Ersağ ürünleri ve üyelikle ilgili bilgiler

ssezen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
62
1
0
Ankara
arkadaşlar ERSAG a yeni üye oldum sizde benim gibi üyeyseniz ya da ürünlerini kullanıyorsanız düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?

Ben üye olduğuma pişman değilim. Ürünler kaliteli kimyasal icermiyor ve bitkisel. Ürün kullanımını özellikle indirimli alabilmek için üyelik avantajlı. Cogu ürününü kullandım. 38 ülkeden helal sertifikası var bildiğim kadarıyla. Ürünler konsantre olduğu için fiyatlar gayet uygun. Uluslararası standartlarda hayvanlar üstünde denenmiyor. Ürünler geri dönüşüme uygun. Düşününce ee daha ne olsun diyor insan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen bende üye oldum çok fazla avantajları var hem sağlıklı hem hediyeleri bol

Brn de yeni üye oldum. Isteyen olursa geliş fiyatına satıyorum. 100 tl üzeri kargo benden.

merhaba ssezen. geliş fiyatıyla ürün satmanın yasak olduğunu hatırlatmak isterim. siz geliş fiyatına satana kadar kişi kendisi indirimli alacağı gibi ikinci siparişte sizin vereceğiniz geliş fiyatından zaten bir %10 daha indirimli alacaktır.niye sizden alsınki? üstelik hediyeside kendisine kalacak.
Brn de yeni üye oldum. Isteyen olursa geliş fiyatına satıyorum. 100 tl üzeri kargo benden.

ayrıca şirket sahibinin bir sözü vardır, ürünleri geliş veya katalog fiyatının üstüne satan ve üye çalanlara hakkımı hiç bir şekilde helal etmiyorum der. bence bir değerlendirin.

Üye olmak isteyen olsun tabi. Benden alın diye ısrar etmiyorum ki:) üstelik benim de üyelerim var. Ürünleri istediğim fiyata da satarım. Kimse buna karışamaz. Parasını verip alıyorum. Şirket sahibi buna karışamaz. Bu onun hakkı değil ki helallik söz konusu olsun.

bende sirf indirmli alayim diye uye oldum satis bile yaptim ama ne yazik ki bazi urunlerindn memnun degilim su an sik kullabdgim banyo wc temizliyci ve genel tmizlik cok guzel

kusura bakmayın ama istediğiniz fiyata sattığınızda bir çok arkadaşımıza haksızlık edersiniz.bilmeyen kişiler onlara dolandırıcı gözüyle bakar. burada yanlışı yapıp ardındanda istediğim fiyata satarım demek ne kadar dürüstlüktür tartışılır.lütfen kimseye haksızlık etmeden işinizi yapın

cok arastirdim konferanslara katildgm onculere de danistm her birini uyguladim ama sonuc ayni ornek bulasik matik
bardaklati cizdi makinanin icini kirec yapti yeni aldigimmakinayi ilk ersagla kullaustim

ersağ mukemmel. herkes bır gun ersağlı olacak:)
veee cocuklarımıza daha temız bır dunya kalacak ınşallah

internet üzerinden nasıl satın alabiliyoruz ve sponsor falan diyor nasıl üye oluyoruz ben sadece ürün almak istiyorum bi yardımcı olursanız mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…