Ertes Hapı sonrası kanama

Merhababetul123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
10
1
1
25
Merhabalar, cinsel bir birliktelik yaşadım prezervatif içimdeyken yırtıldı her ihtimale karşı ertes hapı kullandım hemen, ancak 5 günü geçti dün ve bugün kanamam yoğunlaştı bu kanama beni korkutuyor normal mi acaba bu kanamalar (kahverengi idi ilk şimdi de regl kanaması gibi) yardımcı olursanız acill yardıma ihtiyacım var

Dengeyi bozuyor bu ilaclar o yuzden olur normaldir diye dusunuyorum.
Test yapıcam yine de herkes içtiğin zaman etkisi çok hızlı olur dedi, kanama regle döndü acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm de sizce?
Bazılarında kanama oluyormuş korkma test yap adet gecikmenden sonra takma kafana bu bir şey olduğu anlamına gelmiyor
Ahh umarım, ilişkiden 10 gün geçsin test yapalım dedi sağlıkçı arkadaşım umarım bişey yoktur

Days doctor artimed bu ikisini de alma yalancı çıkarıyor bende Ella kullandım banada çıkardı ölmüştüm stresten başka marka test al ve bir tane alma. Bana sorarsan adet gecikmesinden sonra yap derim ben bu arada .

Bunu bilmiyordum, sonra hangisini kullandın ve gebelik olmadığını mı öğrendin ben de panik olurum o tarz bişey çıkarsa mahvolurum

Benim konu öyle uzun ki ben ekim de kullandım ama Ella adet düzenimi bozdu 4 ay kendime dedim bir sıkıntı var bir test te silik çıkınca iyice düşündüm durdum..4. ay şuan hala adet olmadım 6 gün gecikmem var. Dün artık dedim doktora gidiyim kan aldı yok ultrasonla baktı yok o zaman dedim tamam artık yok. Hormonlarimi mahvetti ilaç ve stres anlayacağın o yüzden hiç stres yapma ki benim gibi olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…