- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Ama neyine iyi geliyor? Kıyafetleri kazık gibi yapmasına mı? Yoksa leke çıkarmayışına mı?Camasir deterjaninin yanina makine su alirken damla ekleyin iyi geliyor kizlar.. bulasik sivisinada ayni sekilde bir litreye iki kapak damla ekleyin.
Damla lekeler Icin canim... ben havlularimi yeni alip direk ersag ile basladigim icin sorun yasamadim. Diger arkadaslarda havlular yada camasirlar alistiktan sonra normale dondugunu soylemisti. Bu arada bariz lekeler varsa yikamaya atmadan once direk damla fislatip yada yag lekesiyse yagcoz fislatip makineye oyle atip deneyin isterseniz..Ama neyine iyi geliyor? Kıyafetleri kazık gibi yapmasına mı? Yoksa leke çıkarmayışına mı?
Kaç aydır kullanıyorum zaten, bir de salak gibi 2 tane birden aldımDamla lekeler Icin canim... ben havlularimi yeni alip direk ersag ile basladigim icin sorun yasamadim. Diger arkadaslarda havlular yada camasirlar alistiktan sonra normale dondugunu soylemisti. Bu arada bariz lekeler varsa yikamaya atmadan once direk damla fislatip yada yag lekesiyse yagcoz fislatip makineye oyle atip deneyin isterseniz..
Kaç aydır kullanıyorum zaten, bir de salak gibi 2 tane birden aldımÖnce bir deneseydim böyle olmazdı. Bitsin diye bekliyorum resmen. Bu arada bilgi vereyim, bittiğinde özellikle havlularımı eski yumuşaklığına kavuşturmak için;
1. Önce çok sıcak suda bekletiyorum (içine bol bol tuz da döküyorum)
2. Gidip gelip havluları karıştırıyorum, alttakini üste, üsttekini alta getiriyorum.
3. Böyle 2-3 saat bekletiyorum, elde sıkıp suyunu bu seferde yumuşatıcı döküyorum.
4. Yumuşatıcı da bekliyor 1-2 saat, en son elde durulayıp asıyorum.
Arkadasa cok. Tesekkur bende bebek sampuani ve yagini korkarak kullaniyorumbende bebek ürünlerinde almayı düşünüyorum..o konuda fikriniz varmı
Korkarak derken?Arkadasa cok. Tesekkur bende bebek sampuani ve yagini korkarak kullaniyorum
Çamaşır deterjanı ise bahsettiğiniz hemen bırakın. Mahvetti benim tüm çamaşırlarımı, havlularımı ve kıyafetlerimi. Kazık gibi yaptı, ne bileyim garip bir şey oldular. Hiç memnun kalmadım, hiç.Tekrardan merhaba ben ersag detarjanlarindan memnunum fakat koku olmuuyo bnece sorun yokta esim bu nasilmtemiz gibi degil eskiden daha iyidi diye soylenmeye basladi kokluyor sonra giymiyo temiz gelmiyomuş bu gidişle birakicam ersag detarjanini siz nasil koku sagliyorsunuz
Merhaba arkadaşım ben oda spreyi ya da leylak duş jeli ekliyorum güzel kokuyor. Şirket bu aylarda çamaşır kokusu piyasaya süreceğini söyledi bu seniniçin iyi haber olabilirTekrardan merhaba ben ersag detarjanlarindan memnunum fakat koku olmuuyo bnece sorun yokta esim bu nasilmtemiz gibi degil eskiden daha iyidi diye soylenmeye basladi kokluyor sonra giymiyo temiz gelmiyomuş bu gidişle birakicam ersag detarjanini siz nasil koku sagliyorsunuz
Tekrar merhaba arkadaşım.. Son yıkamalarımda bende bu sorunla karşılaştım. Nedeni çamaşır aktifi olması gerektiği gibi kullanmamammış. Bitiyor diye azaltmıştım ama öyle olmamalıymış. Bir iki yıkama sonra eski haline dönecek çamaşırlarım sanırım :)Çamaşır deterjanı ise bahsettiğiniz hemen bırakın. Mahvetti benim tüm çamaşırlarımı, havlularımı ve kıyafetlerimi. Kazık gibi yaptı, ne bileyim garip bir şey oldular. Hiç memnun kalmadım, hiç.
Ben tarif ettiği gibi kullanıyorum yine de bu halde. Üstelik mesela havlu 1-2 kullanımdan sonra (el-yüz silme kullanımı) iğrenç kokuyor. Yani yanlış kullanım değil, rezalet benim için. Bir daha tövbe.Merhaba arkadaşım ben oda spreyi ya da leylak duş jeli ekliyorum güzel kokuyor. Şirket bu aylarda çamaşır kokusu piyasaya süreceğini söyledi bu seniniçin iyi haber olabilir
Tekrar merhaba arkadaşım.. Son yıkamalarımda bende bu sorunla karşılaştım. Nedeni çamaşır aktifi olması gerektiği gibi kullanmamammış. Bitiyor diye azaltmıştım ama öyle olmamalıymış. Bir iki yıkama sonra eski haline dönecek çamaşırlarım sanırım :)
İki ölçek toz 3 kapak çamaşır aktif kullanıyorum havlulara, çamaşırlarda da toz aynı aktif iki kapak oluyor. Ama daha öncede demiştim havlularımı alır almaz ersağ ile başladım onun etkiside olabilir.Ben tarif ettiği gibi kullanıyorum yine de bu halde. Üstelik mesela havlu 1-2 kullanımdan sonra (el-yüz silme kullanımı) iğrenç kokuyor. Yani yanlış kullanım değil, rezalet benim için. Bir daha tövbe.
Ben çok yazmıştım oysa, çamaşır deterjanları rezalet, berbat. Kazık gibi oldular, bir de üstüne yıkansa bile tekrar kusan iğrenç koku hediye kaldı. Yıkıyorum çamaşırı, 2. güne kalmadan iğrenç bir koku çıkıyor (artık başka deterjan kullanıyorum.) Eğer siz de kimyasal olmasın diyorsanız, google a organik deterjan/temizlik vs yazın, ben 1-2 site buldum. Hatta bir arkadaşımız bulduğumuz sitelerden birinden alışveriş yaptı.Bebeğim var 2 yaşında. Onun bütün badileri tulumlari hepsin çöplük oldular. Ve ben Ersag dan çok memnundum.cok cabaladim cok ama çok memnun iken şimdi 1 yılın sonunda beyaz camasirlarim mahvoldu..beyazlar ve de cocugumun kıyafetleri tam çöplük oldular . Zaten normalde Birsey dokülse bile önce damla yagcoz veya baska birseyler dökup yıkayıp öyle makinaya atarım ama bugünlerde hic vaktim yok ve bedelini bu sekilde ödedim . Ne yapacağım bilmiyorumm. Başka deterjan kullanmak çok zor olacak ama başka çare bırakmadı bana. Üstelik sunuş belirtmek istiyorum bunkadar pahalı ürünler ve sonuç berbat olunca insan soguyor bazi seylerden.
Mesaj gönderdim size.kavun kokusu rica etsem bana özelden bilgi verirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?