How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ertes72 kullanımı regl düzensizliği

Beyzaaa246

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
9
2
1
27
Herkese merhaba, ben 18 Arakıkta korumalı bir cinsel ilişkiye girdim ama ne olur olmaz diye 24 saat geçmeden Ertes 72 hapı içmek durumunda kaldım. Geçen ay 24 aralıkta Reglimi tam vaktinde gördüm 5-6 gün sürdü ama bu ay hiçbir şekilde ilişkiye girmedim kimseyle ona rağmen gecikti reglim 40. Döngüye gireceğim yarın itibarı ile bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu gecikmenin sebebi ertesi gün hapı mıdır yoksa kasıklarımda ağrı var biraz kist felan ağrı yapar mı? Bana yardımcı olur musunuz bu konuda. Not: Ara kanama felan olmadı biraz akıntı var sadece. Normalde düzenli bir regl düzenim vardır. İnsülin direnci çıktı bende 3 ay önce onun etkisi de olabilir mi acaba

Telaşlanmana gerek yok bence ben de kullanmıştım İlk ay düzenli oldum 2.ay çok gecikmeli oldu yaklaşık 5-6 ay çok düzensiz bir adet döngüm oldu ben de senin gibi çok tedirgin olmuştum hamile miyim diye ama o ilaçtan kaynaklı bir durum gecikmenin sebebi ilaç ve senin yaptığın aşırı stres bence sakin ol eminim bir şey yoktur korkma

Telaşlanmana gerek yok bence ben de kullanmıştım İlker ne oldum 2 ay çok gecikmeli oldu yaklaşık 5-6 ay çok düzensiz bir adet döndüm oğlum ben de senin gibi çok tedirgin olmuştum hamile miyim diye ama o ilaçtan kaynaklı bir durum gecikmenin sebebi ilaç ve senin yaptığın aşırı stres bence sakin ol eminim bir şey yoktur korkma
Teşekkür ederim evet çok stres yaptım. Bugün test de yaptım negatif çıktı zaten bu ay ilişki yaşamamıştım stresliydim baya. Bir daha kullanmam o hapı

Hiç kendini korkutma hamileyim diye düşünme aynı şeyleri ben de yaşadım seni çok iyi anlıyorum zaten ilk ay adet olduysan gebelik diye bir şey olma ihtimali yok o şekilde düşün stres yapıyorsun o yüzden adetin gecikiyor bu ilacı bir daha kullanma

Hiç kendini korkutma hamileyim diye düşünme aynı şeyleri ben de yaşadım seni çok iyi anlıyorum zaten ilk ay adet olduysan gebelik diye bir şey olma ihtimali yok o şekilde düşün stres yapıyorsun o yüzden adetin gecikiyor bu ilacı bir daha kullanma
Teşekkür ederim ☺️

Adaçayı içmenizi tavsiye ederim ama aktardan alıp yapıp çok iyi söküyor bide soğan suyu

Back