• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersağ

Hasat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
1
0
1
59
Mrb bayanlar ERSAĞ diye bir firmaya hatırını kıramadığım bir arkadaşım üye yapmak istiyor ama tereddütüm var. Bu firma hakkında olumsuz bilgisi olan var mı acaba yazar mısınız.

Ben genel temizlik ürününü kullanıyordum sonra bıraktım. Gereksiz pahalı gelmeye başladı ve bir sürü dalda da ürün satışı yapınca.. satış yapacak mısın kendine mi alacaksın o da var. Geliş fiyatından alıyordum ben ama aynı ürünlerim daha çoğunu ve benzerini migrostanda temin edebiliyorum. Şöyle de birşey var evet ürüm bitkisel çünkü kızım emekle çağında yalamıştı benim için kabustu doktorumuz olmasa delirirdim herhalde bitkisel olduğı için herhangi bir zarar vs olmadı çok şükür bak bu yönle çok iyi.
Ama sen ne için üye olacaksın ona odaklanmalısın. Eğer satış yapıcam ama gelişinden veririm dersen sen para kazanmazsın senin üssün kazanır hediyeleri vs vs vs . Katolog satışından direkt yapacağım dersen çevreniz aynı olmamalı yani senin satış alanın farklı olmalı en azından kazanır mısın ya pazar paranı ancak çıkartırsın ya da kazanırsın bilinmez...
Bana sorarsan yapar mıyım yapamam çünkü bu şekil satış kabiliyetim 0

Ben kendim de üyeyim bence üye olun derim.İster kullanıcı ister satıcı farketmez evinizin tüm ihtiyaçlarını kampanya döneminde 200 TL lik sipariş olarak girin 4tane de ürün bedeva gönderiyorlar.Temizlik ürünü her zaman lazım sonuçta ayrıca kimyasal olmayışı çok iyi ve dediğim gb kampanya döneminde alınca da pahalıya gelmiyor çünkü konsantre ürünler çok uzun süre dayanıyor ☺️

Back