• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERSAĞ???

Tavsiye edermisiniz?
Evet ben kullandim ablam aliyordu baslarda sonradan kendim uye oldm kendi kendime aliyrm el sivisi sivi sabunu bebek sampuanini kullandim simdi kampanya bekliyrm yeni urun alicm kampanyayi yakalamak lazim ekstra hediye urun aliyorsun cunku fazladan.

Kullanıyorum Çok memnunum Eşimde Egzama vardı Deterjana sabuna karşı hep oluyordu Ersağ kullandığımdan beri hiç olmuyor

Pek rağbet görmemiş bu konu sanırım. Ben kullanmaya devam ediyorum kızlar, kullandığım ürünlerin çoğundan da çok memnunum ama birkaç tane asla vazgeçmem dediğim favorilerim de var elbet

Bende kullanıyorum, temizlik ürünlerinden tutunda, cilt ürünlerine kadar çok kaliteli.
En güzel yanı da kimyasal içermemesi.
O yüzden kesinlikle kullanacaklara tavsiye ederim.

Teşekkürler cilt lekelerim var hangi ürünleri tavsiye edersiniz ???
Merhaba tavsiye edeceğim bir çok ürün var ve kesinlikle memnun kalacağınız.. etrafımda önerdiğim kullanana ve memnun kalan çok insan var sorularınız varsa cvp veririm

Ben yüzey temizliği ve yağ çözücüyü kullandım tavsiye ederim
birde parfümleri çok güzel lilyum ve krazantem kokusuna bayılıyorum

Ben 4 yildir kullaniyorum.cocugumda esimde egzema ve alerji var.benim elimde mantar vardi. Hic bisey kalmadi hepsi gecti. İnanamadim. Uye olursaniz daha ucuza geliyo ve her ay bir suru hediye donemi oluyo. Uye olmak isterseniz sponsor numaram baska sorunuz varsa yardimci olabilirim. Ama urunleri uzun sure kullanmak ve kimyasali tamamen birakmak gerekiyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X