Ertes 72 doğum kontrol hapı

Merhaba, ben kullandım canım, adetim 7 gün gecikti. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı fakat içim rahat değil hala. Kan tahliline de cesaret edemiyorum. Benim de kafam karışık :/

Dediğin hapı bilmiyorum ama ben ella kullanmıştım ve sonrasında dış gebelik yaşadım . Ameliyatımı yapan doktor bu ertesi gün hapından kaynaklandığını söyledi. 12 saatten sonra çok etkili olmayabiliyorlarmış. Muhtemelen bir şey yoktur benimki biraz istisna bir durum oldu . Ama canım mümkün olduğunca bu haplardan uzak dur .

Ben 2 saat sonra aldım ve 1 haftadır adet olmadım inşallah birşey çıkmaz yaa

Ben 2 saat sonra aldım ve 1 haftadır adet olmadım inşallah birşey çıkmaz yaa
İçin rahat etsin diye testi tekrarla istersen. Hapı hemen kullandığın için bir sıkıntı olmaz muhtemelen. Ama ne de olsa kimyasal bir şey hormonlarını etkilediği için bide stres yapınca gecikmiş olabilirsin.

Doktora gittim bugün yarın kan tahlili sonucunu alacağım çok korkuyorum umarım hamile değilimdir

Bu konuda en iyisi uzman birine danışıp en etkili olanını kullanmak önemli. Keşke sen de kullanmadan önce br eczacıya ya da doktora sorsaydın. Umarım tehlikeli bir durumla karşılaşmazsın ama eğer olur da tekrar böyle bir şey yaşarsan Ella kullan bence. Ertes’in etkisini, tepkisini bilemiyorum ama doktorumun da anlattığı gibi Ella bu gibi durumlarda oldukça etkili bir ilaç.

Durum ne oldu acaba?
Başka kullanan ya da bilgi sahibi olan var mı bu ilaç hakkında?
Sonunda 3 gün önce adet oldummm öncelikle heryerde insanlar 15 tl fazla verip ella alıyor, sanıyorum eczacıların işine geldiği için bu hapın daha ucuz ve aynı güvenilirlikte olduğunu söylemiyor. 2 saat içinde kullandım ve adetim tam 27 gün gecikti. Anlayacağın adetin baya geciktiriyor. Ben kanda hamile olmadığımı öğrendiğim halde bile içim rahat etmemişti. Taa ki adet olana kadar.

Aynı güvenirlikte olduğunu doktor mu söyledi acaba, kullanalı bir gün oldu ancak hem ilaç hakkında yorum bulamadım hem de hiçbir şey hissetmiyorum yan etki vs olarak, ella hakkında bünyeyi alt üst ettiğiyle ilgili şeyler de okuyunca biraz gerildim açıkçası..

Yok tatlım doktor söylemedi , yani sonuçta yasal bir hap, ve fiyatı da ucuz değil. Ella artık marka olduğu için herkes onu alıyor. Bu hap ellaya rakip olarak çıkmış. Dediğim gibi ben adet oldum, ellada olduğu gibi yan etkisi adet gecikmesi oldu ben de 1 aya yakın. Hormonları altüst ediyor demesine bakma sen, adet günün geçtikten 4 gün sonra test yap mutlaka , için rahat olur. Hiçbir sorun olduğunu sanmıyorum. Hap güvenilir.

Selam kızlar bende en son aralık ayında bu haptan kullandım ilişkiden 3saat sonra. Adet zamanıma 10 gün kalmıştı. Vaktinde akıntım geldi ve kanamam olmadı. 4 gün boyunca bu şekilde koyu renkli kan geldi ve henüz adet gerçekleşmedi. Bende korkuyorum şimdi bir sıkıntı var midir acaba ilaç yan etkisi mi bu

İlacın yan etkisidir. Ben de de kahverengi akıntı oldu ve adetim 1 ay gecikmeli geldi

Merhabalar... ben ertesi gün hapı olarak norlevo kullandım. Ama hiç bir sorun yaşamadım oldukça da koruyucu olduğunu söylemek isterim hemde 2 3 gün sonra bile kullandığım oldu ki sonuçta sıkıntı yaşamadım. Ama benim size Farklı bi sorum olacak lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim ben aylık iğne kullanıyorum MESİGNA ve uzun zamandır.. ama ilk defa bu ay başıma şöyle bi olay geldi her ayın 10 u iğne günüm ve günümde oldum her zaman ki gibi oldum ilk defa az ve kısa sürdü leke tarzında sonrasında kesildi 10 u iğnemi yaptırdım iğneden sonra tekrar çok az leke şeklinde oldum bi kaç gün şimdi günüm gelmedi ama nedense içimde acaba mı diyorum sğlk Ocağı ebe olmaz dedi ilk defa oldum böyle sizce düşünmelimiyim yoksa sıkıntı olmaz mı?bu arada 4 evlada sahibim RABBİM OLMAYANLARA NASİP ETSİN İNŞALLAH.

Merhaba, bu iğneden kullanmadım hiç. eğer strese dayalı birşey varsa ondan olmamıştır diye düşünüyorum. Allah bağışlasın çocuklarınızı, rabbim olmayanlara versin Âmin.

Merhaba korkmaniza gerek yok bu hap bazen adet gününü geciktirebiliyor. İnşallah biran önce adet olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…