiyor musunuz istemiyor musunuz orayı anlamadım ben
2-3 saat içinde aldıysanız hamile kalmasınız o ilaç çok etkili bir ilaç çünkü... Sadece 72 saatin sonuna doğru alınırsa etkisi düşüyor ve bu şekilde hamile kalan var ama siz hemen o gün içinde almışsınız. Ayrıca sevgiliniz korunsun bir zahmet sonra " eyvah ben ne yapicam şimdi" diye üzülüp durmazsınızIstemiyorum
Adetiniz bittikten 4 gun sonramı oldu birliktelikEsimle iliskiye girdik. Korunmadik. Iliskiden 2 3 saat kadar sonra ella ertesi gün hapi kullandim. Adetim yaklasık 3 4 gün önce bitti yumurtalama dönemim oldugunu söylüyorlar. Hamile kalir miyim ?
Inanin bu meseleden dolayi tartisiyoruz. Korunmayi hic sevmiyor ve reddediyor devamli2-3 saat içinde aldıysanız hamile kalmasınız o ilaç çok etkili bir ilaç çünkü... Sadece 72 saatin sonuna doğru alınırsa etkisi düşüyor ve bu şekilde hamile kalan var ama siz hemen o gün içinde almışsınız. Ayrıca sevgiliniz korunsun bir zahmet sonra " eyvah ben ne yapicam şimdi" diye üzülüp durmazsınız
4 -5 gun sonra olduAdetiniz bittikten 4 gun sonramı oldu birliktelik
Ayrıca eşim demeyin düzenleyin yazınızı... Eşiniz diye düşünürek daha farklı yorumlar alabilirsiniz... Korunmayı hiç sevmiyor diye bişey yok. O ertesi gün hapını her canınız istediği zaman alamazsınız yılda en fazla 2 defa kullanım tavsiye ediliyor fazlası zarar. Madem o korunmuyor o zaman siz korunun çok zor olmasa gerek ... Yarın bir gün kaza ile hamile kaldınız diyelim ne yapacaksınız ?Inanin bu meseleden dolayi tartisiyoruz. Korunmayi hic sevmiyor ve reddediyor devamli
Eşim zaten yaziyi duzeltmemle alakali talebinizi anlamadim. 1 aylik evliyizAyrıca eşim demeyin düzenleyin yazınızı... Eşiniz diye düşünürek daha farklı yorumlar alabilirsiniz... Korunmayı hiç sevmiyor diye bişey yok. O ertesi gün hapını her canınız istediği zaman alamazsınız yılda en fazla 2 defa kullanım tavsiye ediliyor fazlası zarar. Madem o korunmuyor o zaman siz korunun çok zor olmasa gerek ... Yarın bir gün kaza ile hamile kaldınız diyelim ne yapacaksınız ?
Bilgilerinizde bekar yazıyor ona istinaden söyledim. Neyse madem evlisiniz daha kolay olur, sağlık ocağına gidip kendinizin korunma yöntemlerini sorabilirsiniz onlar size yardımcı olur...Eşim zaten yaziyi duzeltmemle alakali talebinizi anlamadim. 1 aylik evliyiz
Adetleriniz duzenlimi kaç günde bir oluyosunuzu4 -5 gun sonra oldu
Yumurtlama gunune gelmiyor ama bilemem tabiki duzenli adet oluyorsanız adetin 14.16. Gunleri yumurtlama olur farklı bir durum yoksa tabikiAslinda gun olarak sekteye ugruyor bazen 2 3 gec ya da erken olabiliyorum. Ama her ay olurum
Internetten baktigimda adet donemunin baslangicindan 11. Ve 16. Gunlerine kadar yumurtalama donemi diyor. AnlamadimYumurtlama gunune gelmiyor ama bilemem tabiki duzenli adet oluyorsanız adetin 14.16. Gunleri yumurtlama olur farklı bir durum yoksa tabiki
Hamile kalma olasıligi olduğu günler hepsinde yumurtlamanız olmaz yani bi gunlerden birinde olurInternetten baktigimda adet donemunin baslangicindan 11. Ve 16. Gunlerine kadar yumurtalama donemi diyor. Anlamadim
Anladim :))) cok tesekkur ederimHamile kalma olasıligi olduğu günler hepsinde yumurtlamanız olmaz yani bi gunlerden birinde olur
Anladim :))) cok tesekkur ederim
Rica ederim hayırlısı olsun hakkınızda olucağı varsa olur zaten...Anladim :))) cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?