Çok sevinirim teşekkürler,
Kesinlikle haklısın,böyle bir fonksiyonu varsa ,ne olur ne olmaz çanta da bulundurmakta yarar var.
aklıma geldi, geçmiş siparişlerimden baktım şimdi. lilyum ve frezya almışım. ikisi de güzel ama lilyum frezyadan daha hafif.bizim daha çok hoşumuza gitti. tabi herkesin koku zevki de farklıdır.
Çok sevinirim teşekkürler,
Kesinlikle haklısın,böyle bir fonksiyonu varsa ,ne olur ne olmaz çanta da bulundurmakta yarar var.
Hem bizim koltuklarda da kalem çizikleri var belki tamamen çıkartır izleri.
görünmeyen bir yerinde başka bir parfümle dener misin nurlum.. bütün parfümler mi çıkarıyor merak ettim doğrusu..
Denedim fakat çıkarmadı.
İzler eski belki onun da etkisi vardır.İlk çizildiğinde denense sonuç farklı olur mu bilemiyorum.
Bu da aklımda bulunsun.
Kızlar bugün sipariş verdim. Siparişim esnasında kredi kartı ile ödeme seçeneğini seçip bilgileri girdim yalnız en son cep telefonuna gelen şifreyi girip onaylamam istendi.Tabi eşimin telefonuna geldi şifre ona da ulaşamadım iptale bastım.Daha sonra eve gelince tekrar sipariş verdim ama bu sefer telefona onay için şifre gelmedi.Sadece çekim esnasında bilgileri 3.kişilerin görebileceği güvenli olmayan bir internet ağında olduğumu yine de onaylayıp onaylamadığımı sordu genelde bu soru sitelerde geliyor onayladım siparişimi verdim.Önceki siparişim hala sayfamda görünüyor kaç kere Ersağ'ı aradım cevap veren olmadı.Sabah mail atmıştım iptal için hala tık yok.Çok eksikleri var müşteri ilişkilerinde.Bir de neden iki farklı ekran geldi dersiniz.Umarım bir şeyler ters gitmiyordur
Ürünlerden memnun kaldığım halde tekrar sipariş verme konusunda cesaretim kırık benim de. Yok para görünmüyor, yanlış yere mi yatırdınız vs...Kendi eksikleri var, bunu kabullenmek yerine seni zor duruma sokuyorlar. Sanki yatırmamış da kandırmaya çalışıp beleşten ürünleri almaya çalışıyormuşsun gibi bir hava oluyor, hiç hoş değil.
o zaman testırın geldiğinde eski ve yeni çizikler üzerinde deneyip bize de yazarsın, yeni çizik olduğunda da elinde bulunan parfümle denersin.. merakla bekliyorum annemin keşfinin boyutlarını
canım o durumlarda en iyi yol sponsoru aramak oluyor, onlar da büroyla falan iletişime geçiyorlar.. kısa sürede halloluyor.. yarın ulaşamassan sponsorunu ara derim ben sana..
hep eksikleri var diyoruz...arkadaşlar firmayla irtibat vs sıkıntı yaşadığımızda şikayetvar a yazalım. ne zaman şikayetvar da birşey paylaşsam kısa sürede sorunum çözüldü. firmaların daha iyiye ulaşabilmelerinde de etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. sponsorlar ve firma iletişimi bir yere kadar. anlaşılan bu iletişim şekli kol kırılır yen içinde kalır mantığını barıdırıyor. yen içinde kalmaz ise hem firma hem biz tüketiciler açısından olumlu gelişmeler yaşanır diye düşünüyorum..
kızlar Ersağ parfümlerinin testerlerinin çanta boyu kadar olduğunu öğrenince ben de 4 tane sipariş verdimLilyum,Gardenya,Krizantem kokuları
Taydın bu arada annenin nereden aklına geliyor böyle değişik buluşlar.Maşallah
çamaşır tozum bitmek üzere alalı 2 ay oldu. hatta aldıktan sonra hemen başlamadım 1.5 ay falan oldu o zaman
bi de ben normal ölçülerde kullanmıyorum daha azını kullanıyorum ona rağmen çok çabuk bitti. ve az kullandığım için heralde lekeleri çıkarmıyortamam evde 2 küçük çocuk var çok çamaşır çıkıyor falan ama market deterjanlarına hem bu kadar para vermiyorum hem lekeleri çıkıyor hiç olmazsa.. sponsoruma söyledim bikaç kutu bitirdikten sonra tam performans alırsın dedi. iyi de her ay 17 lira çamaşır tozu 10 lira çamaşır aktif. 27 lirayı sadece çamaşır deterjanına ver ve en ufak lekeler bile çıkmasın
lekeler için ekstra bişeyler yapıyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?