Ertes 72 doğum kontrol hapı

ertesi gün hapı, doğum kontrol hapı,ovulasyon ve gebelik testleri
hepsinin hassasiyet ve kalite oranları var
evet ella en kalitelisi
içeriklerine ve deney aşamalarına bakarsanız aradaki kalite farkını görürsünüz
geçmiş olsun birdaha dikkat edin

Benim stresten sanırım 2 gün felan gecikti. Ben kullanmadım tarlusal ama içmek isterseniz de siz bilirsiniz tabiki.

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bir sorum daha olacakti. Ben ilacı kullandığımda adetime üç gün vardı geçen ay aynı günunde oldum ama bu ay ki adetimde 12 günlük gecikme oldu. Ilaçtan sonraki ikinci adet olmasına rağmen yine de nirmaldir değil mi

Arkadaşlar bu hapı kullanmayın ve kullandırtmayın. Daha doğrusu ertesi gün haplarının hiçbirini kullanmayın. Dış gebeliğe sebep oluyorlar ben yaşadım ve hayatımın en zor dönemiydi. Ve erken teşhis konulamazsa çok büyük sıkıntı bu yüzden ölen kadınlar var. Lütfen çevremizdeki bayanları bilgilendirelim.

Merhaba, ben kullandım canım, adetim 7 gün gecikti. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı fakat içim rahat değil hala. Kan tahliline de cesaret edemiyorum. Benim de kafam karışık :/
Merhaba bugün erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik benim reglim daha bugün yeni bitiyor ertes 72 yi ilişkiden 1 saat sonra kullandım bir şey olmaz değil mi :/

BEN ERTES72 hapını illişkiden 14 saat sonra içtim. Umarım işe yarar çok korkuyorum. O kadar stresliyim ki anlatamam. Kimse böyle bir hata yapmasın. Dikkatli olalım arkadaşlar :(((((

Kızlar merhaba ben eşimle korunmalı olarak ilişkiye giriyordum fakat en son ki ilişkimizde korunmadı ve çıkartırken içime kaçtığını söyledi 15 saat sonunda ertes 72 kullandım adetime daha 19 gün var ve benden ufak bir kanama geliyor sizce hapın yan etkisi mi yoksa hamile miyim korkuyorum baya yardımcı olabilir misiniz lütfen

Back
X