Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavsiye edermisiniz?Kullandim evet
Evet ben kullandim ablam aliyordu baslarda sonradan kendim uye oldm kendi kendime aliyrm el sivisi sivi sabunu bebek sampuanini kullandim simdi kampanya bekliyrm yeni urun alicm kampanyayi yakalamak lazim ekstra hediye urun aliyorsun cunku fazladan.Tavsiye edermisiniz?
Ben öncü üyesiyim soruların varsa sor ürünleri gerçekten harikaErsağ ürünleri kullanan varmı aranızda???
Ben öncü üyesiyim soruların varsa sor ürünleri gerçekten harika[
Teşekkürler cilt lekelerim var hangi ürünleri tavsiye edersiniz ???Ben öncü üyesiyim soruların varsa sor ürünleri gerçekten harika
ben kullanıyorum ve çok memnunum satışını da yapıyorum. Benim egzamama iyi geldi. Bütün ürünleri kullanıyorum neredeyseErsağ ürünleri kullanan varmı aranızda???
Evet ben kullanıyorum % 100 bitkisel ürünler ... memnun kaldığım bi çok ürün varCevap verecek kimse yokmu???
Merhaba tavsiye edeceğim bir çok ürün var ve kesinlikle memnun kalacağınız.. etrafımda önerdiğim kullanana ve memnun kalan çok insan var sorularınız varsa cvp veririmTeşekkürler cilt lekelerim var hangi ürünleri tavsiye edersiniz ???