- 10 Temmuz 2024
- 35
- 4
- 3
- 27
- Konu Sahibi melekseriy
-
ne koymuş ayolYa allah aşkına bu ne!!!
neyden korktuğunu anlamadım ya araştırmadan etmeden cinsellik yaşamayın. kaç yaşındasın?Lütfen yardım edin ne yapıcam?
4temmuz gece reglm son günleriydi ve cinsel ilişki yaşadık(ilk kezdi cinsellik) (korunarak)5 temmuz sabah içim rahat etmediği için ertes hapı kullandım. 7 temmuzda tekrar cinsel ilişkiye girdik (korunmalı) dün geceden beri bir kanama geliyor ara ara ama sebebini çözemedim yardımcı olun nolur korkuyorum sabah/ ve şimdiki fotoğrafları bu şekilde ne yapmalıyım allah rızası için
Özür dilerim endişelendim kendimi daha iyi ifade edebileceğimi düşündüm sildimYa allah aşkına bu ne!!!
27 , hamile kalmaktan korktumneyden korktuğunu anlamadım ya araştırmadan etmeden cinsellik yaşamayın. kaç yaşındasın?
kanaman gelmiş adet gibi mı? yoksa leke leke mı?Özür dilerim endişelendim kendimi daha iyi ifade edebileceğimi düşündüm sildim
27 , hamile kalmaktan korktum
Kanama gelmiş gibikanaman gelmiş adet gibi mı? yoksa leke leke mı?
adet olmuşsun işte kız 27 yaşındasın bunun ayırımını nasıl yapamıyorsun?Kanama gelmiş gibi
Sanırım konuyu okumadın, 4-5 gün önce zaten adetim bitti tekrardan gelmesi nasıl mümkün oluradet olmuşsun işte kız 27 yaşındasın bunun ayırımını nasıl yapamıyorsub
adet olmuşsun işte kız 27 yaşındasın bunun ayırımını nasıl yapamıyorsun?
3 günde belli olmaz hamilelik. Ondan değildir.Özür dilerim endişelendim kendimi daha iyi ifade edebileceğimi düşündüm sildim
27 , hamile kalmaktan korktum
ertesi gün hapı kanama yapmış olabilir 4 5gün önce adetin bittiyse. hamile de kalamazsın böyle hemen zatenSanırım konuyu okumadın, 4-5 gün önce zaten adetim bitti tekrardan gelmesi nasıl mümkün olur
Yorumun için çok teşekkür ederim umarım3 günde belli olmaz hamilelik. Ondan değildir.
Ertesi gün hapi adete sebep oluyor. Bir kere kullandım. Normal adet döneminden 1 hafta sonra yine adet olmuştum.Sanırım konuyu okumadın, 4-5 gün önce zaten adetim bitti tekrardan gelmesi nasıl mümkün olur
Çok teşekkür ederim insallah çok korktum çünküertesi gün hapı kanama yapmış olabilir 4 5gün önce adetin bittiyse. hamile de kalamazsın böyle hemen zaten
Yok hayır hep korunmalıydı4 temmuz gecesi içine mı boşaldı?
korkma ama korunmadan birşey yapma çok tehlikeliÇok teşekkür ederim insallah çok korktum çünkü
Evet ne deseniz çok haklısınız farkındayım bundan sonrası için önlem alacağımBöyle cahilce ve panikli davranacaksanız niye ilişki yaşıyorsunuz? Eğer korunma yönteminiz sağlam ise zaten bir problem çıkmayacak zaten 3-4 günde hemen hamilelik kanaması mı olacak yani. Hamile değilsin merak etme
haklisiniz cok sagolun icim rahatladi birazkorkma ama korunmadan birşey yapma çok tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?