fiyatlar ne durumda peki
arkadaşlar forumun en alt kısmında "hiçbir başlığa uymayan yazılar!" bölümünde "Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler...." diye geçen sene konu açılmıştı ve sayfalarca tecrübe, yorum yapıldı.
tekrar tekrar konu açmayıp orada paylaşım yapsanız daha iyi olur.
tekrar konular kapatılıyor çünkü...
bayanlarrrr. birkaç ay önce keşfettim ve o da benim evimi fethetti. evimin her köşesi şimdi temizlik kokuyor. inanılmaz memnunum ve çok güveniyorum. bilgi almak, öğrenmek istiyorum diyenler; ben de kullanmak istiyorum diyenler... buradayımmm
merhabalar. ürünlerin çoğunu kullanıyorum ve çok beğeniyorum. benim birinci önceliğim doğallık ve sağlık. ürünlerin mikrop öldürücü etkisi olması ve bitkisel içerikli olması bana çok güven verdi. bi düşünür müsün tuvalet temizlediğin bi kimyasalı gargara yapabilir misin? evet ersağın banyo wc ürününü sulandırarak ağız yaraları için gargara olarak kullanabiliyorsun. şimdi evimde çoğu ürün ersağın. ersağ olmayanlar da önceden aldığım ve bitmesini beklediğim ürünler.ben kullanmak istiyorum bulaşık makinesi deterjanını özelllikle merak ediyorum. nasıl üye olabilirim yardımcı olur musun? ben kendime ve yakınlarıma almak istiyorum üye olunca satışla ilgili yönlendrimeler için arayıp durmazlar umarım
merhabalar. ürünlerin çoğunu kullanıyorum ve çok beğeniyorum. benim birinci önceliğim doğallık ve sağlık. ürünlerin mikrop öldürücü etkisi olması ve bitkisel içerikli olması bana çok güven verdi. bi düşünür müsün tuvalet temizlediğin bi kimyasalı gargara yapabilir misin? evet ersağın banyo wc ürününü sulandırarak ağız yaraları için gargara olarak kullanabiliyorsun. şimdi evimde çoğu ürün ersağın. ersağ olmayanlar da önceden aldığım ve bitmesini beklediğim ürünler.
üye olma konusunda yardımcı tabiki olurum. üye olduğun zaman sadece promosyonlu günler ile ilgili bilgilendirme mesajı alırsın o kadar. özel mesaj hakkın varsa telefonunu bırak seni arayayım ve üyelik konusunda konuşalım....
ersağ sıvı bulaşık makinası deterjanı tam bir fiyasko!!! organik bir şey kullanmak için direttim ve sonra da arap sabunu denedim ve yine sonuç olumsuz. en güzeli bildiğimiz deterjanları kullanıp parlatıcı yerine de elma sirkesi kullanmak...
üzüldüm buna. doğal bir deterjan yada en azından daha az içinde kimyasal olan bir deterjan kullanmak istiyordum.hiç iyi temizlemiyor mu? bir de başka ürünlerini kullandınız mı ersağın? onlar nasıl ? :44:
bu konuda haklısınız. şirkette 100% doğal olsun diye sıvısını üretmişti tamamen ritha bitkisi içerikliydi fakat sıvıları şu anda toplatılıp iade edildi. tozunu denedinizmi? onuda tavsiyem önce kullanan birinden 4 çay kaşığı kadar numune alıp ilk yıkamayı 2 çay kaşığıyla makinayı boş yıkayın sonra geri kalanıyla normal yıkayıp deneyin öyle sipariş verin. çünkü bazı makinalarda olumsuz sonuçlar olabiliyor. ben çok memnunum.4 yıldır üyesiyim birtek bunda bazı sorunlar yaşandı, onun dışında ürünler mükemmel. sonuç itibarıyla sağlık önemliersağ sıvı bulaşık makinası deterjanı tam bir fiyasko!!! organik bir şey kullanmak için direttim ve sonra da arap sabunu denedim ve yine sonuç olumsuz. en güzeli bildiğimiz deterjanları kullanıp parlatıcı yerine de elma sirkesi kullanmak...
galiba biraz bulaşık makinesine bağlı. mesela ben marketten aldığım en kaliteli denilen ürün ile de ersağ bulaşıkmatik ile de aynı sonucu alıyorum. ayrıca bulaşık matik in farklı marifetleri de varmış. ben denemedim ama mesela çaydanlığın içine koyup kaynatınca kirecini veya sarılığını falan da temizliyormuş.
sana özelden mesaj atsam görüyormusun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?