- 25 Temmuz 2019
- 799
- 337
- 103
- Konu Sahibi Persona non grataa
-
Ewt yaa haklisin olcakmis gibi bazen agri giriyor ama suan birdeyim yok gercide bakalim nolck ovulasyon testide tatmin etmedi beni nese artik amann heheheHadiya inşallah hayırlısı ile olursun gecikme yapabiliyormus ama bilemedim benim düzenliydi yedi günüm var eğer gecikme yaşarsam ilaç yüzündendir düzenli maydanoz suyu içmeye başladım belki sökücü olarak ise yarar olsakta rahatlasak artık
Bekleyip bakicaz artık olursanız yazarsınız bugün yarın yakındır benim daha altı günüm kaldıEwt yaa haklisin olcakmis gibi bazen agri giriyor ama suan birdeyim yok gercide bakalim nolck ovulasyon testide tatmin etmedi beni nese artik amann hehehe
Tmm yazarım tabi hamile de kalabilirim bakalimBekleyip bakicaz artık olursanız yazarsınız bugün yarın yakındır benim daha altı günüm kaldı
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bana dua edin adet olayımTmm yazarım tabi hamile de kalabilirim bakalim
Amin cnm yaa yine yumurtlama testi yaptim 2.cizgi dahada siliklesti sanki ya adetmi olcam ben ya acaba bu sbhda deli gibi kasiklarimda agri vardi ala alaRabbim gönlünüze göre versin inşallah bana dua edin adet olayım
Belki adet olacaksınızdır benimde dünden beri adet ağrım var son üç günüm kaldı hadi inşallah olurum yumurtlama zamanı çoktan geçmiştir çünkü ilacı kullanali iki buçuk hafta olacakAmin cnm yaa yine yumurtlama testi yaptim 2.cizgi dahada siliklesti sanki ya adetmi olcam ben ya acaba bu sbhda deli gibi kasiklarimda agri vardi ala ala
Dimi ya bayaga oldu benimde dunden beri acayip agrim oluo arada.ve ateş basiyor gogus uclarim acıyor hay alalhmBelki adet olacaksınızdır benimde dünden beri adet ağrım var son üç günüm kaldı hadi inşallah olurum yumurtlama zamanı çoktan geçmiştir çünkü ilacı kullanali iki buçuk hafta olacak
Eğer gebe olmadığından eminseniz ebru Ceylan adet sökücü masajı varmış onu deneyebilirsiniz ben dünden beri denedim sancılarım sıklaştı son iki günüm kaldı adetime bakalım inşallah olcam sanki sürekli adet ağrım var kasıklarda hergun biraz daha vuruyorDimi ya bayaga oldu benimde dunden beri acayip agrim oluo arada.ve ateş basiyor gogus uclarim acıyor hay alalhm
Dimi ya bayaga oldu benimde dunden beri acayip agrim oluo arada.ve ateş basiyor gogus uclarim acıyor hay alalhm
Regl oldunuz mu ?Dimi ya bayaga oldu benimde dunden beri acayip agrim oluo arada.ve ateş basiyor gogus uclarim acıyor hay alalhm
Vala benimde belirtiler var olmadim daha bakalımEğer gebe olmadığından eminseniz ebru Ceylan adet sökücü masajı varmış onu deneyebilirsiniz ben dünden beri denedim sancılarım sıklaştı son iki günüm kaldı adetime bakalım inşallah olcam sanki sürekli adet ağrım var kasıklarda hergun biraz daha vuruyor
Kahve akıntım geldi galiba sabaha adet olurum tam günümde bir gün gecikme oldu sayılırVala benimde belirtiler var olmadim daha bakalım
Yaa bak senin gelcek baslangic bu sende unuttum ya okadar da yazistik kanama olmustu dimi tabi bayaga aset gibi kanaman olmustu hatta kac gun geçti ustunden bugune kadar bugun gelmis kahverengi de olsa baslangicda oyle oluyor zaten yaKahve akıntım geldi galiba sabaha adet olurum tam günümde bir gün gecikme oldu sayılır
Yaa bak senin gelcek baslangic bu sende unuttum ya okadar da yazistik kanama olmustu dimi tabi bayaga adet gibi kanaman olmustu hatta kac gun geçti ustunden bugune kadar bugun gelmis kahverengi de olsa baslangicda oyle oluyor zaten yaKahve akıntım geldi galiba sabaha adet olurum tam günümde bir gün gecikme oldu sayılır
Yaa bak senin gelcek baslangic bu sende unuttum ya okadar da yazistik kanama olmustu dimi tabi bayaga adet gibi kanaman olmustu hatta kac gun geçti ustunden bugune kadar bugun gelmis kahverengi de olsa baslangicda oyle oluyor zaten yaKahve akıntım geldi galiba sabaha adet olurum tam günümde bir gün gecikme oldu sayılır
İki hafta geçti galiba ayın 14 ünde ara kanamam olmuştu bugün adet günümde gecikme olmadan kahve rengi çamur gibi geldi ama saat geçtikçe değişiyor sabah kahve ve çamur giybiydi şimdi baya koyu kırmızı katı biraz pıhtı ama kanamam var yani adet oldum zor sökülüyor gibi hissediyorum sen nasılsın oldun mu adetYaa bak senin gelcek baslangic bu sende unuttum ya okadar da yazistik kanama olmustu dimi tabi bayaga adet gibi kanaman olmustu hatta kac gun geçti ustunden bugune kadar bugun gelmis kahverengi de olsa baslangicda oyle oluyor zaten ya
Seninkiyle benimki ayniydi dimi benimde 2 hafta geçti ozaman adet belietilerim var ama olmadim hamile deilsem bilmiorm tabiİki hafta geçti galiba ayın 14 ünde ara kanamam olmuştu bugün adet günümde gecikme olmadan kahve rengi çamur gibi geldi ama saat geçtikçe değişiyor sabah kahve ve çamur giybiydi şimdi baya koyu kırmızı katı biraz pıhtı ama kanamam var yani adet oldum zor sökülüyor gibi hissediyorum sen nasılsın oldun mu adet
Seninkiyle benimki ayniydi dimi benimde 2 hafta geçti ozaman adet belietilerim var ama olmadim hamile deilsem bilmiorm tabiİki hafta geçti galiba ayın 14 ünde ara kanamam olmuştu bugün adet günümde gecikme olmadan kahve rengi çamur gibi geldi ama saat geçtikçe değişiyor sabah kahve ve çamur giybiydi şimdi baya koyu kırmızı katı biraz pıhtı ama kanamam var yani adet oldum zor sökülüyor gibi hissediyorum sen nasılsın oldun mu adet
Aynen aynı zamanda olduk benim knamam var yoğun ve katı ama başladı bugün tam adet tarihimde başladıSeninkiyle benimki ayniydi dimi benimde 2 hafta geçti ozaman adet belietilerim var ama olmadim hamile deilsem bilmiorm tabi
Ala ala eee bende bisi yok belietileri var tabide olmuyorum sonra ovulasyon testindede bisi cikmio anlamis değilimAynen aynı zamanda olduk benim knamam var yoğun ve katı ama başladı bugün tam adet tarihimde başladı
Neden ki acaba on güne kadar gecikme normal mis peki sence benim katı safran gibi adet görmem normal mi zar zor adet görüyorum sabahtan beri koyu rengi ve katıAla ala eee bende bisi yok belietileri var tabide olmuyorum sonra ovulasyon testindede bisi cikmio anlamis değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?