- 14 Haziran 2021
- 335
- 117
- 18
- Konu Sahibi Persona non grataa
Adet oldunuz mu ?Ala ala eee bende bisi yok belietileri var tabide olmuyorum sonra ovulasyon testindede bisi cikmio anlamis değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet oldunuz mu ?Ala ala eee bende bisi yok belietileri var tabide olmuyorum sonra ovulasyon testindede bisi cikmio anlamis değilim
Yaa yok olmadim vala yumurtlamam olmadi heralde bu ay ama gogus uçlarım aciyor ve bel agrim oluyor hafif kasiklarim ağrıyor birde.ne belirtileri bunlar simdi hamilelik mi yumurtlamami adetmi 3 ude ayni belitirileri tasirmi yahuu eger o yasadigim kanama adetse simdi gecikmesi normal bisiler yasiyorm ama ne olcak bilmiyorumAdet oldunuz mu ?
Üçünün belirtisi de aynı malesef bende adet oldum ama iki buçuk gün sürdü tam günümde oldum şimdide çok az devam ediyor normal mi bu yaYaa yok olmadim vala yumurtlamam olmadi heralde bu ay ama gogus uçlarım aciyor ve bel agrim oluyor hafif kasiklarim ağrıyor birde.ne belirtileri bunlar simdi hamilelik mi yumurtlamami adetmi 3 ude ayni belitirileri tasirmi yahuu eger o yasadigim kanama adetse simdi gecikmesi normal bisiler yasiyorm ama ne olcak bilmiyorum
Üçünün belirtisi de aynı malesef bende adet oldum ama iki buçuk gün sürdü tam günümde oldum şimdide çok az devam ediyor normal mi bu ya
İyice şaşırdım bende kendimi işte gebelik testi yapın sizde isterseniz çünkü baya gecikti sizinkiEet normal ilk 2 gun gelir sonra azalir normal seninki
Ne kadar geçti vala saymadim biliomusun gebekik testi yapmadim seyden sonra wrtesi gun hapindan sonra ovulasyon testine baslamistim ya ee hic pik yapmadi yani cift çizgi ikiside koyu olmasi lazimmis olmadi digeri silikti oda negatif demekmis ama kacirdim mi blmiorm zamana bıraktım nasil olsa ortaya cikar dedm ak kara bakalm nolcak heheİyice şaşırdım bende kendimi işte gebelik testi yapın sizde isterseniz çünkü baya gecikti sizinki
Aynı zamanlarda olmuştuk yani beş gün felan gecikmen var bakalım inşallah hakkında hayırlısı olur ya ben şükür adet gördüm de içim kısmen rahatladıNe kadar geçti vala saymadim biliomusun gebekik testi yapmadim seyden sonra wrtesi gun hapindan sonra ovulasyon testine baslamistim ya ee hic pik yapmadi yani cift çizgi ikiside koyu olmasi lazimmis olmadi digeri silikti oda negatif demekmis ama kacirdim mi blmiorm zamana bıraktım nasil olsa ortaya cikar dedm ak kara bakalm nolcak hehe
Sen evt sen rahatla artk bildigin adet oldun benimki yumurtlama olmamis olabilir die dusunuorm varsada birsey 2 3 hafta veriorm kendime çıkar bisey varsadaAynı zamanlarda olmuştuk yani beş gün felan gecikmen var bakalım inşallah hakkında hayırlısı olur ya ben şükür adet gördüm de içim kısmen rahatladı
Aynen günümde oldum yoğunluk azdı ama oldum uani gecikme yaşamadım çok şükür. Hayırlısı olsun inşallah belirtiler aynı lekelenme yasadiniz mi gebe kalanlar çoğunlukla adetten önce lekelenme yaşamışlarSen evt sen rahatla artk bildigin adet oldun benimki yumurtlama olmamis olabilir die dusunuorm varsada birsey 2 3 hafta veriorm kendime çıkar bisey varsada
Yok yasamadim ben istahim açık gerçi ertesi gun hapi ictigimden beri istahim açık ala alaAynen günümde oldum yoğunluk azdı ama oldum uani gecikme yaşamadım çok şükür. Hayırlısı olsun inşallah belirtiler aynı lekelenme yasadiniz mi gebe kalanlar çoğunlukla adetten önce lekelenme yaşamışlar
Bendede tam tersi iştahsızlık yaptı akşama kadar yemesem acıkmıyorumYok yasamadim ben istahim açık gerçi ertesi gun hapi ictigimden beri istahim açık ala ala
Ala ala keske bndede olee olsaydiBendede tam tersi iştahsızlık yaptı akşama kadar yemesem acıkmıyorum
Tatlı sevmem bu adetimde aşırı tatlıya abandım ama normalde de regl zamanı çekerdi bu ay ultra çekti amaAla ala keske bndede olee olsaydi
Heee belki bilmiorm hormonlari bozuyor ya haplar bozunca da istah kimisinde azaliyor kimisinde artıyor glbTatlı sevmem bu adetimde aşırı tatlıya abandım ama normalde de regl zamanı çekerdi bu ay ultra çekti ama
Büyük ihtimalle adet olmama rağmen içim hala endişeli normal adetimdem daha kısa sürdü dieHeee belki bilmiorm hormonlari bozuyor ya haplar bozunca da istah kimisinde azaliyor kimisinde artıyor glb
Yaa normal bence seninki bendede agrilarim var ama bakalm ne cikicak şöyle 2 hafta kadar beklicemBüyük ihtimalle adet olmama rağmen içim hala endişeli normal adetimdem daha kısa sürdü die
Hala olmadiniz mi bir hafta kadar gecikmeniz var şuan test yapın benceYaa normal bence seninki bendede agrilarim var ama bakalm ne cikicak şöyle 2 hafta kadar beklicem
Hala olmadiniz mi bir hafta kadar gecikmeniz var şuan test yapın bence
Olabilir ilkkez karşılaşıyorum böyle bir durumla yumurtlama olduysa adetiniz yakındır ozamanYa gec yumurtluyorum glb ben ya dun yumurtlama testinde bayaga koyu cikti 2.cizgi ama tam koyu deil tabi