- 21 Şubat 2025
- 10
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Merhababetul123
-
Test yapıcam yine de herkes içtiğin zaman etkisi çok hızlı olur dedi, kanama regle döndü acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm de sizce?Dengeyi bozuyor bu ilaclar o yuzden olur normaldir diye dusunuyorum.
Test yapıcam yine de herkes içtiğin zaman etkisi çok hızlı olur dedi, kanama regle döndü acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm de sizce?Dengeyi bozuyor bu ilaclar o yuzden olur normaldir diye dusunuyorum.
Ahh umarım, ilişkiden 10 gün geçsin test yapalım dedi sağlıkçı arkadaşım umarım bişey yokturBazılarında kanama oluyormuş korkma test yap adet gecikmenden sonra takma kafana bu bir şey olduğu anlamına gelmiyor
Bunu bilmiyordum, sonra hangisini kullandın ve gebelik olmadığını mı öğrendin ben de panik olurum o tarz bişey çıkarsa mahvolurumDays doctor artimed bu ikisini de alma yalancı çıkarıyor bende Ella kullandım banada çıkardı ölmüştüm stresten başka marka test al ve bir tane alma. Bana sorarsan adet gecikmesinden sonra yap derim ben bu arada .
Yerlesme kanamasi oyle yogun olmaz canim o kadar cabukta olmaz bence.Test yapıcam yine de herkes içtiğin zaman etkisi çok hızlı olur dedi, kanama regle döndü acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm de sizce?
İnan etkiliyor o yüzden adet günü geçene kadar hiç düşünme sonra testini yap kafandan sil at konuyuAaaaa ben de stres oldum şimdi, stres o kadar etkiliyor mu ya ne kadar etkili bir ilaçmış bu
Doğru diyorsun, lakin şu an sanırım regl oluyorum ilaç yüzünden erken oluyorum ya da kanama çok beklemem gerek asıl döngüsü için galibaİnan etkiliyor o yüzden adet günü geçene kadar hiç düşünme sonra testini yap kafandan sil at konuyu
Herşey cidden kadın için ya, kanamanın türleri filan cidden can sıkıcı olmaya başladıYerlesme kanamasi oyle yogun olmaz canim o kadar cabukta olmaz bence.
Bence endiselenme canim. Hap ustune birde boyle kanama adet yada degil farketmez gebelik olmaz.Herşey cidden kadın için ya, kanamanın türleri filan cidden can sıkıcı olmaya başladı
Ahh umarım dediğin gibidir içim ferahladı biraz, salı günü test de negatif çıkarsa daha ne çok mutlu olurum vallaBence endiselenme canim. Hap ustune birde boyle kanama adet yada degil farketmez gebelik olmaz.
Cikar canim korkma.Ahh umarım dediğin gibidir içim ferahladı biraz, salı günü test de negatif çıkarsa daha ne çok mutlu olurum valla
Ohh inşallah canım ya sağolasın, burasının bu kadar sorunla uğraştığını açıkçası derdimin dinleneceğini bilmiyordum şaşkınımCikar canim korkma.
Neredeyse hepimiz dertlesmek icin buradayiz bence.Ohh inşallah canım ya sağolasın, burasının bu kadar sorunla uğraştığını açıkçası derdimin dinleneceğini bilmiyordum şaşkınım
Neredeyse hepimiz dertlesmek icin buradayiz bence.
Neredeyse hepimiz dertlesmek icin buradayiz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?