- 14 Aralık 2015
- 297
- 127
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kondom diye bir ürün var denemek ister misiniz? Doğru ve dikkatli kullanıldığında tam koruma sağlıyor.Arkadaşlar merhaba dün eşimle korunmasız birlikte olduk 17saat sonra ertes içtim bugün yine birlikte olduk korunmasiz bana ilaç korur dedi.Tekrar ertesi gün içmem mi gerekiyor
Benim anlamadığım niye habire korunmasız ilişkiye giriyonuz sonra niye korunmaya çalışıyonuzArkadaşlar merhaba dün eşimle korunmasız birlikte olduk 17saat sonra ertes içtim bugün yine birlikte olduk korunmasiz bana ilaç korur dedi.Tekrar ertesi gün içmem mi gerekiyor
Arkadaşlar merhaba dün eşimle korunmasız birlikte olduk 17saat sonra ertes içtim bugün yine birlikte olduk korunmasiz bana ilaç korur dedi.Tekrar ertesi gün içmem mi gerekiyor
Aksiyon seviyorlarsaBenim anlamadığım niye habire korunmasız ilişkiye giriyonuz sonra niye korunmaya çalışıyonuz![]()
2.yi de kullanin ilki korumaz çünkü. Ve muhtemelen ust uste aldığınız icin adet duzeniniz biraz bozulabilir aklınızda bulunsun. Adet olmazsaniz hamile kaldim sanip tekrar ertes icmeyin diye söylüyorum.Hayatımda ilk ddefa ertesi gün hapı kullandım
ertesi gün içmen gerekmiyor zira ne kadar zararlı bunu bil ...eşin içsin sabah akşam çok istiyorsa... yada düzgünce korunsun yani...Arkadaşlar merhaba dün eşimle korunmasız birlikte olduk 17saat sonra ertes içtim bugün yine birlikte olduk korunmasiz bana ilaç korur dedi.Tekrar ertesi gün içmem mi gerekiyor
Yarin alirsaniz etkisi cok cok azalir. Iliskiden sonra olabildigince erken almak gerekirEvet çok haklısınız zaten şuana kadar geri cekilmeyle korunma sagliyorduk bugüne kadar hiç böyle birşey olmamıştı ilacada igtiyca duymadım o esnada koruyacağını düşündü bugün değilde yarın tekrar alsam mı ertesi gün ü.Dediginiz gibi kadına oluyor olan birdaha müsade etmem zaten
belkı yumurtlama donemınde degılsındır. eger ılla bı ertesı daha ıceceksen bı gun bıle aksatılmamalı ılk gun yuzde 100 demez mısal yuzde 99 der korumayı sonra 80 60 dıye dusuyo yaklasık olarak.Evet çok haklısınız zaten şuana kadar geri cekilmeyle korunma sagliyorduk bugüne kadar hiç böyle birşey olmamıştı ilacada igtiyca duymadım o esnada koruyacağını düşündü bugün değilde yarın tekrar alsam mı ertesi gün ü.Dediginiz gibi kadına oluyor olan birdaha müsade etmem zaten
Yumurtlama donemime denk geldi ikiside.Esime söyledim tekrar alıyım ilacı diye korur diyor bana hala![]()