• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertes hapı

melekseriy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
3
Lütfen yardım edin ne yapıcam?

4temmuz gece reglm son günleriydi ve cinsel ilişki yaşadık(ilk kezdi cinsellik) (korunarak)5 temmuz sabah içim rahat etmediği için ertes hapı kullandım. 7 temmuzda tekrar cinsel ilişkiye girdik (korunmalı) dün geceden beri bir kanama geliyor ara ara ama sebebini çözemedim yardımcı olun nolur korkuyorum sabah/ ve şimdiki fotoğrafları bu şekilde ne yapmalıyım allah rızası için

Son düzenleme:
Lütfen yardım edin ne yapıcam?

4temmuz gece reglm son günleriydi ve cinsel ilişki yaşadık(ilk kezdi cinsellik) (korunarak)5 temmuz sabah içim rahat etmediği için ertes hapı kullandım. 7 temmuzda tekrar cinsel ilişkiye girdik (korunmalı) dün geceden beri bir kanama geliyor ara ara ama sebebini çözemedim yardımcı olun nolur korkuyorum sabah/ ve şimdiki fotoğrafları bu şekilde ne yapmalıyım allah rızası için
neyden korktuğunu anlamadım ya araştırmadan etmeden cinsellik yaşamayın. kaç yaşındasın?

Sanırım konuyu okumadın, 4-5 gün önce zaten adetim bitti tekrardan gelmesi nasıl mümkün olur
ertesi gün hapı kanama yapmış olabilir 4 5gün önce adetin bittiyse. hamile de kalamazsın böyle hemen zaten

Sanırım konuyu okumadın, 4-5 gün önce zaten adetim bitti tekrardan gelmesi nasıl mümkün olur
Ertesi gün hapi adete sebep oluyor. Bir kere kullandım. Normal adet döneminden 1 hafta sonra yine adet olmuştum.

Böyle cahilce ve panikli davranacaksanız niye ilişki yaşıyorsunuz? Eğer korunma yönteminiz sağlam ise zaten bir problem çıkmayacak zaten 3-4 günde hemen hamilelik kanaması mı olacak yani. Hamile değilsin merak etme

Böyle cahilce ve panikli davranacaksanız niye ilişki yaşıyorsunuz? Eğer korunma yönteminiz sağlam ise zaten bir problem çıkmayacak zaten 3-4 günde hemen hamilelik kanaması mı olacak yani. Hamile değilsin merak etme
Evet ne deseniz çok haklısınız farkındayım bundan sonrası için önlem alacağım :(

Back
X