Ben 2 saat sonra aldım ve 1 haftadır adet olmadım inşallah birşey çıkmaz yaaDediğin hapı bilmiyorum ama ben ella kullanmıştım ve sonrasında dış gebelik yaşadım . Ameliyatımı yapan doktor bu ertesi gün hapından kaynaklandığını söyledi. 12 saatten sonra çok etkili olmayabiliyorlarmış. Muhtemelen bir şey yoktur benimki biraz istisna bir durum oldu . Ama canım mümkün olduğunca bu haplardan uzak dur .
İçin rahat etsin diye testi tekrarla istersen. Hapı hemen kullandığın için bir sıkıntı olmaz muhtemelen. Ama ne de olsa kimyasal bir şey hormonlarını etkilediği için bide stres yapınca gecikmiş olabilirsin.Ben 2 saat sonra aldım ve 1 haftadır adet olmadım inşallah birşey çıkmaz yaa
Doktora gittim bugün yarın kan tahlili sonucunu alacağım çok korkuyorum umarım hamile değilimdirİçin rahat etsin diye testi tekrarla istersen. Hapı hemen kullandığın için bir sıkıntı olmaz muhtemelen. Ama ne de olsa kimyasal bir şey hormonlarını etkilediği için bide stres yapınca gecikmiş olabilirsin.
Tahlil sonuçları için takip numaranı aldıysan internetten de bakabilirsin . En kısa zamanda için rahatlamış olur.Doktora gittim bugün yarın kan tahlili sonucunu alacağım çok korkuyorum umarım hamile değilimdir
Of çok korkuyorumTahlil sonuçları için takip numaranı aldıysan internetten de bakabilirsin . En kısa zamanda için rahatlamış olur.
Durum ne oldu acaba?Of çok korkuyorum((
Sonunda 3 gün önce adet oldummmDurum ne oldu acaba?
Başka kullanan ya da bilgi sahibi olan var mı bu ilaç hakkında?
Sonunda 3 gün önce adet oldummmöncelikle heryerde insanlar 15 tl fazla verip ella alıyor, sanıyorum eczacıların işine geldiği için bu hapın daha ucuz ve aynı güvenilirlikte olduğunu söylemiyor. 2 saat içinde kullandım ve adetim tam 27 gün gecikti. Anlayacağın adetin baya geciktiriyor. Ben kanda hamile olmadığımı öğrendiğim halde bile içim rahat etmemişti. Taa ki adet olana kadar.
Yok tatlım doktor söylemedi , yani sonuçta yasal bir hap, ve fiyatı da ucuz değil. Ella artık marka olduğu için herkes onu alıyor. Bu hap ellaya rakip olarak çıkmış. Dediğim gibi ben adet oldum, ellada olduğu gibi yan etkisi adet gecikmesi oldu ben de 1 aya yakın. Hormonları altüst ediyor demesine bakma sen, adet günün geçtikten 4 gün sonra test yap mutlaka , için rahat olur. Hiçbir sorun olduğunu sanmıyorum. Hap güvenilir.Aynı güvenirlikte olduğunu doktor mu söyledi acaba, kullanalı bir gün oldu ancak hem ilaç hakkında yorum bulamadım hem de hiçbir şey hissetmiyorum yan etki vs olarak, ella hakkında bünyeyi alt üst ettiğiyle ilgili şeyler de okuyunca biraz gerildim açıkçası..
İlacın yan etkisidir. Ben de de kahverengi akıntı oldu ve adetim 1 ay gecikmeli geldiSelam kızlar bende en son aralık ayında bu haptan kullandım ilişkiden 3saat sonra. Adet zamanıma 10 gün kalmıştı. Vaktinde akıntım geldi ve kanamam olmadı. 4 gün boyunca bu şekilde koyu renkli kan geldi ve henüz adet gerçekleşmedi. Bende korkuyorum şimdi bir sıkıntı var midir acaba ilaç yan etkisi mi bu
Teşekkür ederim, inşallah öyle olur benimdeİlacın yan etkisidir. Ben de de kahverengi akıntı oldu ve adetim 1 ay gecikmeli geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?