• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ertes den sonra tekrar korunmasız!!

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Arkadaşlar merhaba dün eşimle korunmasız birlikte olduk 17saat sonra ertes içtim bugün yine birlikte olduk korunmasiz bana ilaç korur dedi.Tekrar ertesi gün içmem mi gerekiyor
Kondom diye bir ürün var denemek ister misiniz? Doğru ve dikkatli kullanıldığında tam koruma sağlıyor.

Ertes 1 kere içilir.. korunmayıp korunmayp sürekli ertes içmek bünyene zarar.. madem ertes içip durcan adam gisi doğum kontrol hapı kullan o daha az zararlıdır.. ayrıca pörspektifinde de yazıyor sonradan ilişkiye girme durumunda korumaz diye neye güvenionuz..

Arkadaşlar merhaba dün eşimle korunmasız birlikte olduk 17saat sonra ertes içtim bugün yine birlikte olduk korunmasiz bana ilaç korur dedi.Tekrar ertesi gün içmem mi gerekiyor
Benim anlamadığım niye habire korunmasız ilişkiye giriyonuz sonra niye korunmaya çalışıyonuz🤔🤔

Hayır korumaz o tek kullanımlık zaten sürekli içilecek şey değil. Hemen içilse bile koruyuculuğu kesin değil

Spiral kayıyor hamile kalinabiliyor, adam kondomu takarken yırtıyor hamile kalinabiliyor. Dogum kontrol hapi 1 gun unutulsa hamile kalinabiliyor. Siz gelmissiniz 1 gun önceki hapin korumasini bekliyorsunuz. Dilek ağacına hamile kalmayayım diye çaput bağlasanız daha cok korur.

Ertesi gün hapı minimum 6 ay arayla kullanılır, yani yılda 2 den fazla kullanılmaz.
Ve bu bir korunma yöntemi değildir.
Eşiniz mi tuhaf siz mi anlamadım.

Ya arkadaşlar çok acımasız yorum yapmışsınız 😄 bende anlamıyorum eşimi neden böyle yaptı ,7yillik evliyiz ilk defa böyle şeyler yaptı daha önce hiç olmamıştı bende dedim zaten korumaz diye dinlemedi beni

Hayatımda ilk ddefa ertesi gün hapı kullandım

iliskıye gırmeden once alınan hapın hıc bı etkısı yok. bu da demek oluyo kı ıkı ılıskı arasında ıcersen ıctıkten sonrakı ılıskını korumaz engellemez. erkek korunmak ıstemese bıle bı ılıskıde prezervatıf sevmıyorum falan dıye kadın korunacak evlı yada değil.cocuk yapmak buyutmek ıstenmıyorsa kadın korunacak. ne yazık ki sorumluluk cogunlukla bızde. ıkıde bırde ıcme hapı ayda 2 bıle kötü .ki kullanılmasına ragmen bıle gebelık olusabılır.. bı kadın doguma gıdıp dogum kontrol yontemi konusun baslatsın. olmaz boyle saglıgınız bozulur.

Evet çok haklısınız zaten şuana kadar geri cekilmeyle korunma sagliyorduk bugüne kadar hiç böyle birşey olmamıştı ilacada igtiyca duymadım o esnada koruyacağını düşündü bugün değilde yarın tekrar alsam mı ertesi gün ü.Dediginiz gibi kadına oluyor olan birdaha müsade etmem zaten

ertesi gün içmen gerekmiyor zira ne kadar zararlı bunu bil ...eşin içsin sabah akşam çok istiyorsa... yada düzgünce korunsun yani...

Evet çok haklısınız zaten şuana kadar geri cekilmeyle korunma sagliyorduk bugüne kadar hiç böyle birşey olmamıştı ilacada igtiyca duymadım o esnada koruyacağını düşündü bugün değilde yarın tekrar alsam mı ertesi gün ü.Dediginiz gibi kadına oluyor olan birdaha müsade etmem zaten
Yarin alirsaniz etkisi cok cok azalir. Iliskiden sonra olabildigince erken almak gerekir

belkı yumurtlama donemınde degılsındır. eger ılla bı ertesı daha ıceceksen bı gun bıle aksatılmamalı ılk gun yuzde 100 demez mısal yuzde 99 der korumayı sonra 80 60 dıye dusuyo yaklasık olarak.

Yumurtlama donemime denk geldi ikiside.Esime söyledim tekrar alıyım ilacı diye korur diyor bana hala 😄🥺

Back
X