Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimde bir konu açmak istedim
Brn de yeni üye oldum. Isteyen olursa geliş fiyatına satıyorum. 100 tl üzeri kargo benden.
Üye olmak isteyen olsun tabi. Benden alın diye ısrar etmiyorum ki:) üstelik benim de üyelerim var. Ürünleri istediğim fiyata da satarım. Kimse buna karışamaz. Parasını verip alıyorum. Şirket sahibi buna karışamaz. Bu onun hakkı değil ki helallik söz konusu olsun.merhaba ssezen. geliş fiyatıyla ürün satmanın yasak olduğunu hatırlatmak isterim. siz geliş fiyatına satana kadar kişi kendisi indirimli alacağı gibi ikinci siparişte sizin vereceğiniz geliş fiyatından zaten bir %10 daha indirimli alacaktır.niye sizden alsınki? üstelik hediyeside kendisine kalacak.
ayrıca şirket sahibinin bir sözü vardır, ürünleri geliş veya katalog fiyatının üstüne satan ve üye çalanlara hakkımı hiç bir şekilde helal etmiyorum der. bence bir değerlendirin.
kusura bakmayın ama istediğiniz fiyata sattığınızda bir çok arkadaşımıza haksızlık edersiniz.bilmeyen kişiler onlara dolandırıcı gözüyle bakar. burada yanlışı yapıp ardındanda istediğim fiyata satarım demek ne kadar dürüstlüktür tartışılır.lütfen kimseye haksızlık etmeden işinizi yapınÜye olmak isteyen olsun tabi. Benden alın diye ısrar etmiyorum ki:) üstelik benim de üyelerim var. Ürünleri istediğim fiyata da satarım. Kimse buna karışamaz. Parasını verip alıyorum. Şirket sahibi buna karışamaz. Bu onun hakkı değil ki helallik söz konusu olsun.
belki ürünleri yanlış kullanıyorsunuzdur. sponsorunuza danışın istersenizbende sirf indirmli alayim diye uye oldum satis bile yaptim ama ne yazik ki bazi urunlerindn memnun degilim su an sik kullabdgim banyo wc temizliyci ve genel tmizlik cok guzel